15
jan
Seneste opdatering: 15/1-15 kl. 1818
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Attentat med bil ved Elysee-palæet

A policewoman has been deliberately knocked down and injured by a driver outside President Hollande’s palace in central Paris. Witnesses have said the motorist aimed at the officer outside the Élysée Palace and two people have been arrested.A reporter on BFM TV in France said the car had been driving the wrong way along a one-way system before ramming the policewoman and knocking her to the floor overnight. Paris policewoman injured outside President Hollande’s palace after ‘driver deliberately knocked her down’

“Never say, that you were not warned”


“Never Say That You Were Not Warned”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
9 years ago

Pat Condell kan, som få, sætte tingene i det helt rigtige perspektiv. Når nu Obama, og alle de andre spader, fik den geniale idé at fremture med “this has nothing to do with islam”, så var det jo kun et spørgsmål om tid, før ganske almindelige mennesker fik det idioti manet i jorden. Hvad fanden havde de tænkt sig. Hvis det er hvad de tager os for, har de sgu taget grueligt fejl. Jeg tror slet ikke venstrefløjen udgør nogen trussel for andre end sig selv. No backlash, no nothing… Vi behøver ikke hoppe på deres infantile vogn. De ender… Read more »

Ramona Fransson
9 years ago

Tittade på en frekvens av BBC News på Avpixlat där en intervju gjordes med en journalist från Frankrike. Det ofattbart fega England har valt att inte visa satirteckningarna av profeten Mohammed eller Mohammad eller vad nu profeten heter. I vilket fall som helst plockade den franska journalisten upp tidningen och visade upp den i BBC och den stackars reportern fick krupp, bad genast om ursäkt och det var sorgligt att se. Behöver jag säga att jag älskar Pat Condell?

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

Har bare lyst til at sige Pat for president.

ny kommentator
ny kommentator
9 years ago

O.T FIRE “DANSKERE” GØR REKLAME FOR DANMARK I TYSKLAND.. “..Fire danskere gik amok i Tyskland – Dramaet begyndte tirsdag aften i Kyritz, 100 km nordvest for Berlin, da en af danskerne forrettede sin nødtørft i et supermarked og derefter rev indpakket sengelinned fra hylderne for at tørre sig – kort efter var der indbrud i et firma i Neuruppin ikke langt fra Kyritz, og lidt senere overfaldt de to danskere en benzintank i nærheden -næste morgen var de to bilister – ingen af dem havde kørekort – i gang med at forulempe forbipasserende ved en benzinstation i en tredje by… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
9 years ago
Reply to  steen

🙂 Det var også min automat reaktion (just kidding!)… Og jeg skammer mig :-).. Den anden vinkel var “danske gymnasieelever” i Prag… 🙂

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
9 years ago

Til dem med stærke nerver. På Den Danske Forenings hjemmeside, er der en tekst “Islam er fredens religion”, den er understreget med gult. Det er meget stærke billeder. Til de skvatmikler til politikere der siger,efter endnu et voldsorgie, at nu er islam voldtaget og andet nonsens, så er der bare det at sig. Siden islam for 1400 år stod frem, så har de forfulgt og dræbt anderledes tænkende. Alt kan læses i krigsmanualen de kalder koranen. Velbekomme, og sådanne mennesker med deres primitive mentalitet, har de nosseløse politikere inviteret til den vestlige verden. Man fatter det ikke. ET FJELD KAN… Read more »

Falsterbo
9 years ago

Hanna Söderström har skrivit en artikel som förtjänar att läsas av flera:
http://gothbarbie.se/tro/2015/det-finns-ingen-moderat-islam/#disqus_thread

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

Nå! jeg har ellers skrevet en.

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

Dejligt der er folk som Geert Wilders. Men det hjælper ikke, der skal flere alvorlige katastrofe til (og de kommer) før de politiske slyngler så meget som overvejer at stoppe den muslimske indvandring og melde os ud af EU og konventionerne. Nu har patienterne tilmed set, hvor det gør ondt hos Europæerne.

Lightmann
Lightmann
9 years ago

Link fra Den Korte Avis – Nu bliver det ikke mere skræmmende, jeg vil lige, sige at jeg ikke selv har set videoen, kun de billeder der er på siden. Jeg har ikke nerver til at se videoen. Men, det her skulle vises til samtlige politikere i Vesten, og las os så høre de fucking idioter sige, det intet har med Islam at gøre. Det her billeder er det mest sindssyge jeg nogensinde har set. http://denkorteavis.dk/2015/her-er-den-forste-video-hvor-et-barn-henretter-andre-mennesker/ – Men, forhåbelig viser det sig de har været igennem Photoshop, lidt ligeosm det her. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2908579/Orthodox-Israeli-newspaper-airbrushes-female-world-leaders-JeSuisCharlie-march-photographs.html?ito=social-facebook Hvor de Europæiske ledere gik deres fuptur foran… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago
Reply to  Lightmann

Du har ret,jeg har heller ikke nerver til det. Psykopat religion er værre end både Nazi tyskland og kommunismen på sit højdepunkt. Hvilken ufattelig ondskab. Ja fuptur er det rette udtryk.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x