18
jan
Seneste opdatering: 19/1-15 kl. 0214
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 19-01-2015 010739

Paul Weston: “I curse them all, the treacherous Quislings”

How Multiculturalism Caused the Paris Terror Attacks

BBC Panorama: The Battle for British Islam

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
BE
BE
7 years ago

En radikaliseret – og en moderat.

http://i.imgur.com/Lbk8anO.png

Fru.Frøken
Fru.Frøken
7 years ago

@ JB

Du lyder som en mellemting mellem en
tan-in-a-can bruger og en konverteret
venstreekstremist…!

JB
JB
7 years ago
Reply to  Fru.Frøken

Ojdå, det var roligt, eftersom jag i – verkligheten – inte är – vänster – . Medger dock att min ovanstående kommentar blev lite väl övertydlig…..men endast för att jag – anade – , att det INTE skulle gillas….. Så…, tydligen förstår ändå inte människor att bilden, trots att den är både komisk talande, och främst vill peka på det STORA OCH FARLIGA som, ENLIGT TECKNAREN, då inte vill UPPMÄRKSAMMAS tillräckligt av s.k. – vanliga människor – , så är själva bilden alltså en felaktighet därför att det just för majoriteter av vanliga människor ÄR ENDAST GENOM MEDIA runt hela… Read more »

JB
JB
7 years ago

Angående THE ALLAH-FANT iN THE ROOM så är denna satiriska och – humoristiska – bild, ganska så MISSVISANDE, för att inte säga totalt, missvisande….. Detta därför att det vardagliga och vanliga paret som sitter i sin – hemmasoffa – och där kvinnan får vara VÄNSTER, som säger: IGNORE HIM, MAYBE HE´LL GO AWAY, samt där mannen får vara MEDIA, som säger: IGNORE WHO?, STÄMMER INTE med hur en mycket stor andel s.k. vanliga vardagliga människor kan uppleva – VERKLIGHETEN – ….. Det är absolut INTE ALLS VANLIGT, att en mycket stor andel av alldeles vanliga människor över huvud taget kan… Read more »

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  steen

Instämmer helt!

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Haha, ja, hvorfor dog ikke? Det måtte jo lizzom bare komme … Svenskere vil have ligestilling i verdenshistorien http://www.bt.dk/udland/svenskere-vil-have-ligestilling-i-verdenshistorien Af: Mikkel Andersson (BNB) 19. jan. 2015 – kl. 01:54 Eksperter og elever [!] vil have mere ligestilling i verdenshistorien i de svenske skolebøger. Den svenske avis Dagens Nyheter har tjekket undervisningsbøger i historie målrettet folkeskolens ældste klassetrin og kom frem til, at kun mellem 12 og 16 procent af de omtalte personer er kvinder. Ifølge eksperter og avisens redaktør, Jonas Thente, afspejler skævheden ikke forgange tiders manglende ligestilling, hvor poster som magthavere, militærfolk, gejstlige og videnskabsfolk var forbeholdt mænd. I… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

Der er en ideologi i verden, så farlig vi ikke engang tør tale om den. Vi finder hellere på åndssvage konspirationsteorier andre steder end, at konfronterer det alle kan se med det blotte øje. Ingen tør åbenbart indrømme, at hele problematikken omhandler noget så simpelt, så selv et barn kan forstå det. Nej, hellere sovse det hele ind angiveligt komplicerede termer, end sige det lige ud. Muslimer er bundet til en ideologi, som er værre end det værste menneskeheden ellers har frembragt af dårlige idéer. At de udgør en femtedel af verdens befolkning – primært grundet ekstremt høje fødselsrater og… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Som ett brev på posten kom så opinionsundersökningen idag. Där 42 % av fransmännen motsätter sig publicering av teckningar av profeten Muhammed som kan provocera. (Opinionsundersökning för Le Journal du Dimanche.)

En majoritet, 57%, tycker inte att publiceringar ska undvikas för att de provocerar. 50 procent säger att de står bakom begränsningar av yttrandefriheten på internet och i sociala medier.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6070654

Dessbättre säger Hollande att yttrandefriheten inte är förhandlingsbar.

I Tyskland har Pegida demonstrationen ställts in efter mordhot. Lägligt för Merkel eftersom demonstrationerna är Tysklands mest brännande inrikespolitiska fråga nu.

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago
Reply to  Angela

Heldigt nok naar galt skal vaere,det var da om noget belejliget for Mutti Merkel og alle de andre “anstaendige” med saadan et lidt difust trussels-scenarie ; ingen direkte maalpersoner,altsaa maa hele aften-turen,godt nok med Pegida’s indforstaaelse,aflyses.Det klaeder vel nok de tyske myndigheder,saadan at vaere bekymrede for deres medborgeres ve og vel.Honi soit qui mal y pense,skulle der her mon skjule sig en endnu stoerre bekymring over risiko’en ved at uskyldige ofre blandt de spadserende kunne gaa hen og blive symboler for alvoren bag,og legitimiteten af Pegida’s anliggende?En perfid tanke ja,men min tillid til politikere kan efterhaanden vaere et meget lille… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago
Reply to  Kim Rasmussen

PS. til mit indlaeg.Jeg laeste lige,at der i mellemtiden er blevet en konkret mordtrussel ud af det diffuse trussels-scenarie.Ikke at det rokker en toeddel ved min mistanke om politikeres brug af den slags ;Bush Junior brugte det gang aa gang,naar masserne skulle skraemmes paa plads.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen
Santor
Santor
7 years ago

🙂 Ok, det er så ikke længere den sidste video men næst sidste.

Santor
Santor
7 years ago

Obamas “Musical Diplomacy” (sidste video) er hans måde at spille “verdens mindste violin” på.

https://www.youtube.com/watch?v=rAlTOfl9F2w

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x