19
jan
Seneste opdatering: 19/1-15 kl. 0956
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kathrin Oertel er skarp og lige ud af landevejen. Hun siger ikke mere end højst nødvendigt. Se også interviews med menige Dresden-borgere cirka minut 19. Man kan faktisk have en diskussion i Tyskland i modsætning til hvad man tror, når man hører Joachim Gauck og kansler Merkel.

Hvis vi sætter år nul til Thilo Sarazzin i 2010,  – måske til år 2006, hvor jeg fotograferede tyske flag under VM – er det mit gæt at udviklingen i Tyskland vil gå betydeligt hurtigere end i det semi-totalitære Sverige. Tyske medier giver sig ikke af med lodret censur og der er ikke noget flertal for at afskaffe sig selv i Tyskland.  En sådan samtale er utænkelig i Sverige selv i dag. Alternative für Deutschland er også repræsenteret i TV programmet. (tysk, utekstet)

“Rør ikke min profet”

“Jeg er ikke Charlie”. Også skrækkeligt med alle de muslimer, der bliver skudt af jødiske, højreorienterede terrorister. Det er jødernes skyld, og så er det en næsten helkvindelig demonstration. Man tror, det er i bumfuckingstan, men det er i Paris. Nu mistede bloggeren endnu en illusion, det er en svær tid at være kvindeelsker i selvom jeg også bryster mig af at kende Danmarks klogeste kvinder.  Allahu Akhbar. Manifestation anti-islamistes à Paris interdite (MàJ : vidéo de la contre-manifestation autorisée aux cris de « Allahu Akbar »)

“Ligestillet snerydning” i Stockholm

Det er et kendetegn ved diktaturer – lad os i Sveriges tilfælde nøjes med “topstyret” – less is more – at afstanden mellem den officielle historie og den oplevede virkelighed er maksimal. Man skulle tro, at Sverige havde nok af virkelige problemer, men icke. Det er værre at skvatte i seen end at blive myrdet eller voldtaget. I Skåne alene er der 108 uopklarede mord de senere  år. Så brækkede de i det mindste ikke deres ben i sneen.

Även Stockholm inför så kallad jämställd snöröjning där man i första hand röjer snö på cykel- och gångbanor och därefter på bilvägarna. Först ut i landet med jämställd snöröjning var Karlskoga. Här såg man att snöröjningen fick olika konsekvenser för män och kvinnor.I Huddinge infördes jämställd snöröjning förra vintern, och nu är det dags för Stockholm.Jämställd snöröjning införs i Stockholm

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Prisen taler vi ikke om http://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE7369304/Prisen-taler-vi-ikke-om/ AF Martin Henriksen, udlændinge- og integrationsordfører, DF Hvis det Danmark, som vi skal give videre til vore børn og børnebørn, skal hænge sammen, så skal vi ændre udviklingen nu. Befolkningssammensætningen i Danmark ændres markant i disse år. Det hører vi aldrig de andre politiske partier på Christiansborg forholde sig til. De forholder sig ofte til enkelte lovforslag og enkeltsager, men aldrig den overordnede udvikling og konsekvenserne af den. Det undrer mig dybt. Tallene taler deres eget tydelige sprog. I de få år fra 2009 til 2013 er den danske befolkning vokset med 115.784 personer.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Tysk Pegida til “løgnepressen”: Vi kan ikke leve med at blive kaldt islamhadere http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7370828/Tysk-Pegida-til-l%C3%B8gnepressen-Vi-kan-ikke-leve-med-at-blive-kaldt-islamhadere/ AF SARAH KOTT Pegida beder alle om at holde sig væk fra Dresden, men i flere andre byer går tyskerne på gaden. Gennem flere måneder har tilhængere af Pegida-bevægelsen afvist at tale med medierne, som under de mange demonstrationer i særligt Dresden er blevet udråbte som “løgnepresse”. Men mandag tog de to Pegida-grundlæggere Kathrin Oertel og Lutz Bachmann det usædvanlige skridt selv at invitere pressen til et møde. Dagen forinden havde politiet nedlagt forbud mod mandagens planlagte Pegida-demonstration i Dresden – og i øvrigt alle andre… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

I juni 1963 höll Kennedy århundradets mest berömda tal när han i Berlin försvarade demokratin och nationen Tysklands. Ich bin a Berliner!

Idag är det viktigare för Tysklands president att bedyra att hon är muslim – inte tyska i nationen Tyskland. Vilken ödets ironi.

Falsterbo
7 years ago
Reply to  Falsterbo

Den mest jagade av polisen hjälptes alltså att fly till Turkiet;

http://www.theguardian.com/world/2015/jan/10/hayat-boumeddiene-paris-terror-amedy-coulibaly-france

Angela
Angela
7 years ago

http://www.svt.se/dokument-utifran/libanon-pa-randen-till-katastrof Fortsätter vi som vi gör nu i Sverige dröjer det inte länge förrän vi gasar om Libanon. Det gäller inte bara Sverige utan övriga västvärlden. Är det vad vi vill ha? Ja, om det är det så fortsätter vi att agera och rösta som vi gjort. Då får vi det garanterat. De flesta som läser och skriver här vet det redan eller anar. Värre är det med dem som bara har SVT, SR och en dagstidning. De har ingen aning. Kör sedan facket, skolan och alla andra kulturinstitutioner sin propaganda kampanjer lär verkligheten bli en mycket smärtsam upplevelse och… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

” Man kan faktisk have en diskussion i Tyskland…” Ja, frågan är om man kan det? Om inte tillståndet är likadant över hela västvärlden? Och det bara är en fråga om metod? Hur väl man lindar in och går tillväga. Tricksar och manipulerar. Resultatet blir ju detsamma i slutänden. Pegidademonstrationen har stoppats medan kladdkakan Merkel marscherar mot yttrandefriheten och demokratin i Berlin ikväll. Det skall bli intressant att se utredningen, polisutredningen med allt material filmer m m och åtalet från Parismassakern. Så vi får veta vad det handlade om. Jag skojade bara. Polischefen som skulle utreda sköts efter en dag.… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x