20
jan
Seneste opdatering: 22/1-15 kl. 1258
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er en ren opmuntring at høre på.  Murray starter fra første spørgsmål og det varer alle tolv minutter.

“Thats a pretty atrocious question to put 24 hours after 12 people has been gunned down in Paris….you went straight on to the alledged backlash”.

Han er ikke oplagt til spøg og beskidte tricks 24 timer efter muslimske  fascisters massemord. Endvidere tillader journalisten sig at kalde ham “højreekstremist” – “far right.”

Det kan ikke undgå at minde mig om en ven, der over en bank kalder journalister “filth” efter for mange dårlige erfaringer. Der er ingen grund til at acceptere en journalists tankegang, præmisser. Det står ikke i Grundloven,  man skal besvare deres spørgsmål eller afstå fra at kritisere dem.

Vi har netop set den samlede danske presse smide nazikortet mod Nicolai Sennels. Hans naturlige venlighed taber over for journalistisk aktivisme.  Han burde være udvandret fra P 1 forleden, han skylder dem ingenting. Journalister har ingen autoritet, der står over ens egen, ofte snarere lavere. Om islam ved de ingenting, af fremmesprog forstår de næppe svensk og slet ikke tysk, og de tror almindeligvis at Nørreport ligger på Nørrebro.

Lær af denne video eller hold jer måske væk fra de elektroniske medier, hvis I ikke kan gå til angreb. I Danmark tænker man naturligt først på en aktivist som Martin Krasnik,  – hans seneste politiske offer var Søren Krarup, der døde af høflighed for åben skærm – men i Sennelshistorien gemte der sig mange mindre aktivister på snart sagt alle medier, der burde have været slagtet med nogle få, enkle modangreb. Kort sagt: Hvis du ikke vil eller kan slås med gadedrenge og piger, bliv  hjemme.

Socialist: “Vi har at gøre med en barbarisk islamo-nazisme”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Historyman
Historyman
7 years ago

til @ Bitten Nielsen 21.1.2015 kl.14.13

Mange tak 😉
mvh.
Historyman

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Mit eget laserbrev som JP traditionen tro ikke ville bringe. Den katastrofale bortforklaring. Det er ikke populært hos politikerne at forbinde de barbariske mord på de 17 civile i Paris med Islam. Hos langt de fleste danske politikere hedder det, at det ikke var Islam vi så, det var blot angreb på ytringsfriheden og demokratiet. Mensådanne bemærkninger er som katten, der går uden om den varme grød. Selvom det kræver ubehagelige forandringer i fremmedpolitikken, så lad os være ærlige og tage skridtet fuldt ud og bide i det sure æble. Man kan diskutere ytringsfrihed og terror i en uendelighed, men… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Ja, jeg er sgu også ved at brække mig over udtalelser som “Nu har vi altså også strammet meget op omkring terror-lovgivningen” eller “Vi skal passe på vi ikke kommer til, at løbe terroristernes ærinde.” Det er en helt anden situation vi nu står i. Vi bliver nød til at se i øjnene, at vi ikke bare kan bruge demokratiets almindelige spilleregler mere. Vi har lukket millioner af muslimer ind i Europa, hvis krigeriske dna går tilbage til koranen. Hvis vi troede vi kunne lave det om, må vi da snart til at erkende, at det kunne vi så bare… Read more »

pk
pk
7 years ago

Man kan sige meget om løkke Rasmussen , men da vi ikke har
brug for statsminister , som ikke kan “se”, hvad der rører
sig i tiden , så gerne én som kan .

Bitten Nielsen
Bitten Nielsen
7 years ago

Hvor er det befriende, hver gang nogen skærer lige igennem som “historyman” gør det. Sådan! Selvfølgelig skal dansk politi ikke sætte livet på spil, når vi har et militær med de rigtige midler. Der skal være kontant afregning ved kasse 1.

JB
JB
7 years ago

Men…. Ponera, antag, fantisera och hitta på, alltså tänk den påhittade tanken, att händelsen i Paris, som utspelat sig inför – öppen ridå – inför hela världen, faktiskt inte egentligen ändå hade åstadkommit några – verkligen döda människor – , (trots allt så har det tydligen inte någonstans uppvisats några döda människor, eller med kulhål fullproppade döda kroppar? Så som världen t ex fick se de dödade Saddam Hussein samt Gadaffi?), och att då scenariot i argumentationen vore annorlunda…? Fantisera, eller fräckt, smädande och skoningslöst ponera, att händelsen är just ett – skådespel – inför en – världsscen av tv-tittare,… Read more »

JB
JB
7 years ago
Reply to  JB

Korr av två meningar:

1. Alltså anses det vara en mycket VIKTIG YTTRANDEFRIHETS – PRINCIP.

2. Förmodligen anses det vara en mycket, mycket viktig frihets – princip.

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Til alle frihedsvenner. Dresden 19.01.2015, 18.30 Uhr Theaterplatz PEGIDA demonstrerede til trods saadan. De vil aldrig tie. Hoer bare her, hvad de har gjort i stedet for den forbudte demonstration:
https://www.youtube.com/watch?v=9PaX7x1cFhE

Og i morgen skal Legida i Leipzig blive meget stor. Man venter op til 50 000

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
7 years ago
Reply to  Anonymous

Superfedt! Way to go! Hahaha!

Historyman
Historyman
7 years ago

Det nærværende problem. (En del af dette indlæg har tidligere været postet på Uriasposten) Vi har her i landet just overstået en TV – serie, om konflikten og krigen i 1864. Ole Bornedahl lavede en forfærdelig skævreden udgave af problematikken op imod krigen med Prussen i 1864. De danske politikere prøvede i 1850`erne, gang på gang at komme holstenerne i møde, og få en aftale på trods af, at man viste at de spillede dobbeltspil(med Prussen som blind makker). Imens dette forgik, gjorde de danske politikere meget lidt, eller næsten intet for, at forberede sig på DEN KOMMENDE krig. Størstedelen… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  steen

Ha, ha..!

I guder, hvor er det åndssvagt det der. Og så i Örebro..! Er det ikke dér ISIS har oprettet deres seneste forlægning..?

pk
pk
7 years ago
Reply to  Historyman

Mange tak til Historyman.
Og også tak til de mange , som skriver så oplysende indlæg.

En “kamp” kan ikke kæmpes alene.

John C.
John C.
7 years ago

Tak for videoen og jeres konklusion. Vores opdragelse siger, at Danmark har en presse, der deler sol og vind lige, og hvor alle er velkomne til at fremlægge synspunkter. Den tid er fordi. Måske er begrebet “lügenpresse” den største succes for Pegida. Boycotten af løgnerne gjorde det nødvendigt for interesserede at søge til Pegidas egne medier for at få mere at vide. Hver eneste gang man i dr, tv2, radio24/7, jp, bt, eb, politken, information, berlingske, weekendavisen, børsen, metro, osv. forsøger at fremlægge en danskvenlig vinkel, bliver den relativeret enten i samme artikel eller udsendelse, eller af de artikler eller… Read more »

SuperMusen
SuperMusen
7 years ago
Reply to  John C.

Godt sagt! Jeg er enig, og jeg finder de danske nyhedsmedier helt overflødige og fordummende. Nu er det kun nettet, der gælder. Bortset fra det, burde vi i DK have mere konkurrence på medieområdet, og jeg ønsker mig en fælles nordisk tv-kanal, som rapporterer sandfærdigt om de nordiske lande og de mange dårligdomme, vi møder qua den påtvungne multikultur. TV2 er noget af det værste, vi har, og de lader til at have taget en beslutning om at skjule sandheden for den danske befolkning. Måske lider de af strudsesyndromet: “Hvis vi holder hovedet nede i jorden længe nok, så er… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

Mens resten af Europe kritisk diskuterer islam og dens negative konsekvenser for det gamle kontinent, så fortsætter de Danske politikere uanfægtet med at opføre sig som fulde sømænd på orlov i Amsterdams Red Light Distrikt:

“Udgift til asylboom vokser til over ni milliarder i år

Den voldsomme stigning i antallet af asylansøgere vil i år medføre en udgift på over ni milliarder, viser tal.”

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7374194/Udgift-til-asylboom-vokser-til-over-ni-milliarder-i-år/

Inde i “boblen” på Christiansborg gik tiden åbenbart i stå engang i 1990’erne.

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago
Reply to  JensH

Som fulde soemaend paa orlov i Amsterdams Red Light District…..ja,og de problemer,man virkeligt skal anstrenge sig for ikke at faa oeje paa,dem haandterer disse politikere
som en nonne der holder paa en soemandspik.

Fru.Frøken
Fru.Frøken
7 years ago

Fantastisk! Douglas Murray er fremragende,
han blotlægger al manipulationen,propagandaen og
smækker sandheden lige i ansigtet på dem.
Det er så fremragende gået, at jeg fik helt lyst
til en cigaret…!

Voldposten
Voldposten
7 years ago
Reply to  steen

Jeg synes du er uretfærdig, når du pådutter muslimerne en “elendig” opførsel. Muslimerne opfører sig præcist og nøjagtigt som muslimer skal opføre sig i henhold til deres code of conduct. Det samme gjorde i sin tid den tyske værnemagt, omend betydeligt bedre end nutidens besættelsesmagt. Men hvor de sidste ikke var inviteret af vore politikere – med mulig undtagelse for De Radigale – er muslimerne bevidst importeret af ‘vore’ repræsentanter på tinge. – Æres dem, som ‘æres’ bør!

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  steen

Douglas Murray var i går på ‘Radio Secure Freedom’ med Frank Gaffney:

http://securefreedomradio.podbean.com/

Peter Andersen
7 years ago

Hvis flere islam-kritiske offentlige røster var lige så velartikulerede og offensive som hr. Murray – i deres omgang med dum-liberale journalister – ville præmissen hurtigt blive ændret.

Måtte han, Pat Condell og andre snart danne skole blandt højrefløjen..!

Voldposten
Voldposten
7 years ago

At kalde journalister “filth” er en udsøgt fornærmelse mod al denne verdens snavs.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x