20
jan
Seneste opdatering: 21/1-15 kl. 1452
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er svært, at finde noget i MSM. Her er det dog forsigtigt omtalt: 1600 Polizisten und kaum Menschen auf Dresdens Straßen – Nur am Theaterplatz hatten Beamte zu tun. I Leipzig forventes i morgen 60.000 mennesker at demonstrere. Se også Pegida Pressekonferenz, Dresden, 19.01.2015

Vælgere efterlyser et nyt højreparti

Det er glædeligt at se for mig, der er trådt ud af et dybt uansvarligt demokrati, der skaffer os stadig alvorligere konsekvenser på halsen. Uden at træde mere i det lige her, vil jeg da opfordre folk til at stemme DF, da alt andet er værre. Måske vælger jeg igen fra folketingsvalget efter dette, og det er også det, jeg helst vil efter aldrig at have forsømt et eneste valg. Så må pressen rutinemæssigt kalde dem “ekstremister”, vi er vant til det. Så længe den nuværende politik ikke skaber rigtige politiske ekstremister, skal vi prise os lykkelige.

13 pct. af danskerne savner et parti til højre for Dansk Folkeparti, viser en ny måling. Næsten halvdelen af os føler, at nationen er truet udefra. Dansk Folkepartis indvandrerpolitik er ikke længere stram nok for en del af danskerne. Knap 13 pct. svarer i en måling foretaget af Wilke for Jyllands-Posten, at de »savner et parti, der har en strammere udlændingepolitik end Dansk Folkeparti«.

Danmark er truet af f.eks indvandring eller EU, svarer halvdelen af danskerne i en måling. Hos blå blok er det to tredjedele af vælgerne, der mener, at nationen er truet.

I blå blok er det 19,5 pct., der efterspørger sådan et parti, og 21 pct. anfører her, at de vil overveje at stemme på et »nationalkonservativt parti til højre for Dansk Folkeparti med stop for indvandring som hovedemne«. Vælgere efterlyser et nyt højreparti

Morten Uhrskov Jensen skriver: 500.000 savner et alternativ til Dansk Folkeparti

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
7 years ago

OT

Hvad fanden er det for en serie der lige nu – kl.21.00 – kører på DR2.

Den er svensk og hedder Blå Øjne – og den har faktisk lige sat Sverigesdemokraterne(kaldet Tryghedspartiet) i et godt lys..?

Jeg troede jeg så syner. Hvad sker der..??!!

Bitten Nielsen
Bitten Nielsen
7 years ago

.. og så skrives der, at de ikke kommer i betragtning. Det vil vist være svært at sige noget om på nuværende tidspunkt. Og så vil jeg opfordre til, at man læser om diverse ismer og deres indhold og betydning. Det er faktisk vigtigt, før man begynder at kaste om sig med disse begreber, som var de våde klude.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Bitten Nielsen

Det kan godt være Danskernes Parti ikke er nazister Bitten, men deres formand har jo før stolt poseret for de kære Greve-boere – og det bryder hr. og fru Jensen sig givetvis ikke særligt om.

Derfor vil det også være ret utopisk at tro, de nogensinde vil få indflydelse på noget.

Bitten Nielsen
Bitten Nielsen
7 years ago

Dumt og enøjet at vedblive med at kalde Danskernes Parti for nazistisk. Så læs dog for f….. deres program og bliv klogere. Det er til at skrige over, når folk udtaler sig så definitivt uden at have sat sig ind i tingene!!!!!! Synes I ikke, vi har nok af den slags i forvejen?

Peter Andersen
7 years ago

Det er helt fint med et parti til højre for DF, da de nu er blevet så store så de ikke længere bør frygte for deres indflydelse. I det hele taget er alt, hvad der sætter den muslimske indvandring på dagsordenen, vel et gode.

Den eneste hage jeg umiddelbart kan se ved det er, hvis et nyt højreparti ikke får stemmer nok og stemmerne derved går til spilde. Det er nemlig det sidste vi har brug for..!

Prudentius
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Der er sleeeet ikke bid nok i DF, de (og vi) har i den grad brug for konkurrenter! DFs monopol har gjort dem til lade og selvfede høns, der primært tænker i luftig spin og ikke i politik. De har netop råd til at tage det alt-alt for roligt. (Jeg bebrejder dem egentligt ikke, de sidder omgivet af tåbelige socialister og nihilistiske liberale, alle sammen troende multikulturalister, som kun er uenige om hvorvidt kassen skal stå åben eller lukket, mens de på EU-dekret og med medierne i ryggen forærer landet bort til den tredje verden. Den dyne er det meget… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Prudentius

Nu hvor velfærden har været DF’s store katalysator, kan de måske fremover begynde at bruge lidt flere muskler.

http://politiken.dk/indland/politik/ECE2518217/mogens-camre-tanken-om-et-parti-til-hoejre-for-df-er-urealistisk/

Måske man lige skulle slå lidt koldt vand i blodet.

KSD
KSD
7 years ago

Jeg er tilhænger af et parti til højre for Dansk Folkeparti, HVIS dette parti vel at mærke er villigt til at indgå kompromisser i Folketinget. Det skulle nødig ende ligesom med Fremskridtspartiet, der i 1975 forhindrede en borgerlig VK-regering. Resultatet blev en socialdemokratisk regering:
http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/folketingsvalget-1975/

Nils
Nils
7 years ago

Nogen “savner” eller “efterspørger” eller “efterlyser” ifølge teksten et sådant parti til nationens frelse, men det, der er spurgt om er, så vidt jeg kan skønne, om man ville overveje at stemme på et sådant parti, hvis det var der, hvilket er noget andet. Hvis man ikke kan se, hvordan der er spurgt, er den form for rapportering værdiløs, da resultaterne som udgangspunkt er forvrængede.

Jernhesten
Jernhesten
7 years ago

Husk nu at Lars Hedegaard også stiller op – det er der vel ikke ændret på?

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Hvad med Danskernes parti? Jeg ved godt det kaldes, nazistisk,racistisk og fascistisk men det et alternativ, nu da Dansk samling ikke kan tage sig sammen.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Dansk Saming venter på den elektoniske vælgereklæing er klar.
http://dksamling.dk/hvornaar/

intetnavntak
intetnavntak
7 years ago
Reply to  steen

@ Steen

Hmm, den er svær.

Kai Sørlander har ret, han har fuldstændig ret. Men hans drømme er komplet urealistiske, et alene gør ham mindre højrefløj, end en nationalist som Daniel Carlsen, og en hedensk som mig.

Tænk hvordan Tyskland og skandinavien havde set ud i dag, hvis de ikke havde startet invasionen af andre lande.

Nazisme -1 nationalisme +1 hedenskab +2

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x