20
jan
Seneste opdatering: 20/1-15 kl. 2256
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Michael Mannheimer’s Speech in Würzburg

WÜGIDA, Würzburg: Michael Mannheimer’s Speech. Introduction and translation by Rembrandt Clancy.  En præst fra Duisburg, der talte ved en Pegida-demonstration, har fået prædikenforbud af sin biskop.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lene
Lene
7 years ago

Hvad nu hvis det reelt forholder sig sådan, at politikerne intet kan gøre? Kan det tænkes?

Hvis det er tilfældet, er det naturligvis noget svineri ikke at melde ud om det.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Lene

Politikerne kan ihvertfald ikke gøre ret meget, netop fordi de har bundet sig selv ind i konventioner og traktater, som betyder at de nu primært er administratorer på vegne af overnationale magtinstitutioner og domstole. Hvis dekreter og domme ikke kan eller skal behandles demokratisk, men blot implementeres.

(I menneskerettigheds-domstolens tilfælde er der faktisk tale om en autoritet med universel rækkevidde, da den jo logisk nok lovgiver for hele “menneskeheden”. Det storhedsvanvittige og stærkt religiøse, næsten semi-islamiske/teokratiske, element burde være tydeligt for enhver.)

Folkestyret er i alt væsentligt reelt afviklet. Og det burde man selvfølgelig som minimum være ærlig omkring.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

“…jo logisk nok lovgiver for hele “menneskeheden”.”

Ja, altså ikke at det er logisk at en domstol lovgiver. Men det gør den jo reelt gennem sine “tolkninger” og domme.

Vanviddet og ikke-demokratiet er til at få øje på!

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

Tja, portene til helvede åbnes op på vid gab af den sociale-juridiske universalisme menneskerettighederne konstruere, og som af vores politikere implementeres med hengiven og from samvittighedsløshed.

Humanismens hellige sharia kan fuldt opsummeres i at ofre mennesket for menneskeheden.

(For nu via parafrase at låne lidt fra Krarup)

Prudentius
7 years ago

Glimrende video med Lars Hedegaard! En præcis og let forståelig gennemgang af islam, vores nuværende situation og dens klare men dystre fremtidsudsigter. Alle regeringer siden begyndelsen af 1980erne til i dag har videreført masseindvandringen og bibeholdt den multikulturelle statsideologi. Også Foghs og Løkkes såkaldte “systemskifte”-regeringer, med DF som parlamentarisk grundlag. Og danskerne flest har stemt på de skiftende multikulti-regeringer uden at udtrykke nogen afgørende utilfredshed med den anlagte kurs. De skyldige i multikulti-miseren?? Et stort flertal af befolkningen! Ris til egen røv, som man siger. Dog SKAL kursen nu lægges om. Det Hedegaard siger burde således på nuværende tidspunkt være… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Prudentius

“Det Hedegaard siger burde således på nuværende tidspunkt være aldeles ukontroversielt.” Det han siger, må vel efterhånden accepteres som faktuelt. Men jeg skal da gerne indrømme, at første gang jeg hørte Glistrup fremføre noget tilsvarende, rystede jeg altså på hovedet. Og det er vel det, der er hele essensen her. Når folk får stukket noget i hovedet, de simpelthen ikke kan få til at hænge sammen, kan de jo enten ryste på hovedet, gå til modangreb eller forsøge at få påstanden verificeret. Men, i tilfældet islam, er sagen lidt anderledes. Her ønsker mange simpelthen ikke at få det verificeret, alene… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, du har ret.

At islam simpelthen er for skræmmende og konflikt-potentialet så enormt er to af hovedårsagerne til at mange stikker hovedet i jorden.

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
7 years ago

Fantastisk tale af Mannheimer!! Man kommer helt op af stolen! Disse uslinge, der stod bagved og buhede og skreg, Venstrefløjen, de gør alt arbejdet for ISIS og Co., for når egen befolkning består – for en meget stor del (som i Danmark) – af medløbere, så er håbet ved at være ude. Det er på høje tid, at der rejser sig en voldsom opstand i befolkningerne i Europa, mod islam og indvandring og mod den selvmorderiske, islamleflende venstrefløj, som vil sælge Europa for en slik! Venstrefløjen vil åbenbart af med kristendommen og have islam i stedet for, men mon de… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x