20
jan
Seneste opdatering: 20/1-15 kl. 1904
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pegida demonstrant: – Jeg stĂĄr kun til regnskab overfor de danske domstole, ikke Redox, HuT, IS, Al Qaeda i Yemen eller nogen andreTaler frygtede vold fra militante venstreradikale – TV2.dk tørrer venstreradikal mødeterror af pĂĄ Pegida

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Michael
Michael
8 years ago

@Lene
Er det El-Ayouty du taler om!?

Hvad laver du så herinde? Du hører så til hos Danmarks Nationale Front og lign. Dem der kun lader som om de støtter Pegida men når der kommer til stykket ikke kan støtte deres holdninger alligevel, er lige så stor en trussel mod vores samfund som dem der går ud og kalder dem racister.

Lene
Lene
8 years ago

Sikke en gang uld i mund. En dårlig skvattet tale. Han var nærmest ved at undskylde sin egen deltagelse og var fuld af frygt.
Hvorfor kan det ikke lade sig gøre at melde klart ud, at Islam ikke hører til i Europa, og at man ikke bare kan komme anstigende hertil? Situationen er en helt anden, hvis det gælder enkeltpersoner, som har søgt arbejde HJEMMEFRA! eller studerende, som mod egen betaling kan studere på vore læreranstalter med ansøgning HJEMMEFRA! På den måde ville der kunne etableres et normalt forhold mellem landene.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x