21
jan
Seneste opdatering: 22/1-15 kl. 1915
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Trods Lutz Bachmans midt sagt malplacerede Hitler-spøg, mødte over 20.000 op i Leipzig. En sådan spøg kan man tillade sig i England eller Danmark, men under ingen omstændigheder i Tyskland.

Modemonstrationen var større. Journalister og fotografer blev angrebet, politiet blev angrebet med flasker og kanonslag af Legida modstandere, der var brandattentater på banelinjen mellem Dresden og Leipzig.

Hvem har motiver til at forhindre Dresdenere i at komme til Leipzig udover AFA? Hvor meget af Politiken og DR’s dækning der er løgn, kan man se på de tyske links, jeg har indlagt her. Man kan også sammenligne med en deltagerberetning.

Der er i hundredevis af videoes af denne rekorddemonstration. Legida demonstranterne der interviewes ligner den samme arbejdende middelklasse af mænd og kvinder, jeg så på gaden i Dresden, selvom jeg hører, der skal have været nogle militante højreekstremister til stede. De optræder ikke på TV-klip.

Tyske samfundsforskere ser Pegida som et tegn på splittelse i det tyske folk, og vil have nedsat en national kommission for “mangfoldighed.” Andre ser jihadismen som vor tids stalinisme. Ingen kommission kan forene de to synspunkter. Flere tyske storbyer har en muslimsk befolkning på over 30 procent. Jeg spår, at Pegida kun lige er begyndt, det burde selv en doktor i kvantekemi kunne sige sig selv. Den virkelige gyser er, hvor længe modstanden imod afgivelse af land til en aggressiv kultur forbliver demokratisk.

Pegida er kun et af de mange små, uundgåelige trin imod borgerkrigen. Det som udløser den, vil højst sandsynligt være muslimers gentsagne og tiltagende blodige angreb på indfødte europæere og især jøder. Det kan blive i morgen, det kan blive om femten år eller femogtyve. Islam har startet krigen for nogle årtier siden, uanset kun nogle få er aktive som soldater på dette tidlige stadium.

At ville advare europæiske politikere er agtværdigt, men har vist sig fuldstændigt nyttesløst. Derfor har jeg som også også skrottet enhver kontakt med det politiske system. Jeg ser dem ikke, jeg hører dem ikke, jeg stemmer ikke på dem og når valget kommer, vil jeg opfordre enhver til at boykotte det. Det kan ikke væfre sandt, at danske politikere skal bruge mere end 30 år på at tage nødvendige beslutninger, der findes et overvældende grundlag for. De er ved at køre demokratiet i grøften.

Se også Mere Pegida-hetz: Om Bachmanns Hitler-parodi, iscenesat provokation, kun få højreradikale til demo.

Svenske statsfinanser – kassen er tom

Av HANS RUSTAD

Sverige sliter økonomisk, og finansministeren innrømmer det. Likevel fortsetter importen av 100.000 asylsøkere, som med familiegjenforening regnes å komme opp i 140.000. Sverige har ikke økonomi til å bære slike kostnader.

Men den konklusjonen trekker foreløpig ikke finansminister Madeleine Andersson.

Vekstanslagene er senket med 0,6-0,7 prosent for i år og neste år, ledigheten kommer ikke under 7 prosent før i 2017 og budsjettunderskuddene er langt verre enn ventet.

BNP pr. innbygger er fortsatt lavere enn i 2007, og vil trolig forbli lavere også etter 2015 og 2016.

..

Svensk finanspolitikk har vært drevet med budsjettunderskudd siden 2009. De nye prognosene viser underskudd til og med 2018, altså i ti år på rad.

Hovedgrunnen til svakere vekst og større budsjettunderskudd er svakere makroutvikling, understreker Andersson, som også kritiserer den forrige regjeringens finanspolitikk og skattelettelser.

Totalt gjennomførte den forrige regjeringen ikke-finansierte reformer og tiltak tilsvarende 4,5 prosent, skriver Finansavisen.

Dette har bidratt til budsjettunderskuddet, som trolig nådde toppen med 2,1 prosent av BNP i fjor.

– I min tolkning er kassen tom. Og det ser ikke bedre ut nå enn i høst, snarere tvert imot. Det er tomt for penger, sa Andersson, ifølge DI.se.

Ti år med underskudd for Söta Bror: – Det er tomt for penger

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bonze
Bonze
7 years ago

visst fan var det pinsamt med Bachmanns facebookskämt. karln skämde ju ut flera tiotusentals pegida-anhängare. försvårade situationen för dem som på riktigt vill få sin röst hörd i larmet. nu blev det eins zwei drei rückwärts. 10-0 till motståndarna. jag tycker att det vore på sin plats med en ordentlig redaktionell kommentar till att han fes i rummet. eller menar “steen” att detta kan förbigås stille schweigend? business as usual. jama på ni bara. det kommer nog att skita sig ändå.

Thomas Bolding Hansen
7 years ago

Ikke bare borgerkrig – Islamisk Stat kontrollerer dele af Irak – vi taler om et af de stærkeste lande i mellemøsten militært – et af den stærkeste økonomisk. Deres mål, lige som alle andre islamister, er et khalifat. Det skal de nok få på et tidspunkt. Så vi taler ikke kun om borgerkrig, men på sigt også om om udefrakommende raids, guerilla/selvmords, og hvis de en dag bliver stærke nok – vs det faktum, at vi bliver stadig svagere – reelt konventionelle angreb. Muhammad profeterede, at muslimerne ville erobre Rom en dag. Rom og Andalusien efter devisen “en gang muslimsk… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Bent Jensen: Europas undergang – tallenes tale http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7378962/Europas-undergang-%E2%80%93-tallenes-tale/ AF Bent Jensen, professor, dr. phil., Frørup Europa går under for øjnene af os, bliver Bent Jensen belært om af en kulturhistoriker i en samtale, som han gengiver i denne kronik. Konklusionen er, at det er vælgerne, der har lagt grundlaget for denne katastrofe. »Vi lever i de sidste tider,« siger min ven kulturhistorikeren. »Jeg mener det alvorligt, Europas dage er talte. Jeg er glad for, at jeg ikke selv kommer til at opleve finalen, de sidste krampetrækninger, før det er forbi. Det bliver ikke noget rart syn. Min kone og jeg… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

Tror du har rett i dine visjoner for framtiden. Det går mot voldelig konflikt, borgerkrig. Det har man jo forøvrig i Ukraina.

JB
JB
7 years ago

Men, samtidigt å andra sidan…. Den hastighet och det omfång som invandring sker till europeiska nationer, och därav många muslimer, så kan man ändå fråga sig om det ändå faktiskt inte är så att muslimer, och även då s.k. tänkbara islamister, faktiskt ändå gör – precis det som förväntas av dem – ? Nämligen – söndra – de europeiska nationlstaterna?….Det är det främsta och egentliga – funktion – ?… Och begår de inte tillräckligt många – attentat – i islams namn, så kanske de behöver – hjälpas lite på traven – ?… Vem vet… Att en mycket stor invandring absolut… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

Pegida er kun et af de mange små, uundgåelige trin imod borgerkrigen. Det som udløser den, vil højst sandsynligt være muslimers gentsagne og tiltagende blodige angreb på indfødte europæere og især jøder. Det kan blive i morgen, det kan blive om femten år eller femogtyve. Med den hastighed, som situationen har udviklet sig de sidste par måneder, er selv fem til ti år en meget lang tidshorisont. Om fem år vil vi have oplevet endnu mindst to folketingsvalg og ét valg til EU-parlamentet, men det er ikke disse, som vil blive afgørende. Af den simple grund, at der bag politikerne… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Svend Andersen

Lee Kuan Yew beretter om Marcos fald umiddelbart før det skete: “As soon as all our aides left, I went straight to the point, that no bank was going to lend him any money. They wanted to know who was going to succeed him if anything were to happen to him; all the bankers could see that he no longer looked healthy. Singapore banks had lent US$8 billion of the US$25 billion owing. The hard fact was they were not likely to get repayment for some 20 years. He countered that it would be only eight years. I said the… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  steen

En fornuftig disposition af sir Lee. Næste sted kunne man jo have troet, at graden af soignering var et udtryk hvordan S´por var. Hvad det så vidst også var…

Citeret fra hukommelsen:

Om fysisk straf: Det kurerede min kommen for sent.

Integration: Alle kan integreres, undtagen..

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Og så må vi håbe, at de politiske slyngler bliver straffet derefter.

Thomas Bolding Hansen
7 years ago

Ja Bjovulf, vi er vidner til en opvågning i snegletempo.

Skulle man være grov, så gør man ikke noget for alvor før vores demokratiske samfund og hele vesten trues totalt og direkte på selve eksistensen. Så går man til gengæld også til den. Brandbombningen af Dresden og Hamburg bliver nok i småtingsafdelingen til sammenligning. Så kan vi tænke, hvor ville det have været rart med en tidligere opvågning og lidt forebyggelse.

Forhåbentlig er vi døde til den tid, for det er ikke den sjoveste, “hvad sagde jeg” situation.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Lang vej hjem http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/paadenandenside/ECE7357100/Lang-vej-hjem/ På den anden side 14.01.2015 kl. 03:00 AF PALLE WEIS »Fordi du ikke er en af os.« Det var beskeden til den unge mand, der er pæredansk og havde forelsket sig i en kvinde, hvis forældre stammede fra Mellemøsten. Den unge kvinde var født her, havde gået i dansk skole og var i gang med en uddannelse. Faderen har en teknisk uddannelse og et godt job. De bor i parcelhus i et villakvarter som så mange andre i Danmark. I begyndelsen havde forholdet været hemmeligt, men nu havde de besluttet at gå til hendes forældre for… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Måske er der håb forude trods alt? 😉

Kontroversiel bog rives af hylderne

http://jyllands-posten.dk/kultur/litteratur/ECE7370320/Kontroversiel-bog-rives-af-hylderne/

AF UFFE CHRISTENSEN

Bogen, der leger med tanken om islamisk fransk regering, er blevet en bestseller.

Den udkom den 7. januar.

Michel Houllebecqs “Soumission”.

Dagen, da der der blev rettet et blodigt terrorangreb mod det franske satireblad Charlie Hebdo, der også omtalte den på bladets forside. Dette suppleret med en karikaturtegning af forfatteren.

Inde i bladet beskæftigede bladet sig med bogen over flere sider.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Sverige er det måske mest uhyggelige eksempel på hvor farlig politisk korrekthed og dets slægtning kulturmarxisme er, fordi efterhånden som evidensen for at deres ide om ‘økonomisk boom’ og humanitær hæder fra deres vanvidspolitik, er helt gal, stiger deres indbidthed og vilje til at gå planken ud.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Sverige en humanistisk stormagt. Ja. Og kan Sverige så leve af det ?
Selvfølgelig kan Sverige ikke det. Sverige kan ikke reddes og det har politikerne og deres vælgere sørget for.

Undtaget: det eneste oppositionsparti SD. Med tilhørende, over 1 million vælgere.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

SVT Uppdrag Granskning: Judehatet i Malmö http://www.svt.se/ug/vi-fick-sms-om-att-vi-skulle-komma-och-kasta-agg ”Vi fick sms om att vi skulle komma och kasta ägg” De absolut flesta bryr sig inte, eller tittar lite nyfiket på kippan på huvudet. Men hos andra så finns hatet där. När SVT:s reportrar gav sig ut i Malmö med kippa och davidsstjärna, så fick de utstå glåpord och äggkastning. Uppdrag granskning tillbringar en vecka i Sveriges tredje största stad, klädda i judiska attribut. På huvudet har reporter Petter Ljunggren en kippa. Runt hans och kollegan Sanna Klinghoffers halsar hänger davidsstjärnor. Reportrarna blir oftast vänligt bemötta, men då och då kommer en… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

“Hovedgrunnen til svakere vekst og større budsjettunderskudd er svakere makroutvikling, understreker Andersson”

Javel ja… Så siger vi det…

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Men til gengæld er Sverige en humanistisk stormagt.

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ikke hvis man spørger de stakkels flygtninge. Der er for koldt og de bliver indkvarteret langt væk fra civilisationen og maden er vist heller ikke for god!

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x