22
jan
Seneste opdatering: 22/1-15 kl. 1848
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sendt på SVT i går. Janne Josefsson. At det som det siges i programmet, er værre i Frankrig, er en ringe trøst. Aktuelt om anholdelserne i Lyon: France foiled attack at anti-Semitism conference, report says. Se også DAGENS BREV: Terror mod jøder. Ikke én muslim er nogensinde draget retsligt til ansvar for sin terrorrisering af jøder. At dømme efter samtalen med to kvinder fra kommunen til sidst, kommer det heller ikke til at ske. “De arbejder med sagen på en strategisk måde.”

Denmark’s “Open Door” and its Limitless Beneficiaries 

As Amir Taheri said: If you want to integrate newcomers, you have to get rid of people who make a living out of integrating them.Whether or not the majority if Muslims are peace-loving, tolerant and democratic is of no consequence, so long as the violent, radical and undemocratic minority calls the shots.

It is no help to peace-loving Muslims or to the rest of us that our Western leaders keep portraying Islam as if it is something that might have been concocted by the Salvation Army. One might even say that the “narrative” of many politicians is the true perversion of a message that is as clear as it could be.

If Denmark is lost as a result of a crazed, multicultural experiment, Danes will have no home. Carlqvist and Hedegaard på Gatestone.

Bent Jensen: Europas undergang – tallenes tale

Europa går under for øjnene af os, bliver Bent Jensen belært om af en kulturhistoriker i en samtale, som han gengiver i denne kronik. Konklusionen er, at det er vælgerne, der har lagt grundlaget for denne katastrofe.

»Vi lever i de sidste tider,« siger min ven kulturhistorikeren. »Jeg mener det alvorligt, Europas dage er talte. Jeg er glad for, at jeg ikke selv kommer til at opleve finalen, de sidste krampetrækninger, før det er forbi. Det bliver ikke noget rart syn. Min kone og jeg forbereder vore børn til at emigrere«.

»Er du blevet vanvittig?« svarer jeg. »Det går da fint! Europæerne har aldrig haft det så godt. Vi har en velstand og en frihed, som historisk er enestående«.

»Det er rigtigt,« medgiver kulturhistorikeren. »Vore forældre og bedsteforældre og talrige generationer før dem skabte disse enestående frie, velordnede og velstående samfund. Men din og min generation har sat alt over styr. Og skaden, vi har forvoldt, er irreversibel, som samfundsforskerne siger. Vi har passeret det punkt, hvor afviklingen af Europas nationer kunne vendes. Nu kan vi blot beskrive og forsøge at forklare, hvordan og hvorfor bare én generation af europæere bar sig ad med at formøble 1.000 års kultur.« ….Historiker, professor Bent Jensen, Jyllands Postens kronik

Relateret i dag: The lost war in Europe, Herbert London president of the London Center for Policy Research.

Despite the million people on the streets of Paris, the outpouring of sentiment against terrorism, the presence of world leaders and the signs that said “Je suis Charlie,” the Muslim terrorists are winning the war in Europe; in fact, they may have already won.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anno
anno
7 years ago

Islamofobi i Sverige – næste udgave af ‘Uppdrag granskning’ (SVT1, onsdag kl. 20.00) I SVT’s ‘Tv-reklame’ synes jeg der blev sagt noget med: ‘muslimer vil flytte fra Södertälje’ – det er måske ikke så mærkeligt (hvorfor, er vist omtalt her på bloggen flere gange, men ellers er her nogle link): 03.01.15 Assyrier uppmanas kriga mot IS ‘I en video som NPU lagt upp på sin facebooksida uppmanar Daniel allmänheten att ansluta sig till säkerhetsstyrkan ..’ ‘Flera Södertäljeprofiler har gillat videoklippet på facebook.’ ht tp://lt.se/nyheter/sodertalje/1.2782916-assyrier-uppmanas-kriga-mot-is 02.01.15 ”Islamofobin har ökat i samhället” Stockholm, Eskilstuna, Flen, Örebro och Södertälje. Attackerna mot moskéer och… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

@ Lene.

Nu siger de kloge, at tv over nettet – med “streaming” – er sagen. Det gamle system taber terræn. Er det en positiv nyhed? Alle sidder med deres dimser og dåser og ser alt muligt. Flimmeren i dagligstuen mister betydning.

Lene
Lene
7 years ago

Torben og John

Hvad I der foreslår, har jeg allerede gjort, dog ikke det med TV kanalen. Men det kunne I måske starte? Jeg har ikke forudsætningerne (viden), men jeg skal hjertens gerne komme og hjælpe. Jovist, jeg er i fuld gang på min facon (fredelig), vi er en gruppe (fredelige), men det er op ad bakke. Jeg er ikke tom for ideer (fredelige – indtil videre og forhåbentlig fortsat). Det bestemmer kommende begivenheder, hvilket ikke bør komme bag på nogen.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

@ John.

Min frisør plus min el-installatør er fra iraqisk Kurdistan. De afskyer Islamisk Stat og arabisk herrefolksmentalitet og er stolte over kurdiske kvinders og mænds kamp mod ritualmorderne. Installatør-kurderen og familie taler dansk, holder dansk jul, og børnene bliver danske i skolen og sammen med danske legekammerater. Lillebror bliver ikke udnævnt til konge over storesøster. Det samme gælder mine persiske venner på flugt fra Khomeini. Dem holder jeg fast på.

John
John
7 years ago

@Lene Da det så sortest ud, sagde Churchill “We shall not flag or fail. We shall go on to the end. We shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our island, whatever the cost may be. We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.” Mens vi venter på politikerne kan hver enkelt starte i det… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  steen

Så vidt jeg er orienteret gider den stenrige Rupert Murdock vist heller ikke muslimerne. Ku’ han ikke starte sådan en?

I det hele taget kunne der jo godt være penge i skidtet – hvis nogen, med interesse i den slags, skulle læse med…

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

@ Lene. ” … Hvad skal vi gøre? Jeg har ikke tid til at vente, hvis det her land skal reddes. Jeg ved bare ikke, hvor jeg skal gå hen og gøre noget. Men der skal gøres noget….” Det, du skal gøre er at få fat i dine medborgere – venner, kolleger, slægtninge, naboer … og knytte nogle forbindelser til personer, der har samme bekymring som dig. Når I er et netværk med måske en 10 – 15 borgere skal I gå videre og organisere en landsdækkende bevægelse, som opbygger en tv-kanal, der giver saglig og alsidig information om især… Read more »

Lene
Lene
7 years ago

Jeg læser på Nationaldemokraten, at Danskernes Parti nu rækker hånden ud til Dansk Samling, noget af det bedste, jeg endnu har set, for det er så hamrende vigtigt for os alle, at alle, der kan og vil, nu forstår at stå sammen og samarbejde. Så kan vi skændes om fortid og fremtid og-jeg-skal-komme-efter-dig bagefter. Det kan vi lære af modstandsbevægelsen fra 40-45, dertil var de kloge nok.

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago
Reply to  Lene

Det som der kan læses mellem linierne i både Nationaldemokraten og på Danskernes Parti’s hjemmeside, er ikke blot at “stå sammen og samarbejde” men en form for formaliseret samarbejde, event. sammenslutning. Dette er IKKE ønskeligt set fra Dansk Samlings side. Dansk Samling har alt at tabe, og intet at vinde, ved et formaliseret samarbejde. Modsat Danskernes Parti. Desuden er det prøvet før, kort efter Dansk Samlings stiftelse i 1936. Uden succes. I årene op med krigsudbruddet var der en del små nationalsindede grupper, som fra årsskiftet 37/38 forsøgte (forgæves) at formalisere et politisk samarbejde, først som “Den nationale Liga” senere… Read more »

lene
lene
7 years ago

Snak snak, og ih hvor er vi enige, bla-bla! “Der skal noget ekstraordinært til”, siges der oppe i spalten. Ja tak, må vi så for at vide, hvad det er, hvor skal vi gå hen? Hvad skal vi gøre? Jeg har ikke tid til at vente, hvis det her land skal reddes. Jeg ved bare ikke, hvor jeg skal gå hen og gøre noget. Men der skal gøres noget. Og så skråt op med hvad det bliver kaldt, Morten. Forhåbentlig er det sagt i ironi.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  lene

Det der skal gøres er, at stoppe al indvandring af muslimer og hjemsendelse eller internering af uintegrerbare mennesker. Desuden skal vi tale højt om den kommende udvikling og gøre os det helt bevidst, hvor det er vi vil hen. Hvordan skal Europa se ud? Hvad skal det bygge på og hvilke værdier skal vi stå for? Derefter er det jo sådan set bare en rent praktisk udfordring, at få sat gang i nogle flere børnefødsler. Det kan man bl.a. gøre gennem økonomiske foranstaltninger eller ved at skabe trygge rammer, som folk gider “formerer” sig i. Det er egentligt ikke så… Read more »

Morten - - -
7 years ago
Reply to  lene

Lene og Peter: Hvad I end “kalder det” og hvad I end fører op på listen over “hvad der bør gøres”, så er der jo intet nyt i det. Vi ved alle “hvad der bør gøres”, men ikke, hvad vi bør gøre, for at komme dertil, at vi vitterlig kan gøre noget som helst. Sig aldrig mere: “Luk grænserne” o. s. v. Det er ikke dér, vi befinder os i processen. Og det slører vi for os selv, når vi tror, at vi med de ord lige har bidraget med et “løsningsforslag”. Det har vi ikke. Det har vi ikke.… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

Det er sandt nok, at det er op ad bakke med den slags information. Men den er jo også så forholdsvis ny og hamrende betændt, at den ikke rigtigt har ramt mainstream-medierne endnu. Det er jo bl.a. Paul Westons hovedargument for, at begynde at handle nu. Men jeg tænker lidt, at alt det her med f.eks. Pegida og en voksende interesse for den generelle udvikling i Europa, også vil komme til at berøre det. Og her kan hverken venstrefløjen, embedsværket eller den anstændige borgerlige fløj krybe uden om fakta. En ting er jo at tale om integrationsvanskeligheder og kulturforskelle, men… Read more »

Morten - - -
7 years ago

Vi er færdige længe før vi tror. Fordi vi har et løsagtigt forhold til statistik. Statistik volder de fleste mennesker kvaler. Det husker jeg fra skolen. Derfor tror vi, at der endnu er mange tiår til, at vi er “i mindretal”. Det er der ikke. Vi er “i mindretal” når der er flere handlekraftige muslimer i de yngre, fertile og før-fertile, generationer, end der er danske kulturbærere i samme aldersklasse. Og vi er endda skakmat endnu før den situation er en realitet, fordi vi er splittede og desorienterede. Mange ikke-muslimer vil desuden være fra kulturer, der bedre end vi “forstår”… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago
Reply to  steen

Steen, dit link til El Inglés artikler “Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland” virker ikke.

Alle fem afsnit i serien er samlet af Vlad Tepes i pdf-format: http://vladtepesblog.com/wp-content/uploads/2011/05/Troubles_Dossier_Complete.pdf

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x