24
jan
Seneste opdatering: 24/1-15 kl. 1824
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lige så meget, som jeg ikke kan lide TV, lige så glad er jeg for radio. De to herrer er lærde, morsomme og veltalende, tre ret sjældne egenskaber efterhånden. At høre dem er som skøn musik i mine øren. Hitchens om Islam er lærd og veltalende, men ikke morsom, for ‘there is no fun in islam.’

Folk må vide noget om koranen, synes jeg. Desværre synes den at få samme skæbne som Mein Kampf, da folk læste den, var det desværre for sent. Både Adolf og Muhammed var nemlig ret bogstavelige. Adolf vente konstant tilbage til sine “tanker” fra 1924, f.eks. i tilfældet hvor han starter Operation Barbarossa og påfører sig en en uvindelig tofrontskrig, som han måske kunne have vundet hvis ikke han havde gået i vejen for sine generaler. Hvis han havde kunnet improvisere, havde det været forfærdeligt for vestmagterne. Muhammed fortaber sig som bekendt i detaljer som, hvordan en muslim skal tørre sig bagi  ‘suttende på smådrenges tunger’, og hans underkastede er ikke meget for allegoriske tolkninger af  “den amoralske ørkenbeduin”, som Atatürk kaldte ham.

Begge bøger – jeg har ikke læst koranen in toto – synes blottet for nogen litterær værdi, samtidigt med at de er rodede og opblæste, så der er næppe meget håb om flere koranlæsere, nu hvor selv gode bøger ikke har noget publikum. Få bøger kan være solgt så meget og været læst så lidt. Det kan næppe hjælpe meget på det, at Tyskland nu langt om længe løfter forbuddet imod den.

Men her kan man altså høre et førsteklasses foredrag om den i stedet. Videoens titel er uploaderens, ikke Hitchens’, som ikke siger noget i nærheden af det i optagelsen. Hvor denne arme verden dog savner Hitchens. Videoerne er nogle år gamle, som jeg plejer at gøre opmærksom på. Når jeg ikke bemærker det, er de helt nye.

Norsk tiggeriforbud ‘racistisk’

“og kan være i strid med ytringsfriheden, da den forbyder nogen at bede om hjælp” har Sveriges Radio fundet ud af ved at tale med Europarådets kommissær for menneskelige rettigheder Nils Muiznieks. (Han har haft en strålende karriere hos leftist millisardæren George Soros, der også har financieret Københavns Kommunes multikultipropaganda.) ER han rigtig vel forvaret?

Hvad med Danmark da? Her har tiggeri været forbudt siden 1708 og er i dag reguleret af Kapitel 21 – Betleri og skadelig erhvervsvirksomhed (straffelovens §§ 197-206). Nu hvor politiet også håndhæver det, er horder af sigøjnertiggere forsvundet fra Københavns gader, og tak for det. Sverige kunne ikke drømme om et tiggeriforbud, hvorfor tiggere fylder op i selv mindre svenske byer. til stor gene for svenskerne, der kun brokker sig anonymt på nettet,  da de ikke vil rammes af ondskabsstemplet. Når Mälerdalseliten skal være gode, skal man ikke sige dem imod.  Kritik mot Norge: Rasistiska undertoner i nya tiggerilagen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JB
JB
7 years ago

Funderar ibland på det gamla Egypten under faraonernas tid och på all deras slavarbetskraft, (ca 5000 – 6000 år sedan.) Undrar hur hög medelåldern var på dessa slavarbetare, och hur många av dem som kunde bilda fungerande familjekonstellationer egentligen. Man kan också fundera på det stora antalet människor som dog i Europa i pesten under 13-1400 talen. Tror det var ca 1/3 av den dåvarande europeiska befolkningen, eller mer. På Irland har det funnits en stor svältkatastrof, liksom på många andra platser runt jordklotet, när skördar av olika slag har gått fel och väldigt, väldigt många människor har svultit ihjäl.… Read more »

JB
JB
7 years ago

Tack till Snaphanen för publicering av dessa mycket intressanta samtal, (skulle dock önska att årtalet för deras inspelning kunde visas). Det märkliga i hela resonemanget som förs är ändå att det inte någonstans påpekas att också s.k. ateistiska, eller materialistiska, (Gudlösa), åskådningar och ismer, främst kommunism, har kunnat utöva fruktansvärda, skoningslösa, barbariska och inhumana handlingar mot – otrogna – , dvs., mot motståndare till – den kommunistiska rättrogna vetenskapliga läran – , (som i sin tur i mångt och mycket efterapades i sina praktiker och tillvägagångssätt mot – avvikare och otrogna – , i det nationalsocialistiska vetenskapliga projektet – …)…… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  JB

Ja, snaphanen har intressanta inlägg och kommentarer. Jag håller med dig i det mesta. Men :)… “Vad programmet missade att redovisa, (i sin iver att vilja framhålla hur hemsk just– svensken– var, genom all denna – vetenskapliga kartläggning – …), det är att allt detta vetenskapliga, kartläggande, mätande, vägande, forskande och bevissökande började mycket långt tidigare i historien och i flera länder än i Sverige.” …ja, det får man verkligen hoppas att folk inte får för sig att svenskarna påbörjade “rasbiologin” skall mätningar och övrigt. Hippokrates levde ett par hundra år före K f och hur länge de redan karvat… Read more »

JB
JB
7 years ago
Reply to  Angela

Ja, Hippokrates naturligtvis inte att förglömma. Tack.

JB
JB
7 years ago
Reply to  steen

Tack för den informationen.

Historyman
Historyman
7 years ago

Tak, …Snaphane for Hitchens. Efter Chalie Hebdo er han en af de personer jeg savner mest, fordi han ville have taget alle disse forfattere, journalister, intellektuelle der alle, “går ind for ytringsfriheden, …men”, ved nakken og losset dem i røven. Mange er jo også begyndt at bakke på “je suie charlie”. Alle de folk der lever af meninger, holdninger og synspunkter, og samtidig ikke vil anerkende at islam, netop ikke er multikulturel, faktisk er islam, med undtagelse af arkitektur, IKKE kulturel. Der fantes ikke teater, litteraturen var primært faglitteratur eller en afklaring af spørgsmål inden for islam, herunder Muhammeds liv.… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Historyman

Ja, verden falder hurtigt tilbage i vante folder. Men Charlie Hebdo har alligevel sat sit præg på lang sigt. Det bliver selvfølgelig bare endnu en reference i det store billede, men denne gang “kom” eliten alligevel til at være lidt mere fremme i skoene end de plejer. Og det ved de jo godt selv.

Nogen af de før så rabiate, er begyndt at reflekterer lidt mere nu. Mon ikke snart ti-øren falder dér..?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x