26
jan
Seneste opdatering: 27/1-15 kl. 0909
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er nogle forældre, der er forargede over SVT’s tissemænd og koner til de 3-årige. Det er der ingen grund til. Jeg bliver mere træt. Igen skal den svenske stat møve sig ind på det private. At børn er erotiske væsner, er en af Freuds store og modige indsigter, men de er erotiske på en måde og med en styrke,  de fleste voksne ikke har adgang til.

Helt små lever med stærke forelskelser, som de ikke ved, hvad er, de lever i det ukendtes fortryllelse hvor alt er nyt og bevæger sig ganske langsomt, hvis ikke nævenyttige voksne bryder ind i det naturlige forløb. Jeg ved det, for jeg kan svagt huske det. Hvis jeg nogen gang tvivler på mine følelser over for kvinder, skal jeg bare huske mig selv som fire-årig.

Der er ingen tegnefilm der overhovedet kan leve op til et barns fantasi. Det det der irriterer mig sådan ved denne film er den voksne indbildskhed og nedladenhed. Den er et lidet flatterende selvportræt af voksent armod, der tror, at hvis det bare er imbecilt og kulørt, så er de små kvarte mennesker med.

Børn oplever også dybe kærestesorger, det er ikke en candyfloss verden, børn lever i, deres erotik er alvor. Det er de voksne, som er pinefuldt pjat. Det er den svenske stat, som en kønsforskrækket og helst vil afskaffe det erotiske. Sex og den rette statslige HBTQ bollemåde, det ved den hvad er.

Herbert von Karajan, der havde flycertifikat, sagde engang om et symfoniorkester: “Det er som en flyvemaskine, når det først er oppe i luften, forstyr det ikke.” Forstyr  ikke børnenes eventyrverden.  I Sverige er indvendingen – naturligvis – og nu kaster  jeg op:

SvD:s krönikör Erica Treijs skriver att det är ”anmärkningsvärt att när SVT så tydligt planerat denna lansering, varit så pr-mässigt smarta, men att det ändå inte finns två snoppar som gillar varandra och att två snippor kan få ett hjärta.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

” Vi kommer bjuda på mensdrinkar”

Ad for helvede da det lyder ulækkert lol

BE
BE
7 years ago

Mere svensk…. Kvindernes kampdag skal fejres med en menstruations-fest. “Mens — och årets fest. Teater Bristol vill hylla månadens blodigaste vecka och ställer till med mensfest på Internationella kvinnodagen. — Vi kommer bjuda på mensdrinkar, säger Daniela Kullman. På Internationella kvinnodagen den 8 mars är det dags. Då ställer Teater Bristol i Sundbyberg till med mensfest. Festen ska dels hylla mensen men också fungera som ett utbildande evenemang. Både kunskap, dans och röj utlovas.” http://www.alltomstockholm.se/klubbkonsert/article4119467.aos ….og kunstneren Cajsa Söderman arbejder med menstruations-kage-installationer. “Får det lov att vara en menskaka? I Årstaviken låg nyligen ett fat hallongrottor på ett bord med… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  BE

“….og kunstneren Cajsa Söderman arbejder med menstruations-kage-installationer.”

Det var så her jeg røg ned af stolen af grin..!

PisseNisse
PisseNisse
7 years ago
Reply to  BE

Tack för denna påminnande snapshot av hurb motbjudande många svenska kvinnor blivit. Med en omfattande övervikt av ensamkommande unga män och med domesticerade svenska “hanar” behöver de naturligtvis inte anstränga sig särskilt för att vara feminina – tvärtom.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Det var jeg ret overrasket over. Det ledende feminist-land laver nu en tegnefilm hvor aktører er reduceret til KUN at være defineret af deres kønsorganer. Det er måske ikke så overraskende for det minder mig om de feminister der er helt vagina-fikserede og går og siger tåbelige ting som “ja, jeg har en vagina. Er det et problem?”

Sverige er virkeligt off the deep end…

Jakob
Jakob
7 years ago

LOOOOOL, Løsriv Jylland. Den var sq ny. 😀 !!!

Stefan Borg
Stefan Borg
7 years ago

Steen, jag kan bara instämma. Du har (än en gång) träffat huvudet på spiken. Men som du mycket väl vet är vi båda för gamla för denna världen. Vi stannade inte i det moderssköte som erbjöds oss av staten och politikerna när vi var barn utan ville bli vuxna, vuxna nog att stå över “tidens fordringar”, som Kierkegaard skulle ha sagt. Vi blev vuxna, och vi lärde oss att något hade gått förlorat i processen. För alltid. För det är vad det innebär att vara vuxen, att inte längre ha barnets möjligheter. Att ha blivit begränsad av verkligheten. Min sexualitet… Read more »

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago
Reply to  steen

“Jeg så forleden et forslag i DK om, at lægerne skulle tilbyde alle over 65 en “dødssamtale”. Måske de også vil redde os fra døden nu de har reddet os fra alkohol, tobak og andre grimme ting?”

Jah…eller også har de fundet ud af at der ikke er råd til både pensionister og muslimer på de offentlige budgetter. Og vi kender jo de psykopaters prioriteter… Altid synd for de stakkels muselmænd…. Måske er Zenia og venner slet ikke bløde. De vil bare af med blegfjæser og det kan kun gå for langsomt lol

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
7 years ago

Så fik jeg oparbejdet nok styrke til at se videoen. 1,07 minut smidt lige ud til ingenting! Sverige gør måske klogt nok i at importere en masse individer fra U-lande, for selvom U-landene ligger bemærkelsesværdigt langt under vestlige lande, hvad angår intelligenskvotient og uddannelsesniveau, så kan folk fra U-landene vist herefter kun styrke Sveriges samlede intelligenspulje…

Skåning
Skåning
7 years ago

Det är bara att instämma. Mycket väl skrivet. Vad får dagens genusidioter och pedagoger att tro att de utbilda små barn i något som kommer helt naturligt och, precis som du säger, vuxna faktiskt inte riktigt förstår.

JensH
JensH
7 years ago

OT Så lykkedes det ‘borgerlige’ Berlingske Tidende at få skabt de facto fri indvandring fra Eritrea. Efter en fuldstændig uvederhæftig kampagne-‘journalistik’ fra Pilestræde, får nu alle asylansøgere fra Eritrea tildelt asyl, og kan dermed få hele klanen bragt herop til evig forsørgelse på de Danske skatteyderes regning. Men prøv at læg mærke til hvordan ‘avisen’ i sin ‘sejrs-artikel’ vinkler historien og hvilke adjektiver man vælger. Artiklen starter med følgende ‘svada’: “Efter et omstridt asylstop i efteråret 2014 får asylansøgere fra Eritrea igen asyl i Danmark. Det viser nye tal fra Udlændingestyrelsen” “Omstridt asylstop”??? Hvor var dette asylstop “omstridt” ud over… Read more »

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
7 years ago

Blot ud fra billedet orker jeg vist ikke at se videoen, men dine kommentarer og analyse, Steen, er helt geniale og spot-on! Du har så meget ret i, at børn oplever alt på en helt anden måde end os voksne, og det er sandt, at meget var eventyrligt, da man var barn. Da man blev voksen, viste det sig nærmere at være et Grimmsk eventyr, det hele…

Sverige er et mærkeligt land, og hvor er jeg glad for, at jeg ikke er vokset op derovre. Emil fra Lønneberg og Lina Sandell er de to eneste goder, Sverige har givet os.

Peter Andersen
7 years ago

Bedst som man tror de ikke kan komme længere ud, dukker der rask væk nye absurditeter op.

SVD-artiklen vinkler det, som om hele verden bøjer sig i næsegrus beundring over de “sjove svenskere”..?

Kommentar på youtube…

“Dear radical islamists. If you start blowing up things in Sweden, please start with the feminists. Don’t worry about their men. They are so pussified they wound do anything.”

Ps

Kommentarfunktionen er nu nedlagt…

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x