27
jan
Seneste opdatering: 27/1-15 kl. 1608
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi är så olika som man kan vara”

Sverige är ett av världens mest extrema länder, visar en kartläggning av värderingar i världen. Svenskarna känner sig generellt sett trygga, jämställda och tycker migration är bra. Sverige är ett av världens mest extrema länder

For tre dage siden gjorde Sveriges Radio denne forbløffende opdagelse, men den er sand. SR’s konklusioner er dog yderst mangelfulde, hvad der også er typisk for SR. De kan servere ‘farlige’ nyheder, men de får lov at stå og blafre alene.

Kartbilden är förvånansvärt konstant över tid: de nordiska länderna hamnar i det så kallade högerkrysset, med låg religiositet och en hög andel av befolkningen som har så kallade emancipativa värderingar (ung. frihetliga värden), ett mönster som avviker ganska kraftigt från andra länder.World Values Survey

Lad os se på kortet som fulgte med på SR’s netsted, mange kender det sikkert. Den gule plet oppe til højre der, hvis man tæller Sydengland og Nordtyskland-Benelux med udgør omtrent 60 mio mennesker, har i de sidste 500 år gjort 95% af menneskehedens opdagelser og opfindelser. Uden den ingen elektricitet, ingen penicillin og ingen rumforskning. Lars Tvede har beskæftiget sig med det i Det kreative samfund: ‘Hvorfor kom Vesten foran?’ og Niall Ferguson i The West and The Rest, hvis nogen skulle tvivle.

Hvad sker der nu, når de gule lande flytter i millioner af de lilla hjem til sig, ud over at en vis del af dem går fysisk løs på disse kreative, areligiøse, tillidsfulde og tolerante mennesker. Der er over en millard af de lilla, og de fleste ville gerne bo gult og de gule “tycker migration är bra,” mener Sveriges Radio.

Det burde være emne for en lang serie på SR, hvis “Alt for Damerne-behandling”  ikke yder det retfærdighed. Et enkelt bud: Et fald i den svenske tillid har allerede kunnet måles videnskabeligt, og jeg tror det er meget større end den måling siger. Se f.eks. Var tredje ung kvinna är orolig för våld ute.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Falsterbo
7 years ago

Nivån på invandringen är extrem och naturligtvis blir även grannländerna oroade:

Sverige och de nordiska nivåerna

Nuvarande prognoser och beviljandegrad pekar på runt 120 000 beviljade uppehållstillstånd knuta till asylprocessen per år. Ansvaret för de kraftigt och kontinuerligt ökade volymerna ligger hos den politiska och mediala elit som tycks vara helt påtända av den mångkulturella drogen och som vill förvandla Sverige till en humanitär stormakt. De är i sitt hypnotiska, sekteristiska tillstånd i full färd att avskaffa det skattefinansierade välfärdssamhället och förstår inte att vi åtminstone måste minska asylintaget ner till övriga nordiska genomsnittsnivåer.

http://morklaggning.wordpress.com/2015/01/27/sverige-och-de-nordiska-nivaerna/

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

O.T

Så skal alle sejl sættes ind til at skrabe penge sammen til det store Multikulturelle (muslimske) paradis….:-)

Mens muhammed “aberne” hærger Europa… Straffer politiet, lovlydige arbejdene danskere ved at stå på lur på motorvejsafkørslerne… For deres egen sikkerhed SELVFØLGELIG… 🙂

“..Regeringen har også store forventninger til de nye fotovognes effektivitet. Indtægterne fra blandt andet fart- og parkeringsbøder vil vokse til 2,6 mia. kroner i 2015, hvilket er i alt 607,9 mio. kroner mere end sidste år….”

http://jyllands-posten.dk/indland/trafik/ECE7393356/Nye-fotovogne-viser-ingen-nåde/

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Britisk museum fjerner billede af Muhammed http://jyllands-posten.dk/kultur/billedkunst/ECE7392518/Britisk-museum-fjerner-billede-af-Muhammed/ Billedkunst 27.01.2015 kl. 10:10 Victoria and Albert Museum i London har efter anbefalinger fra museets sikkerhedsafdeling fjernet et iransk portræt af Muhammed fra museets hjemmeside. STEEN NEDELL CHRISTENSEN Verdens største museum for visuel kunst og design, Victoria and Albert Museum i London, bliver beskyldt for selvcensur, efter museet har besluttet at fjerne et billede af profeten Muhammed fra museets hjemmeside. Det skriver den engelske avis The Guardian. Kort efter angrebet på Charlie Hebdo fandt museet det nødvendigt at erklære, at man ikke var i besiddelse af billeder af profeten, men en amerikansk ekspert… Read more »

PisseNisse
PisseNisse
7 years ago

Visst, jag förstår vad kartan i grova drag pekar på, men varför skall jag rakt av lita på att en karta där man inte ens bemödat sig att stava “Philippines” rätt, är korrekt i övrigt?

PisseNisse
PisseNisse
7 years ago
Reply to  steen

Aha, de är skattepengdiare som får 20,2 miljoner SEK från hela världens übersponsor; de svenskaskattebetalarna. Då förstår jag att man inte behöver bry sig om att korrekturläsa innan publicering. Bara lokalerna kostar 5 millar, så vi får väl hoppas de har det fint på “jobbet”.

http://www.iffs.se/wp-content/uploads/2014/04/Arsredovisning2013_slutgiltigafwebb.pdf

Falsterbo
7 years ago

De flesta svenskar har blivit sådana efter att sedan ung ålder fått desinformation istf sann information.
För hundra år sedan lärde man allt direkt från en hård verklighet.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Falsterbo

Medierna slog upp stort och Rapport och Aktuellt var inte sena att hänga på nyheten om att Sveriges regering skulle förhöras i Genève vid rådet om mänskliga rättigheter efter allvarlig kritik från FN.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/fn-oroande-okning-av-hatbrott-i-sverige_4280755.svd

http://ledarsidorna.se/2015/01/flyktinglagret/ tar man i kommentarerna upp skillnaden på FN och FN-förbundet. Intressant läsning. En del tidningar tyckte väl på ledarsidorna att det var pinsamt men tyvärr sväljer många TV-tittare och SR-lyssnare denna desinformation utan vidare. Hur regeringen själva bemötte pinsamheterna skulle vara intressant att veta.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x