29
jan
Seneste opdatering: 30/1-15 kl. 1006
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dramatic moment police arrest teenage ‘hacker’ gunman Tarik Zahzah who stormed Dutch TV station demanding to be put on air

En kvart million svenske pas på afveje

At være svensker, er en meget devalueret ting. Nu er det, som enhver kan regne ud, også en potentielt farlig ting. Temmelig mange terrorister og krigsforbrydere er blevet det.

Jag har sedan en tid undrat över vad som hände med det ursprungliga moderata förslaget från 2009 att få bukt med att svenska pass uppenbarligen medvetet, systematiskt och många gånger repetitivt ”förloras”, för att säljas på marknaden för falska pass. Varför kom aldrig regeringen Reinfeldt att agera i denna fråga som ledande politiker i det parti som dominerade den regeringskoalitionen, kom att initiera? Varför har vi fortfarande inte en lag som tydligt avser att förhindra detta missbruk?

Efter att ha förgäves sökt svar, genom att leta efter artiklar eller rapporter som kunde bringa klarhet i detta, beslutade jag mig för att leta själv. Kvällen den 26 januari, företog jag en ”skrivbordsundersökning” vilken tog mig mindre en halvtimme att genomföra och därefter författa, i form av den FB-uppdatering som jag kopierat in nedan. Thomas Gür

Och sedan följande oerhört upprörande och sorglig läsning om oacceptabla förhållanden som varit kända för den förra regeringen under hela dess regeringstid. Förhållanden som Allians-regeringen underlät att befatta sig med vilket gjorde att den allvarligt skadade sitt eget land, men samtidigt förstås gladde asylbedragarna. En kvarts miljon svenska pass är på drift – en kvarts miljon! Av dem används många av look-alikes, andra manipuleras på olika sätt så de kan användas av andra än sina innehavare. Samma svenska pass används flera gånger, av olika personer.

Den islamiske verden er en syg og fejlslagen civilisation

Den islamiske verden er en fejlslagen civilisation, mener Sven Burmester, der i mange år arbejdede både i FN og Verdensbanken. ”Hvis ikke den islamiske civilisation bliver reformeret, så vil den ikke være levedygtig i en moderne globaliseret verden”, hævder Burmester bl. a. Han er gæst i Cordua & Stenos første time. Svend Burmester hos Cordua og Steno fra minut 29:20

Svend Burmester er tidligere vicedirektør i Verdensbanken, universitetslærer i Alexandria og Chengdu i Kina.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

OT Men særdeles vigtig:

Spred venligst disse posteringer mest muligt for at hjælpe Sennels.

Forrygende debat hvor selv radioværten kom helt oppe at ringe for at styre debattørerne. Jeg mistede en del for Lars Aslan som jeg ellers har betragtet som værende rimelig afbalanceret. Til anbefaling og dokumentation om det Sennels anklages for så læs denne:
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/06/indavl-og-det-islamiske-milj.html

JB
JB
7 years ago

Var vänlig och studera alla europeiska kungahus samt adelssläkter och all deras inavel och mycket, mycket nära äktenskapsförbindelser med varandra. Där förekommer alltså kusingiften i stort sett överallt, där det inte är ännu närmare släktgiften…. Det finns ingiften med syskonbarn. Många släkter och familjer hade många, många barn, så att åldersskillnaderna mellan de äldsta syskonen och de yngsta, var ibland mycket stora. Det förekom relativt ofta alltså äktenskap mellan det yngsta syskonet och det äldsta syskonets son eller dotter, alltså så pass närbesläktade äktenskap som med syskonbarn….. Mest för praktiska orsaker och för att därigenom kunna hålla egendomar, jord, gods,… Read more »

JB
JB
7 years ago
Reply to  JB

Korr/kompl

Att missbildade barn har kunnat födas inom alla slags familjer och släkter är en verklighet. Även inom familjer där släktskap är avlägset kan skadade, eller sjuka, barn födas.

JB
JB
7 years ago
Reply to  JB

Kusingiften inom de europeiska kungahusen och adeln, har som sagt förekommit i många, många århundraden, och också in i våra dagar som sagt. Naturligtvis är det allvarligt, och tragiskt, och viktigt att uppmärksamma att om släkterna har missbildningar, sjukdomar eller allvarliga brister av olika slag, så riskerar dessa att kunna föras vidare, eller fördubblade risker att föras vidare, vid nära släktförhållanden, varför det naturligtvis är viktigt att vara vaksam, och kanske också allvarligt varna, inför sådana verkliga risker. Det står också i GT att den som är – ofullgången – , eller har några brister av något synbart eller mätbart… Read more »

JB
JB
7 years ago
Reply to  JB

Ps.

…Att släktdrag – går i gen -…(!)

Ds.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  JB

JB

Nu må du altså lige stoppe en halv med al den snak om indavlede kongehuse – og andre vanvittige eksempler gennem tiden.

Når vi taler muslimsk indavl, så taler vi altså om millioner og atter millioner af mennesker, der gennem generationer har levet efter sygelige principper, sanktioneret af en aldeles pervers klan-religion.

Der er intet der kan sidestilles med det – og derfor skal det heller ikke tales ned, med den sædvanlige pladder-relativisering, nogen, af en eller anden grund, åbenbart altid finder nødvendig ..!

Slut herfra..!

JB
JB
7 years ago
Reply to  JB

Peter Andersen:….”Når vi taler muslimsk indavl, så taler vi altså om millioner og atter millioner af mennesker.”….

Överdrifter.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  JB

Överdrifter? Inte als tyvarr ;-( Det er en tradition i mange muslimske lande med fætter-kusine-ægteskaber, og dette er foregået gennem talløse generationer, hvilket naturligvis gør problemet langt værre. Læg dertil islams dominans og blokering af enhver selvstændig tankegang og vilje til at tænke nyt samt den udbredte klanmentalitets undertrykkelse af enhver form for individualitet og forskellighed, og man har opskriften på en katastrofe – samfund i total tilstand uden evne eller vilje til at ændre sig væsentligt over tid – det er faktisk en form for darwinisme i modsat version: survival of the unfittest and the dumbest. Koranens idioti er… Read more »

JB
JB
7 years ago
Reply to  JB

Ja, om man vill mena att västvärlden är så full av mycket, mycket intelligens och överlevnadskraft, så gör man väl ändå en slags – felbedömning – , eller hur….? Uppenbart är ju ändå att det är islam som är betydligt mer – överlevnadsduglig – , i form av att kunna både reproducera sig själv som – muslimer – , samt att vilja bevara sig själv, beskydda sig själv och också vilja försvara – sig själv -… Detta som alltså den s.k. – västvärlden – , och särskilt då Europa, européer, skandinaver och s.k. – västerländsk kultur – , och särskilt… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  JB

Islam formåede på ganske kort tid, gennem ekstrem brutalitet, at erobre ret så store områder strækkende sig fra Spanien over Nordafrika og langt ind i Indien. Men derefter gik det i stå. Da det mødte modstand fra mongoler, han-kinesere og hinduer, blev der endog drevet tilbage, ligesom det skete i Spanien og ved Wiens porte. Siden da er samtlige islamiske besiddelser langsomt eroderet i krig og interne stridigheder. De kommer ikke til, at erobre én kvadratcentimeter mere fra nu af. Selv svage afrikanske nationer, uden den helt store sammenhængskraft, vil gi’ dem en lillefinger. Og det – JB – er… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

På ännu mer avvägar. http://www.di.se/artiklar/2015/1/28/rosling-till-attack-mot-regeringen/ Hans rosling till hårt angrepp mot regeringens flyktingpolitik. “Gavi administreras av Utrikesdepartementet och ansvarig minister är Isabella Lövin (MP). Medan andra länder ökar stödet till Gavi planerar Sverige att minska det för att finansiera det ökade flyktingmottagandet. Något som har fått Hans Rosling att ilskna till. ”Höj skatten, skär ner på operan, men ta inte från de fattigaste barnen i världen för att finansiera dyr flyktingmottagning”, sa han på KPMG:s seminarium.” Han får allt passa sig, Rosling, så han inte blir kallad rasist, nazist och främlingsfientlig. Statsministern skräder ju som bekant inte orden så fascist… Read more »

PBrad
PBrad
7 years ago

Den islamiske verden er en syg og fejlslagen civilisation.

”Hvis ikke den islamiske civilisation bliver reformeret, så vil den ikke være levedygtig i en moderne globaliseret verden”,

Men problemet er vel at den får revet huset ned over os , også hvis den ikke bliver reformeret…

norje
norje
7 years ago

Egypt-opphold gjør tydeligvis noe med folk, også Fjordman fikk nok av islam etter å ha vært der.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x