29
jan
Seneste opdatering: 29/1-15 kl. 1704
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Three weeks after the Paris attacks that left 17 dead, the French government has unveiled a web-based counter-terror initiative aimed at combatting online recruitment tactics employed by the Islamic State and other extremist networks.

The government website features a video debunking the myths peddled by militant recruiters and offers advice and a “toolkit” for families and acquaintances of individuals susceptible to “violent radicalization.“Official French Video Warns Would-be Jihadists: ‘You Will Die Alone, Far From Home’

Der er nok de politikere, der stille Þnsker de ville dÞ alene langt hjemmefra. Nu venter vi imidlertid pÄ bomberne og drabene her, som politikerne systematisk har lagt til rette for.

Limited free speech isn’t free speech

Mark Steyn om en overaktiv stat

PĂ„ vĂŠrsthus med Brian Lilley

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

“vĂŠrsthus”? – det lyder sandelig som et spĂŠndende sted 😀

SkÄning
SkÄning
8 years ago

MĂ€rkligt att den första Mark Steyn-videon slutar sĂ„ tvĂ€rt. Jag var verkligen nyfiken pĂ„ hur USA reagerade pĂ„ “The Interview”-affĂ€ren, sĂ€rskilt frĂ„n hans perspektiv. Sun News Network Ă€r en liten ljusglimt i ett mediemörker, men deras publicerade videoklipp Ă€r en röra utan like.

Peter Andersen
8 years ago

Det tragiske er at vi stĂ„r midt i noget som kunne vĂŠre undgĂ„et, hvis man havde gidet lytte til dem der vidste hvad de talte om. Men man gider jo stadig ikke. Nu kan man sĂ„ lige svinge sig op til, at foreslĂ„ visse tiltag overfor visse individer, som for Ăžvrigt ikke vil have nogen som helst effekt. Og sĂ„dan kan mĂžllen kĂžre videre, indtil vi for alvor stĂ„r i lort til halsen. Men hva’ sĂ„? De mĂ„ da snart kunne se at det skruen uden ende. Der er vel en grund til, at de islamiske lande ser ud som… Read more »

Menig 442
Menig 442
8 years ago

Det er sĂžrgeligt, at folk der opsĂŠtter en sĂ„dan film, bruger hvad der i deres egen kultur virker afskrĂŠkkende og tror, at det samme gĂŠlder for muslimer. Det er her kĂŠden hopper af for de kĂŠre politikere, nĂ„r de tror, de kan manipulere muslimer. Hvilket mentale styreprogram driver en muslim? Det er basalt anderledes end vort vestlige. Min viden siger mig, at de er bedĂžvende ligeglade med det jordiske liv, hvis alternativet er at dĂž i kamp for Allah, for belĂžnningen i himlen er stor. Det eneste skud som Vesten har i bĂžssen til lĂžsning af dette problem, er, konsekvent… Read more »

LĂžsriv Jylland!
LĂžsriv Jylland!
8 years ago

Meget, meget god artikel af Lars Hedegaard! Vi har uduelige kvinder til at styre et land, og de magter det ikke! Vi kan ikke komme hurtigt nok af med den regering, for de kĂžrer vores land, ja VORES (vi danskeres!) LAND ud over kanten, og skaderne er allerede nu nĂŠrmest uoprettelige Hvordan kommer vi af med de sidst ankomne 12.000 muslimske asylansĂžgere fra Syrien (og Tyrkiet og Tyskland, eller hvor de nu har opholdt sig i flere Ă„r fĂžrhen, som det har vist sig)? Skal vi pĂ„ et tidspunkt til at deportere dem, eller skal vi – som Thorning og… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Hvor stĂ„r denne artikel – indslag – af Lars Hedegaard ?

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  steen

Tak Steen, men det var nu en anden god artikel af Lars Hedegaard.

Neuhammer
Neuhammer
8 years ago

“Ingen taler om, hvad de kvindelige terrorister fĂ„r..”

MĂ„ske de kvindelige jihadister er lebber?

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Neuhammer

“Some gender neutral verses do exist but they talk about general rewards only (such as “companionship” etc). Also, according to Shaykh ‘Abd-Allaah ibn Jibreen, who was a leading cleric and a member of the Senior Clerics Association, “This number is only for men. A woman will have only one husband in Paradise, and she will be satisfied with him and will not need any more than that.”[4] “

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

Jeg kan virkeligt godt lide SUN folkene. Og nu vi er ved det, Canada er da egenligt blevet for sej. Deres PM, som naturligvis har alle de sikre konservative ‘badges of honor’ som at blive kaldt fascist af venstresnoede, er vel den mindst sindsyge vestlige leder pt. Mens USA’s regering er blevet en neurotisk sutteklud under suttekluden-in-chief, er “Nordamerika’s KĂŠmpe-Sverige” blevet en rigtig cowboy nation. The world upside down…

SkÄning
SkÄning
8 years ago
Reply to  Moran ya Simba

HÄller med angÄende Harper, men har faktiskt lite hopp angÄende Tony Abbott i Australien ocksÄ.

KSD
KSD
8 years ago

OT:
Regeringen bevogter nu S-togs-sporene, mens grĂŠnserne stadig er ubevogtede

https://ksdha.wordpress.com/2015/01/29/regeringen-bevogter-nu-s-togs-sporene-mens-graenserne-stadig-er-ubevogtede/

JB
JB
8 years ago

Ponera dĂ„ att det i en framtida samhĂ€llssituation absolut ingen nĂ„gonsin nĂ„gonstans över huvud taget bryr sig det allra minsta om vad nĂ„gon över huvud taget sĂ€ger om nĂ„gonting, nĂ„gonstans
.. Alla Ă€r – likgiltiga – ….? Det skulle dĂ„ kanske verkligen kunna beskrivas vara en situation av – total frihet – frĂ„n – reaktioner – , eller alla – svar – , eller alla – reaktioner – ? Eller försök till oppositioner eller begrĂ€nsningar, motsĂ€ttningar, av nĂ„gra slag, pĂ„ vad som över huvud taget just nĂ„gon försöker sĂ€ga, eller vill sĂ€ga, nĂ„gonstans?.. Eller antas sĂ€ga, eller menas sĂ€ga, nĂ„gonstans… Allting… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x