29
jan
Seneste opdatering: 29/1-15 kl. 1704
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Three weeks after the Paris attacks that left 17 dead, the French government has unveiled a web-based counter-terror initiative aimed at combatting online recruitment tactics employed by the Islamic State and other extremist networks.

The government website features a video debunking the myths peddled by militant recruiters and offers advice and a “toolkit” for families and acquaintances of individuals susceptible to “violent radicalization.“Official French Video Warns Would-be Jihadists: ‘You Will Die Alone, Far From Home’

Der er nok de politikere, der stille ønsker de ville dø alene langt hjemmefra. Nu venter vi imidlertid på bomberne og drabene her, som politikerne systematisk har lagt til rette for.

Limited free speech isn’t free speech

Mark Steyn om en overaktiv stat

På værsthus med Brian Lilley

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

“værsthus”? – det lyder sandelig som et spændende sted 😀

Skåning
Skåning
7 years ago

Märkligt att den första Mark Steyn-videon slutar så tvärt. Jag var verkligen nyfiken på hur USA reagerade på “The Interview”-affären, särskilt från hans perspektiv. Sun News Network är en liten ljusglimt i ett mediemörker, men deras publicerade videoklipp är en röra utan like.

Peter Andersen
7 years ago

Det tragiske er at vi står midt i noget som kunne være undgået, hvis man havde gidet lytte til dem der vidste hvad de talte om. Men man gider jo stadig ikke. Nu kan man så lige svinge sig op til, at foreslå visse tiltag overfor visse individer, som for øvrigt ikke vil have nogen som helst effekt. Og sådan kan møllen køre videre, indtil vi for alvor står i lort til halsen. Men hva’ så? De må da snart kunne se at det skruen uden ende. Der er vel en grund til, at de islamiske lande ser ud som… Read more »

Menig 442
Menig 442
7 years ago

Det er sørgeligt, at folk der opsætter en sådan film, bruger hvad der i deres egen kultur virker afskrækkende og tror, at det samme gælder for muslimer. Det er her kæden hopper af for de kære politikere, når de tror, de kan manipulere muslimer. Hvilket mentale styreprogram driver en muslim? Det er basalt anderledes end vort vestlige. Min viden siger mig, at de er bedøvende ligeglade med det jordiske liv, hvis alternativet er at dø i kamp for Allah, for belønningen i himlen er stor. Det eneste skud som Vesten har i bøssen til løsning af dette problem, er, konsekvent… Read more »

Løsriv Jylland!
Løsriv Jylland!
7 years ago

Meget, meget god artikel af Lars Hedegaard! Vi har uduelige kvinder til at styre et land, og de magter det ikke! Vi kan ikke komme hurtigt nok af med den regering, for de kører vores land, ja VORES (vi danskeres!) LAND ud over kanten, og skaderne er allerede nu nærmest uoprettelige Hvordan kommer vi af med de sidst ankomne 12.000 muslimske asylansøgere fra Syrien (og Tyrkiet og Tyskland, eller hvor de nu har opholdt sig i flere år førhen, som det har vist sig)? Skal vi på et tidspunkt til at deportere dem, eller skal vi – som Thorning og… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Hvor står denne artikel – indslag – af Lars Hedegaard ?

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  steen

Tak Steen, men det var nu en anden god artikel af Lars Hedegaard.

Neuhammer
Neuhammer
7 years ago

“Ingen taler om, hvad de kvindelige terrorister får..”

Måske de kvindelige jihadister er lebber?

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Neuhammer

“Some gender neutral verses do exist but they talk about general rewards only (such as “companionship” etc). Also, according to Shaykh ‘Abd-Allaah ibn Jibreen, who was a leading cleric and a member of the Senior Clerics Association, “This number is only for men. A woman will have only one husband in Paradise, and she will be satisfied with him and will not need any more than that.”[4] “

Moran ya Simba
Moran ya Simba
7 years ago

Jeg kan virkeligt godt lide SUN folkene. Og nu vi er ved det, Canada er da egenligt blevet for sej. Deres PM, som naturligvis har alle de sikre konservative ‘badges of honor’ som at blive kaldt fascist af venstresnoede, er vel den mindst sindsyge vestlige leder pt. Mens USA’s regering er blevet en neurotisk sutteklud under suttekluden-in-chief, er “Nordamerika’s Kæmpe-Sverige” blevet en rigtig cowboy nation. The world upside down…

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Moran ya Simba

Håller med angående Harper, men har faktiskt lite hopp angående Tony Abbott i Australien också.

KSD
KSD
7 years ago

OT:
Regeringen bevogter nu S-togs-sporene, mens grænserne stadig er ubevogtede

https://ksdha.wordpress.com/2015/01/29/regeringen-bevogter-nu-s-togs-sporene-mens-graenserne-stadig-er-ubevogtede/

JB
JB
7 years ago

Ponera då att det i en framtida samhällssituation absolut ingen någonsin någonstans över huvud taget bryr sig det allra minsta om vad någon över huvud taget säger om någonting, någonstans….. Alla är – likgiltiga – ….? Det skulle då kanske verkligen kunna beskrivas vara en situation av – total frihet – från – reaktioner – , eller alla – svar – , eller alla – reaktioner – ? Eller försök till oppositioner eller begränsningar, motsättningar, av några slag, på vad som över huvud taget just någon försöker säga, eller vill säga, någonstans?.. Eller antas säga, eller menas säga, någonstans… Allting… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x