31
jan
Seneste opdatering: 31/1-15 kl. 2045
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

AFA-angreb på AfD medlemmer. 5000 demonstrerer mod AfD i Bremen. – Det er politisk propagandasprog, når tyske politikere kalder bevægelser som AfD og PEGIDA for “splittergruppen.” De der i virkeligheden sår splittelse i befolkningen, er dem selv. Den nuværende tyske politik er egnet til at skabe endnu mere vold og splittelse.

Den svenske holdning til multikultur- og islamkritik er ligeledes nærmest designet til at skabe vold og ekstremisme og svenske politikere og medier er fuldstændig døve overfor den farlige situation, de har skabt og fortsætter med at skabe ved at ville lukke indvandringsemnet ned i otte år til. Det bliver “ultra violence”. Forbrydelse eller dumhed?

Nu gør regeringen klar til 400 000 asylsøgere de næste fem år. Inkl “anhöriga” er det  600 000 mennesker inden 2020, det er 100 000 mere end Gøteborgs befolkning, og så er 600 000 endda lavt sat. Denne svenske regering bliver den, som endegyldigt melder Sverige ud af Norden og Europa, og der er intet svenske vælgere kan stille op nu. De var fraværende, da de havde muligheden for at påvirke udfaldet. I 2020 vil 40 procent af befolkningen være indvandrere og efterkommere. Det ser således ud til, at oprindelige svenskere bliver et mindretal i Sverige før 2050-2060 – hvis statsfinancerne  holder, hvad der næppe er tænkeligt.

Politiske mordforsøg? De ser det ikke, de hører det ikke. Den vold som er forventelig, falder helt på Riksdagens kappe, og vi har givetvis kun set begyndelsen, selvom den nuværende vold er nok at at gøre en mørkeræd.

I Danmark har vi indtil videre været heldige, at der efter Poul Nyrup og de Radikales hærværk indtraf en vis pragmatisk klogskab. Ikke at freden er sikret for evigt, det afhænger af Folketingets villighed til at komme befolkningen i møde, og den halter stadig en del. Peter Nedergaard, Professor i statskundskab skriver i Har DF været en demokrati-hjælper? om årsagen til, at Danmark og Norge skiller sig ud:

Virkningen af Dansk Folkeparti har været, at indvandrerpolitikken i Danmark er blevet normaliseret. Det kan der i dag tales om på samme måde som om sygehusene, miljøpolitikken og folkeskolen…..DANMARK ER EN undtagelse herfra. Det samme er Norge, hvor Dansk Folkepartis søsterparti, Fremskridtspartiet, sidder i regering. Hvad er det, der kendetegner de politiske systemer i Danmark og Norge, og som gør, at man her er i stand til at tillade den politikske debat, som befolkningen ønsker ført?

Lipset og Rokkan påpegede, at Danmark og Norge var kendetegnet ved, at folkelige, agrare partier og bevægelser havde evnet at få en langt mere central placering i det politiske system, fordi borgerskabet og eliten i hovedstæderne i de to lande ikke stod så ideologisk og økonomisk stærkt som i andre demokratier. Det gav mulighed for en stærk folkelig selvforvaltning i form af andelsbevægelsen, som igen gav sig udslag i en folkelig politisk selvbevidsthed, der gjorde, at befolkningerne i de to lande lå mindre under for eliternes normer.

En massiv kapitulation over for muslimske blasfemilove

Robert Spencer om kunstudstilling i Paris

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav
Olav
7 years ago

Jeg lyttet til en samtale / debatt på youtube, der svenske ex-rikspolitikere snakker om fremtid og politikk.
Og jeg spør: Er disse klar over hvilket samfunn Sverige var for befolkningen, holdt opp mot hva det er nå, med en vold, kriminalitet, spld og opprør, som jo de selv vitterlig har medvirket til?

Det virker ikke slik, når man aner deres glitrende perfekte samvittighet:
https://www.youtube.com/watch?v=FH6yCSYM0Pw

Angela
Angela
7 years ago

http://www.friatider.se/hemlig-asylgrupp-planerar-for-400000-invandrare-pa-fem-ar

“Hemlig asylgrupp” planerar för 400.000 nya invandrare”

Fyra av de icke folkvalda byråkrater som ingår i en “hemlig asylgrupp” som planerar hur Sveriges framtida befolkning ska se ut. Lars Westbratt, Erik Nilsson, Max Elger och Annelie Roswall Ljunggren.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Jag mår illa bara jag ser dem och deras elaka ögon eller blir URSINNIG! Min vrede är fruktansvärt stark. Är inte detta folkmord så vet inte jag hur detta definieras längre. Det är GROVT landsförräderi och folkmord! Det är mord på folkrätten, folkstyret och demokratin.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Mere “kulturberigelse” i Malmö? http://ekstrabladet.dk/112/voldsomt-skyderi-i-malmoe-mand-draebt-foran-kvinder-og-boern/5423103 Voldsomt skyderi i Malmø: Mand dræbt foran kvinder og børn 31. jan. 2015 – kl. 21:15 En person er lørdag aften blevet likvideret af flere skud for øjnene af børnefamilier og tilfældigt forbipasserende ved et indkøbscenter i Malmø Af: Jonas Skov Nielsen Et voldsomt skyderi i Københavns baghave, Malmø, har lørdag aften kostet en mand i 30’erne livet. Det oplyser lokal mediet Kvälspostenpå sin hjemmeside. Adskillige personer, herunder familier med børn, var vidner til det voldsomme skyderi, der fandt sted omkring klokken 17.45 ved indkøbscentret Mobilia. – Manden var i kritisk tilstand, da han blev… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

Islamisering har intet med religion at gøre. Det er et simpelt magtspil, som går ud på at smadre alle andres værdier. Intet har de kameldrivere bidraget med, andet end fordummelse på højeste plan. Hvis de siger de føler sig krænkede over et eller andet, hopper vi med på idiotien, ligesom vi har gjort med alt andet åndssvagt fra deres side. Nu hører man hvorledes Qatar har købt deres håndboldlandshold og desuden skal afholde VM fodbold i 2022. De køber sig til alt og griner af os hele vejen ned til banken. Alt hvad vi har opbygget igennem tiden, river de… Read more »

Santor
Santor
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Det er en af de ting jeg aldrig har forstået. Da OPEC indledte deres olie-krig mod vesten i starten af 70´erne, hvorfor svarede vesten ikke igen med tilsvarende prisstigninger på de madvarer som de er nødt til at importere?

Vi kan stadig nå det, de kan stadig ikke brødføde sig selv. En samlet indsats ville fjerne det økonomiske grundlag for terror finansieret af oliepenge. Er vores politikere virkelig så dårlige strategiske tænkere eller er der noget der lugter af bestikkelse?

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Santor

Ja, eller endnu bedre. Hvorfor ikke bare sige til Saudierne og de øvrige golfstater: Nu tager vi den olie vi skal bruge! Hvis I modsætter jer så er det jer mod os – og så må I se hvor lang tid i beholder jeres hoveder.

Se det som afbetaling/dummebøder for al jeres muslimske terror og godnat..!

Hvor meget I skylder Vesten, Rusland, Afrika eller Kina, det finder vi selv ud af, i al mindelighed..! Og så må I for øvrigt hellere holde jer i ro fremover. Bare et godt råd..!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x