3
feb
Seneste opdatering: 3/2-15 kl. 1641
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Paula Bieler er kun 26 år, men med sin begavelse er hun allerede nået langt i partiet. Med skam at melde for mig, foregår det på engelsk. Video kommer senere, men her er lyden i radiokvalitet.Q & A er påvideoen, den er heldigvis på svensk-dansk. Dagens Nyheter var tilstede, der bliver utvivlsomt noget at citere. For garvede swedologer, og dem var der flere af, er der ikke noget nyt, men for andre er det en god lynindføring i SD og deres vilkår. Katrine Winkel-Holm indleder.

Kunsten at omskrive “alt, alt for mange” på tusind måder

Enhver der følger svensk debat i MSM – ikke i blogosfæren – kan bevidne at debatten har flyttet sig derhen, at det drejer sig om at omskrive “alt, alt for mange  asylsøgere” på så mange måder som muligt. Nomenklaturen går så at sige fremad baglæns. De skal hives til truget af virkeligheden, men de havner ved det før eller siden.

Til den tid, når SD har fået ret i deres virkelighedsbeskrivelse ganske snart, vil partiet naturligvis stadig være “fascistisk.” DE psartier og journalister, der har påført Sverige  irreversible skader, vil skifte mening så elegant, at flertallet ikke bemærker det.

Var baggrunden ikke så alvorlig – at Sverige nærmer sig et systemkollaps, som Johan Westerholm skriver, ville det være højkomisk teater. Svensk politik har været dybt irrationel i årtier.

Endnu i dag har politikerne abdikeret fra deres ansvar, men husk, når Sverige skruer ned for “volymerne”, stiger presset på norske og danske politikere betydeligt. Deres dagsform virker ikke klar til at møde opgaven. Ingen af dem. Kerstin Holm, politisk reporter på SVT, lader til at have planlagt sin pension. Dagens Nyheters anstændighedspoliti kritiserer hende allerede: “Citerer hun Jimmie Åkesson ordret?”

Vindkantring i migrationspolitiken, skrev jag – jag hoppas verkligen att jag missförstod SVT:s politiska kommentator Kerstin Holm när hon i måndags satt i “Gomorron Sverige” och förklarade att kritikerna av migrations- och integrationspolitiken verkligen inte var rasister – snarare realister.

Hon sade faktiskt så. Man undrar ju om det var ett Jimmie-citat rakt av?!

Göteborgspredikant manar till jihad från Syrien

skriver Gudnundsson

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lightmann
Lightmann
7 years ago

# Richardt Riis – God artikel du har skrevet, det var et godt interview. Og dem der vil fornærmes, de får vist rig lejlighed til det, når Charlie Hebdo udkommer d. 25 februar med 20 gange så mange abbonnenter. http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7415626/Charlie-Hebdo-20-dobler-antal-abonnenter-efter-massakre/

Falsterbo
7 years ago
Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

Martin Krasnik er begavet og tager tit stikket hjem. Det er helt i orden. Men manden har et giga-mega-opblæst ego og er frem for alt interesseret i selve vinderrollen som den, der maser en modstander. Han siger selv, at han i Dødlinjen opsøger og forventer en “boksekamp”. Desuden er han en doven hund, der ikke sætter sig grundigt ind i sager, han vil diskutere.

Ricardt Riis
Ricardt Riis
7 years ago

Nå, du må ikke rose Martin Krasnik. Det må jeg godt. Og det har jeg gjort, om end på en lidt speciel måde, se https://ricardtriis.wordpress.com/2015/01/27/hurra-for-fanden/

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Breaking: Tre franske soldater knivangrebet i Nice

http://www.bt.dk/udland/tre-franske-soldater-knivangrebet-i-nice

FRANKRIG: Tre franske soldater er blevet angrebet med en kniv i den sydfranske by Nice,
skriver BBC.

Ifølge France 24 patruljerede soldaterne ved et jødisk medborgerhus, da de blev angrebet.

Emeritus
Emeritus
7 years ago

Machiavelli? Har du nogensinde på denne blog gjort rede for, hvad der ligger bag din kvalme over ordet Trykkefrihedsselskabet? At selskabet i dag hovedsageligt videreføres af kvinder, eller at det kæmper imod kvindeundertrykkelse, forfølgelse af minoriteter og undertrykkelse af det frie ord – den slags. Er det sådan noget, der giver dig kvalme? For hvad andet kan ellers give dig kvalme?

Med venlig hilsen

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Emeritus

Nej det har jeg ikke, men der ligger en begrundelse. Og i den nærmeste fremtid skal jeg forklare hvorfor.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Emeritus

Og så har jeg ikke noget imod kvinder.

Skåning
Skåning
7 years ago

Det er jo for fanden pineligt. Nej, jag ska inte försöka mig på att skriva på danska. Den konsten mästrar jag inte ännu, men jag kan definitivt tala på skandinaviska. Att Paula Bieler står och pratar engelska inför en dansk publik, är väl till syvende og sidst, ett bevis för den svenska skolans förfall. Nog för att hon kanske har en godtagbar engelsk accent, men hennes vokabulär är milsvid från exempelvis Lars Vilks. Svengelska termer i varannan mening kan väl knappast ha gjort hennes tal mer begripligt.

Falsterbo
7 years ago
Reply to  steen

När han höll föredrag i Norge talade han skånska 🙂

Le Chiffre
Le Chiffre
7 years ago
Reply to  Skåning

Det er jo simpelthen en kæmpeskandale, at Bieler taler engelsk til et dansk publikum.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Så kunne jeg ikke klare den længere, tårerne trillede da jeg læste….

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Trykkefrihedsselskabet er ikke min kop te. Faktisk får jeg kvalme, når jeg hører ordet.

Kit Louise Strand
Kit Louise Strand
7 years ago
Reply to  Machiavelli

Sjovt, at du Machiavelli, ulejliger dig med at skrive en kommentar om Trykkefrihedsselskabet;
det plejer man at kalde købssignaler…

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Købssignaler, ja det skulle først være med en traktor.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x