4
feb
Seneste opdatering: 5/2-15 kl. 1754
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CBN, 4.2.2015. Renaud Camus og Jean Robin medvirker, Eric Zemmour skulle have medvirket, men er gået under jorden efter dødstrusler.

All of those French conservatives we interviewed warned of civil war, and of a future like Lebanon or Yugoslavia, although Camus added that, “Civil war is the wrong expression. There will be nothing civil about it.”

Som Jean Raspail siger i dette interview, har der ikke været en præsident på valg de sidste 40 år, som ikke har lovet mindre indvandring. Så snart de var valgt, var det glemt, og nu er forebyggelse i vidt omfang for sent ligesom i Sverige. Det næste spændende spørgsmål bliver, hvordan “eliten” vil forhindre, at Marine Le Pen bliver præsident. Den har nok metoder, ligesom den svenske viste sig at have.

Identitære aktioner i Bordeaux og Berlin

klik her for at se video nr. 2. Der er visse uregelmæssigheder lige nu, fordi Snaphanen er under flytning til  server i New York.

begge slutningen af januar 2015

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JB
JB
7 years ago

Korr. Ja, vilka är vilka, det kan man undra ibland… Ett händelseförlopp i Europa kan sammanfattas som följande, och ex Sverige: 1. 30 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora invandrargrupper till Sverige. – Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda och dumma, samt rasistiska och främlingsfientliga ni är som säger så. Det är endast mycket rädda, svaga och dumma människor som säger så. 2. 25 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora och för främlingsskapande invandrargrupper till Sverige. – Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda, korkade och dumma, samt rasistiska, ni är… Read more »

JB
JB
7 years ago
Reply to  steen

Tack för länken till en intressant artikel. Och från 1987 redan… ja, tankegångarna är liknande….

Europa blir nog muslimskt trots allt, förr eller senare. Bara genom födelsetalen. Det behövs ingenting annat förmodligen….

Så unga, friska, kloka, förståndiga och alerta nordbor, behöver allesamman mest och främst av allt, verkligen börja bilda mycket, mycket stora familjer, med många, många barn….

Kanske studera islam också…..

Vem vet….

JB
JB
7 years ago

Ja, vilka är vilka, det kan man undra ibland… Ett händelseförlopp i Europa kan sammanfattas som följande, och ex Sverige: 1. 30 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora invandrargrupper till Sverige. – Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda och dumma, samt rasistiska, ni är som säger så. 2. 25 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora och för främlingsskapande invandrargrupper till Sverige. – Fy, fy, fy vad fula, elaka, onda och dumma, samt rasistiska, ni är som säger så. 3. 20 år sedan: – Vi tycker att det kommer för stora och… Read more »

Ramona Fransson
7 years ago

Att lyssna på videon var som att skanna det direkt till svenska, brittiska och tyska. Du milde! Och förlaget som gav ut boken lär ju bli ödelagt, och medarbetarna mördade. Att den boken kommit ut har det inte nämnts ett ord om på kulturnyheterna i SVT. Hahahaha … vad konstigt! Ja, nog blir det krig alltid och inte blir det civiliserat när det bryter ut … det behöver nog ingen fundera över någon längre stund.

Jacob A
7 years ago

OT: Er der nogen der kan linke til en undersøgelse(eller en artikel om en undersøgelse. Helst det sidste faktisk) om muslimers holdning til demokrati, og hvor mange kan siges at være islamister ect?

MVH Jacob

Nils
Nils
7 years ago

En vigtig forudsætning for den systematiske og maskinelle masseudryddelse af jøderne under Anden Verdenskrig, bliver aldrig nævnt, nemlig at der var krig. Auschwitz bliver nemmere at forstå, hvis man ser det som en krigshandling underlagt krigens logik – så er der ikke brug for nogen førerordre, for når krigen er blæst igang, så går man bare løs på fjenden og slår så mange som muligt ihjel med alle til rådighed stående midler, uanset om man er på de godes eller de ondes side. Hvis man vil undgå et nyt Auschwitz i alle dets tænkbare former, som mange såkaldte magthavere jo… Read more »

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago
Reply to  Nils

Jeg haefter mig ved “udemokratiske magtcentre”som det vaesentlige(for mig)i dit indlaeg.
De foerste to af disse,og taettest paa, er EU-foererbunkeren og Nato-hovedkvarteret…
i taet parloeb med Washington DC og Wallstreet som dikkende hale…eller er det omvendt…?

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Nils

Det værste ved en borgerkrig er jo, at den starter nedefra og ikke oppefra. Den er derfor ikke underlagt nogen regler, men fødes alene ved uforudseeligt anarkistisk had – som man ser det udfoldet i Ukraine eller ved krigen på balkan. Og hvis den oven i købet inkluderer muslimer, er det historisk set altid gået helt ud af kontrol.

Det er det scenarie vores ledende genier skal forholde sig til. Men selvfølgelig, hvis de hellere vil holde valutakurserne i ro eller tækkes olierige investorer, så dem om det. Det er jo altid et spørgsmål om prioritering…

Peter Andersen
7 years ago

Man behøver ikke tale om “muligheden” for en evt. borgerkrig. Hvis politikken med at lukke flere og flere muslimer ind og samtidig bekæmpe modstanden imod det fortsætter, så er det vel ret oplagt, at det vil blive resultatet. Deres projekt er nemlig håbløst fra starten. De vil ha’ at frie og demokratisk sindede borgere skal accepterer og tolererer en ideologi, som på alle måder er i direkte modstrid med alt hvad vi selv står for. De kommer nemlig ikke til at lave muslimerne om – hvis det er det de tror. Dem der prøver dét, bliver jo straks beskyldt for… Read more »

Nils
Nils
7 years ago

Identitärerna är kända för sina fredliga men “slagkraftiga” aktioner. Jag tycker schweizarna hade en intressant ‘take’ på sin kampanj: http://youtu.be/M91__FfGt8U

Det nalkas ett uppvaknande och jag tror att det kan gå mycket långt (över fredliga aktioner).

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x