5
feb
Seneste opdatering: 5/2-15 kl. 2058
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

– Precis som fler EU-länder behöver ta ett större solidriskt ansvar så måste även fler kommuner i Sverige ta ett större solidariskt ansvar, säger Wikström och fortsätter:Det finns plats i Sverige. Det är alltså inte stora volymer av migranter som kommer hit som är problemet, utan problemen uppstår när integrationen inte fungerar, när människor som invandrat på grund av olika orsaker inte tillräckligt snabbt kommer i arbete.

Cecilia Wikström lader sin egen pressesekretær interview sig i en egenproduceret video – Hvad mon hun mener? Måse at der er plads ude i de store skove, som Reinfeldt sagde. Der er ikke plads på budgettet, der er ikke boliger og der er ikke arbejde. Skoler og hospitaler henligger i kaos. Alle de veluddanede ingeniører, Wikström fabler om, er en myte.

Desuden, når kun en brøkdel af alle dem, der får asyl i Sverige har asylgrund eller blot kan identificere sig, kan man ikke tage uansvarlige svenske politikeres opfordringer til andre europæere om “at tage mere ansvar” alvorligt. Som det er nu, sender Sydliga EU-länder asylsökarna vidare till Sverige fordi de ved, at landet er et politisk galehus. Ryd op i  jeres egen butik først!

Svenske, virkelighedsbefriede kvinder går foran, når det gælder om at køre Sverige ud i kaos. Var det nu også en god ide, med så mange kvinder i svensk politik?  Der er strid i Folkpartiet om indvandringen,  som truer med at splitte det, og det er stort set kvinderne mod mændene, kommunerne mod staten og Sydsverige mod Upp-Sverige. Skånska (FP)-politiker kräver tak för invandring.

Svensk arbejdsformidling i Addis Abeba

Arbetsförmedlingen planerar att öppna kontor i Etiopiens huvudstad Addis Abeba. Syftet är att på plats förbereda de somalier som har fått uppehållstillstånd i Sverige som anhöriginvandrare men ännu inte kommit hit. Genom att kartlägga de sökandes yrkes- och utbildningsbakgrund hoppas Arbetsförmedlingen snabbare kunna hitta lämpliga platser i Sverige där det kan erbjudas jobb. Arbetsförmedlingen öppnar i Addis Abeba.

Den humanitære stormagt findes nu repræsenteret på savannen. Samtidigt planlægger integrationsminister Ylva Johansson (S) at tvinge alle svenske kommuner til at modtage “flygtninge”, dvs. også de rige Moderatkommuner. Virkningen af dette på svensk opinion er til at forudse med mindre man er svensk politiker. Det var Ylva Johansson der på et spørgsmål fra DR 2’s Jacob Rosenkrands, om der var en øvre grænse for Sveriges flygtningemodtagning, svarede kort og klart: “Nej”. Selv Annie Lööf mener, der er en hypotetisk grænse et sted. Jeg skulle mene, den er konkret og befinder sig i statskassen, da den nu ikke findes i det såkaldte demokrati. Nya tvångslagar ska säkerställa massinvandringen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
7 years ago

hahaha! Man dør jo snart af grin over de svenske politikere! Tygger de khat, eller hvad? Hvor vil de så liige få gjort plads til mange flere “flygtninge” (læs: ISIL-krigere)? I Norrland eller i Lappland? Hvorfor gør svenskerne ikke oprør og laver et statskup? Sæt idioterne på porten! De ødelægger jo hele Skandinavien, ikke kun Sverige.

Nicke99
Nicke99
7 years ago

Operatsyia Multikulturnaja hänger helt ihop med Kremls strävanden att destabilisera Europa. Den ursprungliga KGB-operationen har pågått i decennier och är nu nära slutmålet. Fogh har det helt klart för sig, de där monstren vill oss inte väl:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/11393707/Putin-could-attack-Baltic-states-warns-former-Nato-chief.html

nobody
nobody
7 years ago

Apropå “Håll Danmark rent! Följ en svensk till färjan!” Och som svensk; svenskreligiös, vill jag starta en ny religion. Vem kan ha något emot detta i religionfrihetens namn? I denna religion är de nio budorden: 1) Eddie Meduza den perfekta människan som vi alla skall eftersträva att likna 2) Vi skall supa på allmänplats! Om du inte följer detta skall du döden dö! 3) Vi skall skråla och sjunga högt på allmän plats! Om du inte följer detta skall du smiskas till till du dör! 4) Speciella rum s.k barer måste införas på alla arbetsplatser och i skolor så att… Read more »

nobody
nobody
7 years ago

Vad kan man som svensk svara på “Wikström (FP): Sverige har plats för fler flyktingar”

Vad svarar man en dåre? Jo, med “Eddie Meduza – sveriges kompani”: https://www.youtube.com/watch?v=ZdD6wLXdBiA

Svensk politik är en fars i samma kategori som “Faulty towers”

P.S: Eddie Meduza anser jag vara Sveriges moderna Bellman.

Angela
Angela
7 years ago

Jag lyssnade på det första inslaget i SR om Dublinöverenskommelsen. Och där var något som de utelämnat i de övriga inslagen och i texten på SR. Jag har varit inne och letat. I det första inslaget fanns inte intervjun med Migrationsverket. Det var först i andra. I den första intervjuades en professor från Storbritannien, med utländsk brytning, som sa att Dublinöverenskommelsen var så usel att varenda en borde förstått att den skulle fallera förr eller senare. Fanns inte en chans att den skulle vara lyckosam. Detta är borttaget och jag kom inte ihåg namnet. Hörde någon annan det? Wikström själv… Read more »

Falsterbo
7 years ago

En liten tillbakablick på (FP) historia; en personlig berättelse:

http://eutext.blogspot.se/2009/11/varning-for-folkpartister.html

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
7 years ago
Reply to  Falsterbo

Apropå folkpartiet: När min salig morbror skulle rösta för första gången (på 20-talet) lär min morfar ha förmanat honom: “Du för rösta på vem du vill min pojk, men akta dig för de frisinnade för de tål inte en sup en gång”. Gångbar uppmaning än i dag.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Gad vide, hvordan resultatet af en tilsvarende undersøgelse mon ville se ud i stakkels Sverige … – ja, hvis det altså overhovedet var muligt at stille den slags meget følsomme / känsliga spørgsmål / frågor offfentligt i Sverige 😉 Indvandring: Befolkningens flertal mod de politisk korrekte http://denkorteavis.dk/2015/indvandring-befolkningens-flertal-mod-de-politisk-korrekte/ 05. Feb 2015 Karen Jespersen og Ralf Pittelkow En ny meningsmåling har spurgt folk: ”Hvor stor en andel af befolkningen i Danmark bør muslimer efter din mening højst udgøre nu og i fremtiden?” (YouGov/mx.dk) Der er så angivet andele på forskellige procenter, som folk kan tilslutte sig. De får også en svarmulighed, der… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Danskerne vil begrænse antallet af muslimer

http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/24815595

PisseNisse
PisseNisse
7 years ago

“Sydsverige mod Upp-Sverige” Jag tror det är en något förenklad bild att skåningarna skulle vara smartare än stockholmare (stick i stäv med huboten Batras tes) Det synes som om många politiska trender har lättare att slå igenom i i södra Sverige. Låt oss hålla i minnet att faktiskt socialdemokratin spirade först i Malmö (och att faktiskt en räcka till Stockholm inflyttade hardcore sossar varit skåningar. Även politiska rörelser som Centrumdemokratet, Skåneparti och Ny Demokrati har haft starkt/tididigt fotfäste i södra Sverige. För egen del sysslade jag vid ett tillfälle med opinionsbildning i en aktuell fråga. Jag var beroende av viss… Read more »

PisseNisse
PisseNisse
7 years ago
Reply to  PisseNisse

Det var lätt att tro att övriga Sverige SOV skall det stå.

PisseNisse
PisseNisse
7 years ago
Reply to  steen

Jo det är ju helt riktigt, min poäng var att det är intet nytt att nya politiska influenser når södra Sverige först. Gissningsvis beror det på närheten till Europa och måhända ett något öppnare sinnelag, det är iaf mitt anekdotiska intryck att det var lättare att få med sig en skåning än en trött norrlänning. Stockholmare är dock en brokig skara och den (ofta) inflyttade eliten har mycket lite gemensamt med gamla knegare från söder om söder, tex. Stockholm är inte endast det genus och anuskorrekta surdegsreservatet på Södermalm. Nu, i en senare fas, kommer SD:s tillväxt att ske över… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Nu skal der bo 700 asylansøgere i en meget lille by – utilfredsheden ulmer i lokalsamfundet http://denkorteavis.dk/2015/sygehus-i-lille-by-skal-vaere-asylcenter-med-700-asylansogere/ 05. Feb 2015 Karen Jespersen Oskarsström er en lille by med 4000 indbygger, der ligger mellem Malmø og Gøteborg. I løbet af året får byen 700 nye beboere. Det gamle Spenshult Sjukhus er blevet nedlagt og skal nu være asylcenter. De er en voldsom tilvækst, og der vil være en stadig gennemstrømning af asylansøgere fra især Syrien. Når asylansøgerne har fået opholdstilladelse skal de videre til en anden del af Sverige. Og så rykke nye asylansøgere ind i den lille by. “Det lyder… Read more »

JB
JB
7 years ago

Steen frågar:…”Var det nu også en god ide, med så mange kvinder i svensk politik?”… Nej. En feminismhysteri florerar i Sverige, som har gått alldeles för långt. De flesta kvinnor, och kanske särskilt unga kvinnor, är betydligt mer lättpåverkade än vad pojkar eller män i allmänhet är. Kvinnor är i allmänhet mer villiga att vara följsamma, inte ställa till bråk, vilja ha lugn och ro, vilja böja sig för övermakt och dess viljor, samt att kvinnor tycker i allmänhet om att få beröm, känna sig vänliga, medmänskliga och omtänksamma. Det är oftast värdefulla förmågor. Men dessa förmågor är inte så… Read more »

Christer
Christer
7 years ago

om man räknar med 1200 miljarder ur den svenska budgeten och att en invandrare kostar 4 miljoner netto under sin livstid blir övre gränsen 300.000 invandrare per år. På ett sekel blir detta 30 miljoner, ganska nära annie lööfs dröm om 40 miljoner Om man tar med nuvarande 10.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Jeg synes den humanitære stormagt er noget selektiv i sine valg af ny-svenskere.
Hvad med Pygmæerne?
De er også forfulgte, nok mere end somalierne.
Man hører jo om, hvorledes Congolesere indfanger Pygmæer og tilbereder dem som godbidder.
Også Massaierne er truede af den voksende agerdyrkning og de vil helt klart være imponerende i den svenske midsommernat.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Desværre T.Snorrason. Ingen Pygmæer i denne omgang. Sverige har satset på muslimer fra primært Mellemøsten, Nordafrika og Somalia. Heraf følger den velkendte diaspora-effekt. Når mange fra disse områder nu har bosat sig i Sverige, vil flere derfra, helt naturligt komme til. De kender jo hinanden og tænker ens. Desuden findes der jo store områder, hvor man aldrig behøver rende ind i en svensker, medmindre lysten skulle komme over en. Men det kan jo så omvendt også få andre til at blive væk..? Men hvem gider også ligge og tomle med højt uddannede asiater, russere, indere, vesterlændinge o.a. når man kan… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x