5
feb
Seneste opdatering: 6/2-15 kl. 0223
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kenji Goto was a Japanese video journalist who converted to Christianity in 1997. The media widely reported his death at the hands of Islamic State jihadists. But the story of why he traveled to Syria is a much deeper story of love and loyalty. Kenji laid down his life in an attempt to rescue his troubled friend, Haruna Yukawa. Here’s Jay Smith discussing Kenji’s sacrifice: David Wood

“Vi skal ikke have nogen multikultur”

Den ungarnske ministerpræsident Viktor Orbán i „Wir wollen keine multikulturelle Gesellschaft“ i Frankfurter Allgemeine i dag. (Snaphanens oversættelse)

Hvorfor afviser De indvandring af folk fra andre kulturer?

Vi skelner mellem politiske flygtninge og dem, der emigrerer af økonomiske grunde. Det europæiske system er urimeligt og fører til overtrædelser. De, der forlader hjemlandet for at bo bedre et andet sted bedre udnytter disse muligheder. Jeg bebrejder ikke fattigdomsflygtningene, men os selv, at vi lader det ske.

Et andet spørgsmål er, at kultur. Det er en enorm opgave, og en risikabel ting, når man fører kulturer sammen, især når det er islam og kristendom. Vi deler ikke synspunkter med Europas yderste højrefløj. De er imod islam, det er vi ikke. Vi er imod indvandring i det hele taget. Der er lande, der har været villige til at løbe denne risiko. Vi har ikke overvejet det og ønsker det ikke i fremtiden heller. Vi respekterer, at Frankrig og Tyskland er gået en en anden vej, men vi har ret til at forvente at vores standpunkt bliver respekteret. Vi ønsker ikke et multikulturelt samfund.

Så rejser spørgsmålet sig om, hvordan vi vil undgå invasionen af fattigdomsflygtninge. Man kan jo ikke lade dem drukne i Middelhavet.

Ja, det er moralsk vanskeligt. En moralsk politik skal bidrage til at gøre levevilkårene hvor flygtningene kommer acceptable. Og flygtningene har brug for at vide, at vi ikke lader dem drukne i havet. Men så sender vi dem tilbage hvor de kommer fra,  med mindre de er politisk forfulgte. Dette må være i fast procedure.

Vi plejede at gøre dette ved at flygtningene blev indsamlet på bestemte steder [og sendt hjem] Men det har EU har forbudt os: De der erklærer sig som politiske flygtninge, skal betragtes som sådan, de kan ikke betragtes som ulovlige grænseovertrædere. De er fri til at bevæge sig, og det gør de. Jeg tror at østrigere og tyskere får nok før eller senere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Ungarns Orban er en af de få europæiske ledere som lever i virkelighden . Han ved lige nøjagtig hvad han gør og hvorfor . Mod alle odds styrer han sit land med sikker hånd udenom den multikulturelle edderkobbe-fælde . Derfor er det svært for mig at forstå hvor lidt positiv omtale han egentlig får , altså hos OS på den nationalsindede højrefløj ….er det fordi venstrefløjen kalder ham for facist ? Hvorfor bliver vi ved med at acceptere mediernes rolle som smagsdommer ? er det fordi han har været nødt til et begrænset samarbejde med lettere suspekte elementer på højrefløjen… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago

Jag har lite svårt att se att det skulle vara en så ofantligt kristen gärning Kenji Goto gav sig ut på, men det är intressant att hans religionstillhörighet inte nämns.

För övrigt, Disqus? Vadan detta? Då väntar vi bara på att Expressen ska publicera citat från Snaphanen också. 😉

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

Disqus är utmärkt, tack för det Steen och lycka till med faceliftet.
PFEP

ɱØяñιηg$ʇðя
7 years ago
Reply to  Skåning

Det går i alla fall att rätta stavfel igen.

Humoral
Humoral
7 years ago

Jag har svårt att se något allmängiltigt i historien om Kenji Goto, hans gärning antyder inte ett starkt uttryck för kristen hängivelse. Möjligtvis blev han inspirerad av kompisen Haruna Yukawa, som efter att blivit drabbad av fruns bortgång och att hans verksamhet och ekonomi gick omstyr, hamnade i ett destruktivt beteende med dödslängtan. Japan har ju en traditionskod om lojalitet och ära in i döden.

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  Humoral

Jeg synes, det er fantastisk, hvad han har gjort, og jo, det var en meget uselvisk gerning. Jeg har ikke hørt om andre, der decideret er gået ind i håb om at få en kammerat ud af ISIS’ onde hænder. Men det er med fuldt overlæg, at medierne ikke nævner, at de fleste ofre for ISIS rent faktisk er kristne, for de venstreorienterede hader nemlig kristne! De hader dem lige så meget, som de hader jøder og Israel. Hvorfor nævner de fx i DK heller ikke, at de mange børn, der bliver korsfæstet i Syrien, er kristne? Det er helt… Read more »

KSD
KSD
7 years ago
nobody
nobody
7 years ago

Och till jihadisterna i våra nordiskaländer – “don’t worry be happy”

“Johnny Cash – God’s Gonna Cut You Down”: https://www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc

nobody
nobody
7 years ago

Apropå att danskarna verkar falla efter den plötsliga snabba utvecklingen i Sverige till det bättre (fast först måste det tydligen bli sämre). Den enda kritiken jag med gott samvete kan framföra mot U.S.A. och andra västerländska nationer är följande: Vi alla har arbetat så hårt och fördelat vårt arbete så väl att vi alldelse glömt att demokrati kräver vårt kontinuerliga fokus! Vår heliga arbetsfördelning har lett oss i blindo, vilket borde föranleda oss att stanna upp och tänka igenom det hela… Lyssna lite på Johnny Cash – San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeY “Multiculti, you’ve been livin’ hell to me You’ve prisoned me… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x