6
feb
Seneste opdatering: 6/2-15 kl. 2004
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“It feels like the Government is leaving Rotherham to die. It feels like we’re not on their doorstep so it doesn’t matter.” She welcomed experts coming into Rotherham to help them but said the Government should have stepped in after the Jay Report, six months ago.

“There are hundreds of thousands and I think there could be up to a million victims of exploitation nationwide, including right now. Girls in the process of being groomed,” she said. Child sex abuse gangs could have assaulted ONE MILLION youngsters in the UK

Et tydeligere eksempel på overklassens krig mod underklassens svageste, ser man næppe. Dette er principielt Labour-millionæren Tony Blairs krig mod fattige og børn, manden der på 13 år hentede 4 mio. overvejende muslimer til landet. Blair burde drages personligt til ansvar og udbetale erstatning til ofrene af egen lomme. Mindst. Han er i sandhed en landsforrædder, som Paul Weston siger: Paul Weston: Why Is this not Treason?  (Andrew Neil destroys Labour Rotherham MP Sarah Champion) Underskriftindsamling: Begin prosecutions against those at Rotherham Council past and present responsible for covering up widespread child sexual abuse.

278.000 illegale trængte ind i Europa i 2014

Although some data are still missing for De­cember 2014, the number of detections of illegal border-crossing in 2014 as a whole to­talled about 278 000. This is two and a half times larger than the year before (107 000) and twice as much as in 2011 (141 000) dur­ing the initial stages of the Arab Spring. This increase is mostly connected to the increas­ing number of refugees and displaced people worldwide, related to the ongoing conflict in Syria and its spread to Iraq, which have cre­ated the worst refugee crisis since the Sec­ond World War. Frontex: LATEST TRENDS AT EXTERNAL BORDERS OF THE EU

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Otto Sneider
Otto Sneider
7 years ago

Här är en blogg som jag kan rekommendera. http://bloggardag.blogspot.se/2015/02/konsten-att-ta-avstand-till.html Läs dagen och gårdagens text samt kommentarerna

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Mor bekymret: “Min 8-årige søn truet med kokke-kniv i skolen” . Langt langt indlæg i ekstrabladet og naturligvis ikke et ord om, at de kniv stikkende skolelever og deres forældre kommer fra langbortistan. Kun udenom snak om opførsel og forældre. Allerede i 1. og 2. klasse begynder de at stikke med knive. Udviklingen er naturligvis fuldkommen syg, politikerne arbejder bevidst på at ødelægge landet og starter fra bunden. Derfor er der naturlige årsager til at lærerne flygter fra Folkeskolen. Årsag: indvandrere og muslimer. Jeg har undervist i 8 år i Folkeskolen og har aldrig set en kniv i skolen. Danske… Read more »

chainmail
chainmail
7 years ago

Undrar hur många svenska ungdomar som utnyttjas av sexuellt frustrerade folkslag från Afrika och Mellanöstern… Vi hör ju bara om en bråkdel av de allra värsta våldtäkterna men just detta fenomen med ‘grooming’ skulle nog aldrig komma till ytan. Undrar hur svensk media skulle hantera sådana fall. Jag kan se för mig rubrikerna i de svenskfientliga tabloiderna Aftonbladet och Expressen: “Svenska män utnyttjade barn sexuellt”, “Svensk pedofilring”, Svenska män i pedofilhärva” osv. Angående illegal invandring till Europa: Det är skrämmande att Sverige tar emot 1/3 av alla dessa! Egentligen borde vi inte ta emot mer än ett fåtal kvotflyktingar eftersom… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  chainmail

“Undrar hur många svenska ungdomar som utnyttjas av sexuellt frustrerade folkslag från Afrika och Mellanöstern…”
Med lidt logisk tænkning må man vel antage, at den slags finder sted over alt i Europa. Måske ikke lige så systematisk som lige England, men det hænger sikkert sammen med, at deres samfund er mere klasseopdelt end de fleste andres.

chainmail
chainmail
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Jag tror att väldigt många svenska barn far illa, särskilt de i och runt mångkulturella områden. Kan bara föreställa mig antalet bötningar och sexuella trakasserier på svenska skolor. Svenska barn är lika oskyddade eller kanske mer än engelska eftersom de är mer självständiga.

Huginn
Huginn
7 years ago

Är alla kommentarer från 4 febr och äldre utplånade? Eller är det något tillfälligt problem?

MVH

Arvid Falk

ɱØяñιηg$ʇðя
7 years ago
Reply to  Huginn

Det är väl det enda negativa med omställningen tyvärr.

Rednas76
Rednas76
7 years ago
Reply to  Huginn

Det jobbes med saken. Det er mange kommentarer som skal importeres.

Nilsv
Nilsv
7 years ago
Reply to  Huginn

Hvis du slår javascript fra, kan du se de gamle kommentarer.

Det bliver jo lidt svært at få dem ind i disqus, da ingen ved, hvis de er – ud over Thomas Mattsson måske, ham kunne man jo ringe til.

tnb
tnb
7 years ago

Åh disqus:)Er ikke bare underklassen som rammes av dette lenger, i en norsk by sa politiet at det var fra alle samfunnslag, internett-grooming er klasseløst. Sannsynligvis er barn av venstrevridde journalister blant de mest utsatte for muslimsk sexmisbruk dersom de blir oppdratt med samme holdninger som foreldrene sprer i avisene.

ɱØяñιηg$ʇðя
7 years ago

Weeee!!! Äntligen! 🙂

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x