8
feb
Seneste opdatering: 9/2-15 kl. 1355
122 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 07-02-2015 233538

Av Julia Caesar

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Gruppvåldtäkten på en 45-årig kvinna ombord på Viking Lines Finlandsfärja Amorella följdes av ännu en våldtäkt. Journalisterna våldtog sanningen och den svenska allmänheten genom att ljuga om gärningsmännens etnicitet. De åtta misstänkta förövarna påstods vara svenskar, trots att sju är somaliska medborgare och en är irakier. De fyra misstänkta gärningsmän som har häktats i veckan är alla somaliska medborgare och muslimer. Ingen har svenskt medborgarskap. Men i media kallades de “svenskar” i feta rubriker. Svenska media visade än en gång sin samvetslösa agenda när det gäller invandrade våldsbrottslingar. Förövarna skyddas, brottsoffren är fullkomligt ointressanta.

4,5 gånger vanligare att invandrare våldtar

I ett friskt samhälle har medborgarna rätt till information om vilka som begår grova våldsbrott för att kunna göra en egen bedömning av vilka risker de vill utsätta sig för. Hur ska svenska kvinnor och unga flickor kunna skydda sig mot våldtäkt om de inte får reda på vilka förövarna är och att invandrare är överrepresenterade som gärningsmän med 4,5 gånger? Det visade Brå, Brottsförebyggande rådet i sin rapport 2005:17,  som alltså nu är tio år gammal.

Av politiska skäl har ingen senare rapport kommit. Hela det offentliga Sverige, inklusive media och statliga myndigheter, är helt överens om att tysta ner allt som visar destruktiva konsekvenser av massinvandring, islamisering och mångkultur.

Journalisterna skyddar grova brottslingar

Sverige är inget friskt samhälle utan ett mycket sjukt samhälle. Lögnrötan griper omkring sig med skrämmande hastighet och genomsyrar allt fler nivåer i samhället. Den värsta våldtäkten begås av politikerna. Gruppvåldtäkten på M/S Amorella är ett direkt resultat av den massinvandring till Sverige från muslimska länder och primitiva hederskulturer som pågår sedan årtionden. Massinvandringspolitiken har bland annat resulterat i att vårt land toppar listan över anmälda våldtäkter i Europa och leder till ständigt fler och fruktansvärt brutala våldtäkter på svenska kvinnor.

fullbordade_valdtakter_1975-2014

Tiotusentals kvinnor offras varje år med lätt hand för den välsignelsebringande mångkulturen. Politikerna struntar i offren. Tystnaden avslöjar deras isande likgiltighet inför sitt eget folks säkerhet. Ingen svensk regering har någonsin brytt sig om att försöka stävja våldtäkterna på det enda sätt som skulle ge märkbara resultat: att minimera invandringen från muslimska länder. Att sätta svenska kvinnors behov av trygghet och säkerhet före massinvandring vore ju ren och skär rasism.

“Skön stämning med internationell touche”

Känner du för en avkopplande dygnskryssning på Östersjön? Lite “skön stämning” med “internationell touche”? Så här skriver rederiet Viking Line på sin hemsida:

“M/S Amorella är vår dygnskryssare som tuffar fram och tillbaka till Åbo, varje kväll från Stockholm. Du kan räkna med skön stämning med internationell touch, god mat, mängder av taxfreefynd, sköna spa-behandlingar och svenska dansband, varje fredag och lördag i nattklubben.”

Eva, 45, (fingerat namn) var en av dem som köpt biljett till Amorellas kryssning till Åbo den 30 januari. Kanske kände hon för en avkopplande dygnskryssning. Men resan slutade på ett sätt som hon inte hade tänkt sig. Hon lät sig luras in i en hytt och utsattes för gruppvåldtäkt av sju somalier och en irakier.

Fyra av fem har somaliskt medborgarskap

Petterssons blogg publicerar namnen på fem av de misstänkta gärningsmän som gripits, varav tre i Finland och två i Sverige:

Abdullahi Barre Barre, född 1992, Sundbyberg. Somalisk medborgare.

Ahmed Nur Abdurahman Ahmed, född 1991, Hässelby. Somalisk medborgare. Tidigare dömd för flera egendomsbrott.

Abdullahi Ahmed Jama, född 1991, Spånga. Somalisk medborgare.

Bjar Mhamad Shakir, född 1987 i Arbil, Irak. Svensk medborgare men kan även ha irakiskt medborgarskap. Tidigare dömd för flera brott som narkotikabrott, stöld, tillgrepp av fortskaffningsmedel, olovlig körning, misshandel, rån med mera.

Mohamed Ahmed Abdi, född 7 mars 1990 i Mogadishu, Somalia. Somalisk medborgare.

Fyra av de åtta misstänkta våldtäktsmännen har häktats. Samtliga är somaliska muslimer och har somaliskt medborgarskap. Fyra har släppts, däribland irakiern Bjar Mhamad Shakir, men misstankar kvarstår mot dem.

“Som det ser ut just nu kvarstår brottsmisstankarna mot de fyra som har släppts, men jag kan inte gå in närmare gå in på vad de består av eftersom förundersökningen pågår” säger kammaråklagare Elisabeth Brandt. 

Samtliga media kallar gärningsmännen “svenskar”

Gruppvåldtäkten på 45-åriga Eva följs av ännu en våldtäkt. Journalisterna våldtar både sanningen och svenska folket. Svenska journalister ser det som sin plikt att skydda grova brottslingar genom att vilseleda allmänheten om deras etnicitet. De mörklägger regelmässigt fakta och medverkar på det sättet aktivt till att fler flickor och kvinnor våldtas.

Helg innebär nyhetstorka och lågt bemannade redaktioner. I det läget är en gruppvåldtäkt välkommet hett stoff. Samtliga svenska media slår snabbt upp stora rubriker:

Flera svenskar män misstänkta för våldtäkt på Finlandsfärja (Dagens Nyheter).

Sex svenska män våldtog kvinna i hytt (Aftonbladet).

Sex svenskar gripna för våldtäkt på färja (Expressen).

Åtta svenskar misstänks för färjevåldtäkt (TT).

All rapportering utgår från TT (Tidningarnas Telegrambyrå), som alla svenska media abonnerar på. Även i finska media kallas de misstänkta svenskar, som i det här citatet ur Helsingfors Dagblad: 

“Enligt Ekot kommer utredningen att föras över till Sverige, för alla männen är svenskar.”

Men uppgifterna kommer alltså från SR Ekot i Sverige.

Somaliska och irakiska medborgare kallas “svenskar”

Radio, SVT, alla stora tidningar och varenda landsortsblaska skriker ut att svenskar har begått en gruppvåldtäkt på en Finlandsfärja. Inga klockor ringde på redaktionerna ens när männen visade sig behöva somalisk tolk vid häktningen i Sydvästra Finlands tingsrätt. Den stora del av allmänheten som enbart konsumerar gammelmedia får naturligtvis uppfattningen att deras egna landsmän har begått detta fruktansvärda brott.

Varför ljuger journalisterna medvetet för svenska folket? De gör det för att trumfa igenom sin egen sjuka agenda och hamra in att svenska män är fullblodsrasister, nazister, barbarer och brutala gruppvåldtäktsmän.

Framför allt handlar det om att den svenska journalistkåren har försvurit sig att i alla lägen skydda invandrade brottslingar. Inget enda misstankens hårstrå får någonsin krökas på en invandrares huvud. Det verkligt bisarra är att journalisterna i svenska ljugmedia slår sig för bröstet och tror att de gör något bra och föredömligt. De inbillar sig att de med sina lögner motverkar rasism och främlingsfientlighet.

“Hur kan de hata svenska folket så?”

Jag försöker förklara medias lögner för en svensk väninna som har bott utomlands i många år.

– Varför gör de så här? Hur kan de hata svenska folket så att de ljuger på det här sättet? De är ju själva svenskar? säger hon.

Jag försöker förklara igen. Det svenska självhatet, grundlagt i årtionden. Hur journalister på något sätt anser sig stå över vanliga svenskar och därför kan hata alla andra svenskar utan att inkludera sig själva i hatet. Deras skadeglädje – ja upprymdhet – när svenskar har begått brott.

Mekanismer helt utan logik

Jag är journalist. Jag känner jargongen på redaktionerna. Cynismen. Arrogansen. De råa skämten. Grandiositeten. Maktberusningen. Hatet som projiceras på alla som uppfattas som avvikande från de egna normerna. Den kompakta oviljan mot att erkänna några fel. Journalister gör aldrig fel. De har tusen ursäkter för att skriva som de gör. Journalister har alltid rätt. De vet alltid bäst. För den korkade allmogen har de bara förakt.

Jag ger upp försöken att förklara. Jag förstår ju inte heller hur journalister med grova lögner kan smutskasta ett helt folk – sitt eget folk. Det är mekanismer helt utan logik. Mekanismer som gränsar till vansinne.

Våldtagen och misshandlad av fyra somalier

LindaSamma taktik som användes för att skydda grova brottslingar efter gruppvåldtäkten på M/S Amorella har använts av media vid varenda våldtäkt och gruppvåldtäkt som har begåtts av invandrare. På nyårsafton 2004 misshandlades Jenny Lémon, 24, med en batong och utsattes för en mycket brutal våldtäkt i Göteborg av fyra somalier; Omar Mohamed Omar, Jassin Abdikarim Mahamud, Abdulgadir Mohamed Khalif och Mursal Abdullahi.

Jassin Abdikarim Mahamud, född 1987, sparkar henne flera gånger i underlivet. Jenny Lémon skadas svårt och måste genomgå flera operationer. En väninna till henne, Linda, skadades också svårt. Alla utom Omar Mohamed Omar dömdes men fick mycket lindriga straff.

Aftonbladet drog igång sitt väloljade lögnmaskineri

Aftonbladet drog igång sitt väloljade lögnmaskineri och kallade förövarna “svenska”, illustrerat med siluetter med typiska europeiska profiler. Läsarna skulle fås att tro att de somaliska förövarna var etniska svenskar. Även Expressen bluffade om förövarnas etnicitet.

silhuetter

Jassin Abdikarim Mahamud bytte namn till Lamin Abdikarim Ali men bytte inte beteende. I november 2010 bröt han sig in hos och rånade en 84-årig kvinna på Sturegatan i Falun och våldtog henne flera gånger. I Expressen fick allmänheten av mannens advokat Per Borgblad veta att hans klient “mår jättedåligt”.

“Bara vetskapen att han kan ha gjort sig skyldig till det han anklagas för gör att han mår jättedåligt.”

Hur den 84-åriga kvinnan mådde efter att ha blivit rånad och våldtagen upprepade gånger var journalisterna inte intresserade av.

Under tiden mellan våldtäkterna mot Jenny Lemon 2004 och den 84-åriga kvinnan i Falun 2010 hade Lamin Abdikarim Ali begått flera grova brott. Trots medias beskydd dömdes han i juli 2011 äntligen till en kännbar påföljd. Då dömde Svea hovrätt honom till nio års fängelse. 

Dubbelfel och moraliskt fullkomligt åt h-e

Journalisterna försvarar sig med att de följer de pressetiska spelreglerna. Enligt reglerna ska brottslingars etnicitet bara uppges om den är “relevant i sammanhanget”. Brottslingars etniska ursprung eller nationalitet ska inte uppges om det ”saknar betydelse i sammanhanget och är missaktande”. Enligt svenska journalisters dokumenterade uppfattning är etnicitet aldrig relevant – med ett undantag: om gärningsmannen är svensk. Då blir etniciteten plötsligt så viktig att man slänger de pressetiska reglerna överbord och skriker ut den svenska etniciteten i feta rubriker.

Även om det hade varit sant att våldtäktsmännen på Amorella var svenskar bröt journalisterna alltså grovt mot de pressetiska reglerna genom att ange etniciteten svensk. Dubbelfel och moraliskt fullkomligt åt h-e.

Försökte göra dem till svenska medborgare

Media arbetar i en annan verklighet än för bara några år sedan. Sanningen sipprar snabbt fram via Internet och sociala media. Snart var korrekta uppgifter om de misstänkta gärningsmännen vid gruppvåldtäkten på Amorella ute på nätet. Då övergick media till en annan lögnstrategi.

Dan Malmqvist skriver i Nya Tider:

“När Richardt Aschberg och Victor Stenquist publicerade sin artikel i Aftonbladet hade det redan framkommit i sociala medier att gärningsmännen var somalier. Det är svårt att undgå misstanken om ett försök till ”damage control” när de båda skribenterna istället började framhålla männens påstått svenska medborgarskap. De gick så långt som till att förfalska vad myndighetspersoner skulle ha sagt till dem.”

Ord läggs i åklagarens mun

Om kammaråklagare Elisabeth Brandt skriver Aftonbladet:

”Hon ska nu begära att ärendet utreds i Sverige då både offret och de misstänkta gärningsmännen är svenska medborgare.”

“Ja du, det får står för Aftonbladet i så fall” kommenterar kammaråklagare Brandt när Nya Tider frågar om hon verkligen sagt så.

NyT: “Du känner inte igen att du skulle ha sagt det alltså?”

” Nej, det jag sagt är i så fall att de har sin hemvist i Sverige.”

När media så småningom får klart för sig att våldtäktsmännen är somalier försvinner nyheten snabbt från nyhetssajterna.

Var är de framträdande feministerna?

En svensk kvinna skändas grovt av invandrade afrikaner. Vem står upp för hennes försvar? Var är de framträdande feministerna? Var håller de hus, alla högröstade förkämpar för kvinnors rätt och frihet?

Feminister collage

Var är Fi:s partiledare Gudrun Schyman? Var är våldtäktsexperten Katarina Wennstam?  Var är superfeministerna Maria Sveland  och Athena Farrokhzad?  Före detta jämställdhetsminister Maria Arnholm (fp)?  Och var är Margot Wallström (s)?

Det är tyst som i graven. Ingen tystnad ekar lika högt som feministernas tystnad när svenska kvinnor våldtas av invandrare.

Margot Wallström gråter över våldtagna kvinnor

Margot Wallström gråter över våldtagna kvinnor i Kongo 2010Den 10 oktober 2010 gråter Margot Wallström (s) i SVT. Det är en söndag, och programmet heter Agenda. Margot Wallström är vid den här tidpunkten och fram till juni 2012 FN:s generalsekreterare Ban Ki-moons särskilda representant i frågor som rör sexuellt våld i konflikter. Hon har mött våldtagna kvinnor i Kongo, och det är dem hon gråter över i ett reportage av SVT:s utsända Marika Griehsel.

“Margot Wallström brister i tårar men samlar sig och säger:

“Nu är det dags att torka tårarna. Det är dags att vi agerar.”

 “Varje försök att skapa fred kommer att bli så mycket svårare om inte förnedringen av kvinnor upphör, för kvinnorna är Kongos stöttepelare” säger Wallström i Agenda.

“Vi har brutit historiens största tystnad”

I ett stort reportage i Dagens Industri Weekend den 4 februari 2011 får Margot Wallström frågan om Ban Ki-moon är feminist.

”Ja, om han inte har varit det så är han på väg att bli det.”På frågan om det går att stoppa det sexuella våldet i krig och konflikter svarar hon:

”Så klart det går!”

”Det här är inte brott som ska följas av straffrihet och amnesti. Det får inte finnas någon amnesti för de här förövarna. FN ska se till att alla dörrar kommer att vara stängda för dem. Vi tillåter inte någon karriär för våldtäktsmän. De ska veta att vi kommer att förfölja dem och att de kommer att straffas enligt internationell lag!”

Hon jämför med hur våldtäkter betraktades som “unspeakable” i Nürnbergrättegången och säger:

“Vi har brutit historiens största tystnad.”

“Det där låter ju helt knäppt”

rafibahaduri_179652225När Margot Wallström intervjuas i DI Weekend har det gått drygt sex år efter den brutala gruppvåldtäkten mot Jenny Lémon i Göteborg. Senare samma år som intervjun publiceras, 2011, ska åtta asylsökande afghaner våldta en 29-årig kvinna på ett asylboende i Mariannelund. Det är den hittills grövsta gruppvåldtäkten i Sverige. Sju av dem döms till fängelsestraff på mellan 4,5 och 6,5 år. Sex av dem utvisas på femton år. Fyra år senare ska 45-åriga Eva ombord på M/S Amorella bli gruppvåldtagen av somaliska medborgare.

När Granskning Sverige i mars 2014 ringer upp Margot Wallström och konfronterar henne med svenska våldtäktssiffror ur en rapport från FN-organet UNODC från 2010 skrattar hon och säger:

“Det där låter ju helt knäppt. Jag vet inte var de där siffrorna kommer ifrån.”  (cirka 10 minuter).

Feministisk utrikespolitik omfattar inte svenska kvinnor

I dag är Margot Wallström sedan några månader utrikesminister i Stefan Löfvens röd-gröna regering och har deklarerat att hon avser att driva “en feministisk utrikespolitik”. Om någon skulle fråga vad hon vill göra åt att omkring 6 000 kvinnor våldtas i Sverige varje år (mörkertalet uppskattas av Brå till tio gånger mer, alltså 60 000) skulle hon sannolikt sätta upp ett oförstående ansikte. När hon samlat sig skulle hon antagligen säga att den feministiska utrikespolitiken inte innefattar svenska kvinnor.

Sedan skulle hon säga att hon som minister inte kan uttala sig om enskilda frågor. I så fall måste hela regeringen tycka likadant. Och eftersom Stefan Löfvens regering, precis som Fredrik Reinfeldts och alla andra svenska regeringar är överens om att det är helt okej att offra några tiotusen kvinnor per år för mångkulturen kan vi utgå ifrån att Wallström också tycker att det är okej.

Hennes sista trumfkort skulle bli att påpeka att det tårdrivande uppdraget bland våldtagna kvinnor i Kongo gällde våldtäkter vid krig och konflikt. Och Sverige är ju ett fredligt land.

Sverige är inte längre ett fredligt land

Det är precis där allting spricker. Sverige var en gång ett fredligt land men är det inte längre. Sverige är ett land vars invånare har påförts krig utifrån genom politiskt beslutade massinsläpp av människor från jordens mest underutvecklade och våldsamma länder och kulturer. Politikerna våldtar sitt eget folk genom årlig massimport av tiotusentals muslimska män med forntida kvinnosyn.

Efter 45 års massinvandring kan ingen påstå att invandrare från Mellanöstern och Afrika är som vi. Eller låtsas tro att de blir som vi så fort de sätter fötterna på svensk mark. Det finns miljoner bevis för motsatsen. I muslimsk kultur är det legitimt att våldta en kvinna om hon inte täcker sig med stora tygsjok. I muslimsk kultur sitter mannens heder mellan kvinnans ben, och männens sexualitet är kvinnans ansvar. Både att tillfredsställa den (inom äktenskapet) och värja sig mot den (utom äktenskapet).

Alla kulturer är lika bra, även de som våldtar och mördar

I det kulturrelativistiska Sverige är det förbjudet att anse att någon kultur är bättre än andra. Alla kulturer påstås vara lika bra, även de som förtrycker, könslemlästar, våldtar och misshandlar sina kvinnor och mördar sina egna barn. Primitiva forntidskulturer glorifieras som “exotiska” och “spännande”, och invandrarna uppmuntras att behålla och leva ut dem på svensk mark. Hur ska svenska kvinnor kunna skydda sig när de inte får korrekt information utan istället proppas fulla med lögnpropaganda om mångkulturens välsignelser och allas lika värde?

Därför våldtas svenska kvinnor

Därför får oinformerade svenska flickor och kvinnor sina liv förstörda när de får själen och underlivet sönderslitna av brutala våldtäkter, begångna av invandrare som tror att de har all rätt i världen att våldföra sig på obeslöjade kvinnor.

Därför våldtogs Jenny Lémon av fyra somalier (muslimer) i Göteborg.

Därför våldtogs en 84-årig kvinna i Falun av en somalisk muslim.

Därför våldtogs den 29-åriga småbarnsmamman av åtta afghaner (muslimer) i Mariannelund.

Därför våldtogs 45-åriga Eva av sju somalier och en irakier (muslimer) ombord på M/S Amorella.

Därför kommer svenska flickor och kvinnor att fortsätta att våldtas av importerade muslimer under överskådlig tid.

Det finns ett ord för de inpiskade samvetslösa lögnare, både bland politiker och journalister, som bär ansvaret för denna krigföring mot svenska folket:

Landsförrädare.

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

122 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] aktuell söndagskrönika av Julia Caesar. ”Gruppvåldtäkten på en 45-årig kvinna ombord på Viking Lines Finlandsfärja Amorella följdes av ännu en våldtäkt. Journalisterna våldtog sanningen och den svenska allmänheten genom att ljuga om gärningsmännens etnicitet”. Läs Julias krönika här. […]

Peter Kolmodin
Peter Kolmodin
7 years ago

DELAR INFORMATIONEN ,,,,TACK <3

Ladulås
Ladulås
8 years ago

Ingen kan som Julia Caesar lyfta fram de groteska företeelserna i dagens Sverige, så att alla får en känsla för, vad vårt samhälle har utvecklats till. Men: Att svenska ‘journalister’ är lands- och folkförrädare känner alla till idag, det är inget nytt; journalisters usla placering i förtroende-enkäter talar sitt tydliga språk. Det lilla fåtal, som förnekar detta uppenbara faktum, gör det, för att dölja den verkliga, bakomliggande orsaken. Den orsaken inser var och en, som läst Jüri Linas ‘I skorpionens tecken’: Den orsaken är den ockulta, sadistiska, satanistiska och perversa religionen Marxismen. Denna våldsförhärligande religion drar till sig personer, som… Read more »

trackback

[…] Snapphanen: När journalister våldtar […]

trackback

[…] vilseledande rapporteringen i fallet Viking Amorella och flera liknande fall gjort sig skyldiga till grovt förtal och hets mot folkgrupp. Dessvärre gäller inte hetslagstiftningen när etniska svenskar drabbas och därför kommer heller […]

trackback

[…] Som resultat har sverigedemokraternas fanclub på nätet hotat, ringt och terroriserat de journalister Julia Caesar pekar ut. (Ändå har hon inte hängts ut ännu. Den respekt journalister ger henne är långt större än hon själv ger dem hon hatar. Hon hängde ut Niklas Orrenius och lämnade ut hans hemnummer. Hon hänger ut misstänkta brottslingar med namn och bild.) […]

Lars- O Samuelsson
Lars- O Samuelsson
8 years ago

Landsförrädare skall ställas inför domstol!!!
Landsförräderi renderar till långvariga fängelsestraff!
Detta gäller samtliga 7-klöver politiker och journalister på gammelmedia!

trackback

[…] Nu er han slem igen. ER han i Danmark eller Sverige, det kan få juridisk betydning. Se også Söndagskrönika: När journalister våldtar, der også er udkommet i engelsk oversættelse. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || […]

trackback

[…] as to why the nationality of the perpetrators was omitted. A couple of hours later I stumbled upon this chronicle written by a journalist and author who writes under the pen name Julia Caesar. She has now given me […]

trackback

[…] as to why the nationality of the perpetrators was omitted. A couple of hours later I stumbled upon this chronicle written by a journalist and author who goes by the pen name Julia Caesar. She has now given me the […]

trackback

[…] börjar med andra ord skönja resultatet av sina ansträngningar. Tyvärr drabbar följderna inte i första hand dem själva, eftersom de oftast lever i skyddade miljöer. Det är andra, mindre privilegierade kvinnor  och […]

a2c4e
a2c4e
9 years ago

Svenska yle formulerade visst att både gärningsmän och offret var bosatta i Sverige, men uppger alltså inte gärningsmännens etnicitet eller medborgarskap.
En rättelse: det bör vara Hufvudstadsbladet, inte HelsingforsDagblad, som Julia här felaktigt råkar uppge.

Lenn
Lenn
9 years ago

Sverige siges at have den højeste ‘rape percentage’ efter South Africa, og det siger immervæk ikke så lidt! Se dette: http://www.liveleak.com/view?i=de1_1394099792 Det siges i artiklen, at det reelle tal kan være 400-900 % højere, fordi så få anmelder voldtægter i Sverige. Der burde indføres dødsstraf igen, og det vil snart være eneste udvej – bortset fra regulær krig – dersom vi skal korrigere og inddæmme disse vildes grumme og ækle indstilling til deres værtslande og kvindelige medborgere. Vi kan ikke tillade denne fortsatte blødsødenhed over for mennesker, der ønsker at destruere vores samfund og borgere. Vi kan ikke tillade det… Read more »

Armadillo
Armadillo
9 years ago

jag har nu läst flertalet kommentarer och har faktisk inte ord att uttrycka mina känslor i detta.
Svensk media har genom detta skrapat botten och enbart någon sort av “rening” kan rädda Svensk media i dag.

Vulpert
Vulpert
9 years ago

Siden media v/redaktører og journalister ikke formidler sannheten om vår hverdag, burde denne artikkelen vært slått opp på stolper i Danmark, Sverige og Norge. Problemet med at dette ikke spres som en farsott på Facebook, er at alle har noen “politisk korrekte” i sin “vennekrets”, og derfor ikke tør å masseutsende den harde virkelighet. Dette var en meget god informativ artikkel.

Humoral
Humoral
9 years ago

Jag kan nästan inte minnas när jag senast på Sveriges avgiftsfria TV-kanaler, hörde en bra debatt eller en bra journalistisk intervju. I söndagens Agenda var man i och för sig ganska nära när en Miljöpartist och DI:s PM Nilsson diskuterade svensk vapenförsäljning till Saudiarabien. Debattörerna redogjorde väl för argumenten för och emot, vilket gav en god bild av vad vapenaffären handlar om och var parterna står. För länge sedan hörde jag Janne Josefsson intervjua Kristina Hedberg angående ett dokumentärprojekt i SVT och förvånades över att hon uppenbart är en duktig undersökande journalist. Den bilden får man knappast av henne när… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Hvad arvefjenderne finder på, om ikke før så siden 1523, er ofte til skade for Danmark og danske.
Arvefjenden.

chainmail
chainmail
9 years ago

Ett antal sk feminister (Gudrun Schyman (fi), Katarina Wennstam, Maria Sveland, Athena Farrokhzad, Maria Arnholm (fp) och Margot Wallström (s)) räknas i artikeln upp, dessa värnar dock inte kvinnor utan hatar vita män och har som mål att underminera och rasera Sverige kulturellt, ekonomiskt och demografiskt. De kunde inte bry sig mindre om ifall svenskor blir brutalt våldtagna av invandrare, det ingår ju i deras mål att slå sönder den svenska nationen och då ingår våldtäkt som vapen. Hur ska man annars tolka deras tystnad?

Nils_Dacke
Nils_Dacke
9 years ago

Ja det är tyvärr sant att politiker och journalister bedriver en smygande “krigföring mot svenska folket”, men den använder ännu inga blanka vapen utan istället hjälps dessa landsförrädare åt med att dag för dag släpa bit för bit av en gigantisk trojansk häst innanför landets gränser. Denna förrädiska aktivitet har pågått länge. För drygt tio år sedan fick jag nästan in denna text (endast början återges här) på SvD brännpunkt. Efter flera dagars dialog under vilken redaktören sade sig vilja publicera, refuserades den av “utrymmesbrist”, vilket naturligtvis inte gällde ett inlägg från Vänsterpartiet någon dag senare. Här kommer den: “Det… Read more »

invernes
invernes
9 years ago
Jarla
Jarla
9 years ago

Den fantastiske Affe bryter ner våldtäktsstatistiken glasklart:
https://affes.wordpress.com/2012/08/05/invandrarna-och-brotten-5-valdtakt/

Jarla
Jarla
9 years ago
Jarla
Jarla
9 years ago
Expat
Expat
9 years ago

Tack Julia Caesar för en väl genomarbetad sammanställning av detta vedervärdiga illdåd.

Jag undrar: Om det nu är så att BRÅs rapport från 2005 är den sista (någonsin?) i sitt slag ställer sig frågan, om det inte vore möjligt att övertyga ett annat institut, Think-Tank, Politiskt Parti eller dyl. att själv bekosta en sådan undersökning med nyare siffror. För det är väl så att data samlas men ingen vågar ta på sig ansvaret att sammanställa eller publicera dem? Eller?

linovati
linovati
9 years ago

För 10 år sedan tyckte jag faktiskt Wallström var rätt bra. Hon verkade stark och tuff med en tydlig moralisk kompass angående kvinnofrågor. Numera framstår hon som en gammal skrynklig, ynklig PK-kärring. Inte bara fysiskt utan även moraliskt. Oddset för att Wallström blir ett stolpskott som utrikesminister är mycket lågt.

ɱØяñιηg$ʇðя
9 years ago

Jag hoppas den här övergången av kommentarssystem inte innebär att vi mister gamla kommentatörer. Ni kan ju regga ett konto ändå även om ni inte är överförtjusta i Disqus. Tänk på att ni kan editera och gilla inlägg nu. Byta nick när ni vill och ladda upp en avatar. Glöm bara inte att göra profilen privat och glöm inte att spara innan ni stänger ner. Så kommer inte belackare som Researchgruppen åt information lika lätt som dom gjorde för ett par år sedan.

linovati
linovati
9 years ago

Det är inte ens 100 år sedan svenska kvinnor fick rösträtt. Sedan har en seg kamp för kvinnors emancipation utkämpats fram till idag. Vad händer sedan? Jo Sverige importerar en stor mängd människor med medeltida värdegrund avseende kvinnor. Det hela liknar “Fia med knuff” dvs rätt som det är backar man tillbaka till ruta noll!
FI och deras gelikar är så pinsamma, klockrena, uppenbara, självlysande förrädare i denna sak!
Man fattar faktiskt inte hur en FI-representant kan se sig i spegeln på morgonen utan att kräkas.

Klonisson
Klonisson
9 years ago

Vilket svek. Vilken förräderi att bussa på ett övergreppsmonster på folket. Svenska kvinnors integritet har det inte varit noga att värna om. Om en islamiskt indoktrinerad muslimsk kvinna fått slöjan avdragen så skriker hela media-Sverige om rasistiskt hatbrott och politiker hänger på. Och denna kränkningsindustri tvingar man alla sveriges kommuner att ta emot. Kränkningsindustrin som gör sig kränkt men kränker själv veck tryggheten från folket. Skall även tilläggas att muslimkvinnor som försvarar fängelseplagget slöjan försvarar inte sina systrars rätt att slippa fängelseplagget. Försvarar inte sina systrars rätt varken till kärleksfrihet som religionsfrihet. Tvärtom försvarar islamisk förtryck både mot sina egna… Read more »

Otto Sneider
Otto Sneider
9 years ago

Vilket är värst våldtäkterna eller den svenska lögnpressen. Själv blir jag förbannad varje gång jag läser en dagstidning ,halvkvävda budskap och manipulativa texter gör att jag måste gå ut på nätet för att söka sanningen.Journalisterna har helt tappat sin trovärdighet och dessutom förlorat sin heder när de manipulerar folket istället för att granska makten. Svenskt rättsväsen är även det under all kritik .Med den grova brottslighet som vi har i landet står både Polisen och domstolarna handfallna. Det är bara att konstatera att varken polis eller domstolar fyller medborgarnas krav.

hålan
hålan
9 years ago

Journalisthögskolan ! Har jag alltid kallat för kommunisthögskolan !

invernes
invernes
9 years ago
Reply to  hålan

Merkelig hvor like journalister er i Skandinavia ? den norske Journalisthögskolan er og kommunisthögskolan 😮

lackarn
lackarn
9 years ago

Å du milde..Ööö skrämmande . Tur att dottern är gift, man blir mörkrädd, tack än då för ett fantastiskt reportage
Hoppas flera får del av detta. Att det var så illa med den svenska massmedias rapportering, man blir Tamefaan mörkrädd.

laksefakse
laksefakse
9 years ago
Reply to  lackarn

Men du bor da i sverige ? når vi som bor i Norge Danmark og Finland har skjønt hvor totalt gale / forrykte svenske journalister og politikere er, så må du da ha fått det med deg i eget land ?

Olav 3
Olav 3
9 years ago
Reply to  laksefakse

Det er vel nettopp det som er tilsiktet effekt av propagandaen; at man ikke får dette med seg, i eget land!
Det gjelder også i stor grad i Norge. Hvor mange i familien blir ikke provoserte, av å høre noe som ikke sto skrevet om i VG..

Nisseork
Nisseork
9 years ago

När ett gäng somalier fick lära sig att spela bandy och bilda ett lag var det tydligen väldigt viktigt att framhålla att de var just somalier och hur duktiga de var i nyheterna.

invernes
invernes
9 years ago
Reply to  Nisseork

Alle skal få ha egen identitet unntatt svensker .

Boudicca
Boudicca
9 years ago

Får man verkligen lära sig att ljuga i journalisthögskolan? I så fall, varför är där ingen som är intresserad av att undersöka detta? Riksrevisionen, varför inte göra ett nedslag? – För det kan väl inte vara så att alla som vill bli journalister är lögnare från början??

invernes
invernes
9 years ago
Reply to  Boudicca

För det kan väl inte vara så att alla som vill bli journalister är lögnare från början?? jo dessverre de er sosialistisk venstreekstreme galninger nesten samtlige.

Marit
9 years ago

Stor takk, Julia, for at du får sanningen opp på bordet !

753segel
753segel
9 years ago

Tackar för omnämnandet ovan. På länken nedan finns namnen på de häktade och deras deklarerade inkomster 2013. Riktiga vinstmaskiner som säkert kommer att rädda våra pensioner.

Lägg märke till att en av herrarna, är skriven tillsammans med åtta andra vuxna i en två i Sundbyberg.

Pettersson

http://petterssonsblogg.se/2015/02/07/journalister-ar-inget-trevligt-folk-nar-de-skriver-om-svenskar-och-somalier/

trackback

[…] undanhåller rekommenderar jag starkt Julia Caesars söndagskrönika från igår i Snaphanen: “När journalister våldtar”. Där finns i princip det mesta som rör gruppvåldtäkten mycket bra sammanfattat och helt i […]

SJ
SJ
9 years ago

Lysande analys. Saknar andra ord.

Anders
Anders
9 years ago

Alltså….följde hon med negrerna till hytten??????????????????

Huginn
Huginn
9 years ago
Reply to  Anders

Det är f.n. oklart. Men ponera, att en (1) somalier bad henne om hälp med något – t.ex. översätta något dokument som han hade i sin väska i hytten. Med ledning av svenska medias avsiktligt vilseledande skriverier så har hon ingen anledning att misstänka, att det är en högrisksituation..Hon kanske t.o.m. känner, att det vore rasistiskt att säga nej? Det är detta, som är Julias poäng. Svenska s.k. journalister gör det omöjligt för svenska kvinnor att göra rimliga riskbedömningar i vardagslivet, eftersom svenska s.k. journalister systematiskt döljer för väljarna, att svenska politiker importerar ett (i genomsnitt) MYCKET negativt urval av… Read more »

Anders
Anders
9 years ago
Reply to  Huginn

Alltså…visst media mörkar osv men va fan man måste väl kunna tänka liiite själv?Är man 45 år gammal så borde man veta att man som kvinna inte följer med en eller flera MENAberikare.

josteinbj
josteinbj
9 years ago
trackback

[…] Bilden nedan har jag lånat av Snaphanen.dk […]

tant45
tant45
9 years ago

Tack för dina söndagskrönikor. Du skriver det som journalister borde skriva. De borde upplysa och informera. De borde berätta vad som pågår, inte mörka, ljuga, vinkla och tysta ner. Jag förstår att de journalister som vill utöva sitt yrke i Sverige av idag måste känna sig fruktansvärt frustrerade. Att dessutom se knäppgökarna och medelmåttorna skriva trams och uppenbara lögner gör ju inte saken bättre. Att de sedan sitter på redaktionen med sin cynism, arrogans och förakt för de människor de ska skriva för, är ju bevis på att de lyckas hitta de nyttiga idioterna som är beredda att sänka sitt… Read more »

Conny Bergström
9 years ago

Bra som vanligt Caesar.

trackback

[…] Publicerad på snaphanen.dk […]

stop
stop
9 years ago

Åsa Romson införde begreppet tunnelbanesvenskar. Om man åker tunnelbana i Stockholm så är man “svensk”. Etnicitet och medborgarskap spelar ingen roll. På tunnelbanan i Stockholm är alla “svenskar”. Nu inför media begreppet färjesvenskar. Om man åker Finlandsfärja så är man “svensk”, särskilt om man våldtar och misshandlar. Enligt media blir etnicitet “irrelevant” så fort avskyvärda brott begås. Man hävdar att det inte är etniciteter som begår brott, utan individer, och personer. Därför ska de kallas “svenskar”, ty det är ju inte (längre) en etnicitet, utan en allmän, neutral benämning på alla personer som någon gång satt sin fot i Sverige,… Read more »

Olav 3
Olav 3
9 years ago
Reply to  stop

Men man må da ikke gi opp, og godta nyspråk som “främlingsfiendtlighet” eller fremmedfiendtlighet!
Hva i all verden betyr uttrykket egentlig? Be om forklaring!
Var våre nærmeste generasjoner fremmedfiendtlige fordi de ikke drev med multikulturalisme?
Vi må ikke komme dit at vi “alltid har vært multikulturelle samfunn”, – det jobbes, som vi ser, fortsatt på spreng med prosjektet, under voksende motgang på flere nivåer, ikke minst fordi det ikke fungerer i det hele tatt, som levedyktig, bærekraftig, trygt og harmonisk samfunn.

122
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x