9
feb
Seneste opdatering: 12/2-15 kl. 2318
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Huge crowd of Muslim protesters picket Downing Street to protest at Charlie Hebdo cartoons, British Muslims swarm to central London to protest against Charlie Hebdo publishing the Prophet Mohammad cartoons.)
.

David Wood: Is Burning Captives unislamic?

Der er adskillige, som har udtalt sig om dette, men ingen der ved noget eller ikke lyver. David Wood udtaler sig om ting, han har forstand på. Det er en god kvalitet, hvis man endelig skal mene noget.

Paul Weston: “We are going to stop Islam from taking over this country”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav 3
Olav 3
7 years ago

Jeg reagerer på at man hører at mange ikke lytter når Weston taler..
Låter som berm i mine ører.

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Jeg bor i Thailand og vender kun hjem i en kiste. Det er frygteligt at være vidne til Europas selvmord. Politiske slyngler og en stor uvidende befolkning. Oplysningstiden er forbi.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  machiavelli

Herregud machiavelli, Thailand er vel om noget befolket af uvidende, hvad tror du der kommer at ske når den gamle konge dør?
Demokrati værd navnet, eller nogen Junta i uniformer der for enhver pris vil bevare status Que?
Forøvrigt er Thailand for varmt for mig, jeg foretrækker lidt nattefrost, hvidt på marken og selvfølgelig de fire årstider 🙂

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  Armadillo

Ja der er en del sandhed i det du siger, og kongesønnen er meget upopulær men jeg er faldet til, selv om demokrati er en vittighed,korruptionen galoperende. Og så er Thailand i øvrigt en politistat.

machiavelli
machiavelli
7 years ago

En prøve.

invernes
invernes
7 years ago

Hundrevis av kirker ødelagt i Nigeria. Forfølgelsen av kristne i oktober

In just two months, from August to October, nearly 200
Christian churches were destroyed in Nigeria by the Islamic organization
Boko Haram and its Muslim allies

https://www.document.no/2015/02/hundrevis-av-kirker-odelagt-i-nigeria-forfolgelsen-av-kristne-i-oktober/

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  invernes

Lidt sent svar, men jeg anser det er skamfuldt at ingen af de nordiske kirker udtrykker harme over denne forfølgelse af kristne.
Jeg har ikke ord for min indignation over dette og derfor er jeg ikke med i noget kirkesamfund, min tro tillader ikke støtte til disse farisæer, der for ussel mammon går på akkord med de værdier der ligger i grunden for vores samfund.

laksefakse
laksefakse
7 years ago
Reply to  Armadillo

Våre prester og biskoper drikker te med djevelen.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  laksefakse

Det kan du ha ret i Laksefakse, jeg kender en provst der egenlig er kristen, men anvender sin position for at fremme Islam.
Prosten er ganske belæst, men har faldet i det politisk korrekte mudder og er i mine øjne ikke en sand kristen.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Armadillo

Der er indsamlinger til forfulgte kristne.
Forslaget om en større
lovgivning faldt, som jeg forstår det blandt andet da det kunne have
medført at folkekirken som sådan kunne udtykke harme, det er vi nogle
der ikke ønsker.
Vi foretækker tusinde menigheder trods den mindre styrke i stemmen, fremfor pave eller bisper.

invernes
invernes
7 years ago
Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Hele atmosfæren omkring den muslimske indvandring bliver mere og mere patetisk. Ovenpå Charlie Hebdo-sagen og de daglige beretninger om ISIS fortrædeligheder, kommer alle de daglige “småsager” væltende i en lind strøm.
Hvordan kan nogen stadig forestille sig, at det her ender godt? Ser de nogen lyspunkter nogen steder?

snøfte
snøfte
7 years ago

Man bryr seg ikke lengre, i forhold til hva politikere har stelt til her i Scandinavia med sin multikulturelle oppfinnelse, man tenker etter hvert kun på hvordan planlegge sin egen retrett, selge sin eiendom, flytte sin kapital og bosette seg i et annet land for å overleve med forstanden i behold.

Jesper
Jesper
7 years ago

Ja, er der nogen der overvejer st forlade Danmark i lyset af situationen? Det står lysende klart for mig hvor vi ender om 20-30 år. Og det er ikke et sted jeg har lyst til at opholde mig.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Jesper

Nord om polarcirkelen er det ganske muslimfrit, ty om Ramadan falder om sommerem,blir det et problem med fasten…

ɱØяñιηg$ʇðя
7 years ago
Reply to  Armadillo

Då utlyser bara nån imam en ny fatwa som gör det tillåtet att ändra på reglerna. Tror redan att det har hänt någonstans.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
7 years ago
Reply to  Jesper

Ja, jeg har forladt Danmark, og regner ikke med at komme tilbage. Jeg er i gang med at afvikle alt i Danmark, og satser paa at slaa mig ned i Fx Chile. Hvis andre har samme tanker, saa syntes jeg da at vi skal slaa os sammen. Et andet alternativ er simpelthen at koebe sig til territorie i Danmark. Efterhaanden som “udkants Danmark” affolkes, saa kunne man jo opkoebe et samlet omraade. Naar foerst alting begynder at gaa i oploesning, saa kan man passende loesrive sig fra den synkende skude. Og begynde at tage imod flygtninge fra det multikulturelle fallitbo.… Read more »

Jesper
Jesper
7 years ago

Ja Sydamerika er en af de eneste muligheder, hvor man stadig tillader indvandring fra Europa. Dette vil formentlig stoppe i takt med at problemerne eskalerer. Dermed kan man risikere at blive fanget i Europa med eneste mulighed selv at søge asyl et andet sted – hvilken ironi i øvrigt. Østeuropa er også en mulighed, men her tror jeg at man vil blive omfattet af fremtidige konflikter på kontinentet.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
7 years ago
Reply to  Jesper

Netop – jeg har overvejet de baltiske lande, eller Finland. Men klemt inde mellem et Sverige i frit fald, og et uforudsigeligt Rusland….det er lidt farligt. Chile og Argentina har udviklet sig rigtig meget over de sidste 20 aar, til det bedre. Der er masser af plads. Man kunne skabe sig et godt liv der, og samtidig sikre sine boern og boerneboern, saa godt som muligt i hvert fald. Den krig og ufred der kommer til at skylle ind over Europa inden for kort tid, den er 100% selvforskyldt. Samtlige europaeiske befolkninger har i aartier stemt paa politikere der har… Read more »

Lawrence
Lawrence
7 years ago

“Ja, jeg har forladt Danmark, og regner ikke med at komme tilbage. Jeg er i gang med at afvikle alt i Danmark, og satser paa at slaa mig ned i Fx Chile. Hvis andre har samme tanker, saa syntes jeg da at vi skal slaa os sammen.” Det var dog en forfærdelig indstilling! Hvis vores forfædre havde haft dén havde der ganske enkelt ikke været et Danmark. Vores forfædre stak ikke af, de byggede Dannevirke og blev og kæmpede! De kæmpede og døde på det for deres børn. “Man kunne skabe sig et godt liv der, og samtidig sikre sine… Read more »

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
7 years ago
Reply to  Lawrence

LawrenceÆ “Vores forfædre stak ikke af, de byggede Dannevirke og blev og kæmpede! De kæmpede og døde på det for deres børn.” Ja! Et flertal af befolkningen var dengang enige om at Danmark var værd at bevare. Man kæmpede sammen, mod en ydre fjende. Sådan er det imidlertid ikke idag. Idag har mere end 80% af den danske befolkning stemt på politikere der har tilladt denne udvikling. I mere end 20 år. Der er kun 3 muligheder: 1) De – flertallet altså – er enige i den førte politik 2) De er ligeglade, de finder det ikke vigtigt nok til… Read more »

Lawrence
Lawrence
7 years ago

“Nu er Chile et stort land. Som har undergået en rapid udvikling. Jeg
føler mig ganske overbevist om at der er en ganske god udvikling i gang
der.”

Og det var den Chilenske familie overbevist om at der er her.

Følg dit hjerte. Hvis det er i Chile, er det et godt valg at flytte.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
7 years ago
Reply to  Lawrence

“Deres hjem og arv har deres forældre formøblet, som en alkoholisk ludoman formøbler sine børns opsparing på ridebanen. ” Du har så evigt ret. Desværre er jeg ikke guds lillesøster. jeg er ikke almægtig. Jeg er nødt til at fokusere på at frelse mig og mine. Jeg deler din sorg over at en enkelt generation af vælgere har bortødet alt hvad der var mig kært: Et fædreland, et folk, en stamme. Men det er det de har gjort. Med vidtåbne øjne, har det AKTIVT valgt dette. “Men rejs hvis du ikke har kimen til at kæmpe. Tilsyneladende er en større… Read more »

Lawrence
Lawrence
7 years ago

“Mener du virkelig at det er bedre for mig og mine, at gå ned med den synkende skude?” Nej. For allegorien er forfejlet. Vi er ikke i en eller anden tilfældig “skude”. Vi er i vores land. Ingen kommer til at give os et nyt. Heller ikke Chilenerne. Dine børnebørn må så forsøge at blive chilenere; noget de ikke er, og som forsynet ikke har destineret dem til at blive. Fremmede, bortadopterede.. af deres eget ophav. Og nej, europæerne er aldrig blevet spurgt om de ville udskiftes. Om de ville have 30 sølvpenge for at sælge deres efterkommere. De er… Read more »

Jesper
Jesper
7 years ago
Reply to  Lawrence

Jeg må erklære mig enig med Anne Marie her. Det bør efterhånden stå klart for alle hvilken vej udviklingen går, og i og med at 80 pct. af vælgerne støtter den nuværende diskurs på udlændingeområdet (uvist af hvilken årsag), føler jeg ærlig talt ingen forpligtelse til at blive og kæmpe. Skibet må gå ned – men jeg skal gøre hvad jeg kan, for at det bliver uden mine børn. De multikulturelle må blive at kæmpe, hvis de ellers kommer i opposition til deres egen politik på dette tidspunkt. Jeg føler med dem som må blive tilbage, men de er ikke… Read more »

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Jesper

Et flertal af europæerne har været imod indvandring hele tiden. Deres vilje er ikke blevet blevet implementeret. Demokrati kan være direkte som det oprindeligt var, eller det kan være repræsentativt som det er nu, og det vi i europa reelt har haft siden ww2 er magt afgivelse til en selv-tjenene elite, som rituelt bliver bekræftet hvert fjerde år ved stemme “afgivelse”. Så meget for folkets vilje. Det der sker er IKKE de europæiske folks vilje, og det eneste de undervejs har kunnet gøre var at rejse sig voldeligt mod staten. Men da processen er foretaget gradvist har der ikke været… Read more »

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
7 years ago
Reply to  Lawrence

Og lige til sidst:

“Kun kampvillige europæere med kærlighed til deres civilisation og udvidede familie vil være tilbage om hundrede år. ”

Hvad får dig til at tro at et eneste eksemplar af sådanne vil være i live i Europa om 100 år???
Om 100 år er Europa som Yemen, Saudi eller Egypten.

Lawrence
Lawrence
7 years ago

Ja, muslimerne er skræmmende. Men det er europæerne også. Det er kun 70 år siden vi sidst fik bevist dét…

Olav 3
Olav 3
7 years ago

Hvorfor ikke se nærmere på den iberiske halvø?
Portugal ligger der så å si upåvirket av masseinnvandring, med en pengeøkonomi som går heller dårlig, og samtidig med bytteøkonomi som fungerer stabiliserende.
Hverken Spania eller Portugal driver med “multikulturalisme”, de holder ikke tilbake den egne kulturen, for å gjøre rom for andre.
De har meget oppgående ordensmakt, i motsetning til lenger nord.
Når jeg sammenlikner Spania og Chile, er største forskjellen den rike spanske kulturen, som overleveres generasjonene. Særlig tydelig blir det helt syd, der klima er like godt som i Santiago-regionen i Chile.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
7 years ago
Reply to  Olav 3

Jeg er bange for at hele Europa er tabt….

Jesper
Jesper
7 years ago

Enig og forudsat at der forsat ikke sker islamisering af Sydamerika vil det amerikanske kontinent tage ved lære af Europas katastrofe – og dermed undgå en gentagelse. Sydamerika vil til en vis grad være beskyttet militært som en del af den amerikanske hemisfære.

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Tja, for at sige det på en gammel måde: Det meste disse hedninge laver går jo imod al sund fornuft og menneskelighed.
For Islam kan jeg gennem mit synske øje bare sige dette; der er bare en vej frem og det er tilbage…
Hellere Gud, Konge og Fædreland, end Allah hu Akbar, Mecka og Medina.

Intetnavntak
Intetnavntak
7 years ago
Reply to  Armadillo

Jeg er hedning, Armadillo.
Jeg tror ikke på nogen religion, dette kaldes sund fornuft. Religion blev skabt for at lyve for åbent øje.

Tro det eller ej, gud, konge og fædreland er også mange tusinder år gammelt.

Hvorfor fortæller du ikke til Jesper lige ud, han flygter fra multikulturen. Ikke kun islam. I hans flugt bliver han selv multikulturalist, en del af problemet et andet sted i verden. Men sandelig også en svækkelse for Danmark.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Intetnavntak

Enhver er salig i sin tro, for min del anser jeg kristendommen være et lempeligt sted at opbevare det irrationelle i livet i.
Desuden har for mange gennem tiderne “Gud Konge og Fædreland” været det kit der har opretholdt samfundets sammenhængskraft.
Jeg tror knapt at en flok fritænkende ateister der peger i alle retninger, har samme mulighed for at stræbe mod et fælles mål.

Olav 3
Olav 3
7 years ago
Reply to  Intetnavntak

Blander du ikke sammen to ord, med svært ulik betydning her?
Man blir da ikke “multikulturalist” fordi man bor i et land med nylig påtvungen multikultur?

Skandinaviske land er åpenbart dominert av “multikulturalister”, og befolkningen utsettes for deres “multikulturalisme”, der man forsøker å regulere språkbruk og mellommenneskelig adferd, likt det vi så i kommunismen.

I mange andre europeiske land slipper folk dette!
I Ungarn taler statsministeren mot multikultur, og sier at de skal ikke ungarere ha.
Problemet med nordlige Europa, er at man helt mangler de som skulle ta vare på den opprinnelige kulturen. De konservative finnes knapt mer..

KSD
KSD
7 years ago

OT:
Vinterferie i Prag: Chauffør truet af “danske” elever fra indvandrertungt gymnasium

https://ksdha.wordpress.com/2015/02/09/vinterferie-i-prag-chauffor-truet-af-danske-elever-fra-indvandrertungt-gymnasium/

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  KSD

Jeg har læst om dette i medie og visse burde skamme sig rigtigt meget.
Hvad har der blevet af den danske høflighed og respekt for andres ejendom?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x