11
feb
Seneste opdatering: 11/2-15 kl. 1800
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er nogle besynderlige udtalelser Obama er kommet med på det sidste. Så snart islam er indblandet, får han så meget uld i mund, at man har svært ved at forstå ham overhovedet. Forleden sammenlignede han ISIS med korstogene, da Merkel var i det Hvide Hus sagde han, at man ikke skal bekymre sig om iranske kernevåben, “fordi de ville være imod deres religion.” Her vil han ikke tage ordet myrdede “jøder” i sin mund, han kalder dem “a bunch of folks.” Den vestlige verdens moralske kompas befinder sig i Australien og Canada. USA er et tomrum i Vesten indtil Obama tager på sin definitive golf-ferie. Se også OBAMA: MEDIA OVERSTATES TERRORISM og Michael Coren i OBAMA IS WEAK ON TERROR

Carlqvist and Hedegaard: Sweden Imports Jew-hatred

If anyone had thought that the slaughter of four Jews in a Paris supermarket — for the reason that they were Jews — would have caused the Swedish mainstream press and the government to explain who is behind Europe’s growing anti-Semitism and anti-Jewish violence, he would be sadly mistaken. With the exception of one television program, the connection between anti-Semitism, Islam and Muslim mass immigration remains a mental no-go area in Sweden.

Sweden’s history when it comes to Jews is not a pretty one. It was not until 1870 that Jews were permitted to settle wherever they wanted in the country. Sweden was behind the proposal to stamp a big “J” in the passports of German Jews, to prevent Jewish refugees from Nazi Germany from entering. And now the Swedish authorities close their eyes to the new Jew-hatred that is imported in the wake Muslim immigration.

Unfortunately, one of the worst offenders trying to hide the truth is a Jewish organization, the Swedish Committee Against Anti-Semitism [SKMA] Gatestone Institute.

Jordan Says 7,000 ISIS Fighters Killed In 3 Days

At bombe i Syrien, det giver pote. Abu Bakr al-Baghdad frygter nu for sit liv. Glimrende. Mindre glimrende er, at overlevende “syriensfrivillige” vil nu vende “hjem” og slikke deres sår med hjælp fra europæiske politikere der ignorerer, at deres sikkerhedstjenester er overbelastede og ikke kan beskytte befolkningerne imod dem som man har set flere tragiske eksempler på allerede.

Jordan has sworn to eradicate the so-called Islamic State while announcing the killing of 7,000 ISIS fighters after three days of airstrikes.In another major development, the United Arab Emirates has announced that it is set to join the airstrikes on the jihadist group based in Syria and Iraq. Jordan’s Interior Minister Hussein al-Majali said on Saturday his country will go after ISIS “wherever they are” and will “wipe them out completely.” Jordan Says 7,000 ISIS Fighters Killed In 3 Days Of Airstrikes; U.A.E. Rejoins Bombings

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Den ulmende jødiske identitetskrise ( som kan ses allermest sindsygt i Sverige ) er nu på en temmelig overraskende måde blevet kædet sammen med det kommende israelske valg . Den amerikanske J-Street organisation er kommet ud af skabet ved sin fuldstændig ukritiske støtte til Obama , og sin fornægtelse af Netanyahus ret til at tale i kongressen . Det er muligt at J-street her er gået ”one bridge too far” , på samme måde som den ellers så populære dommer Goldstone , som brød sammen efter at være blevet udvist fra sit liv . ..Konflikten er af voksende betydning i… Read more »

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Identitets krise? – eller måske snarere modstridende interesser mellem israelske lobby organisationer og majoriteten af jøder? Mine israelske venner har altid syntes det var uforståeligt at de europæiske lande importerede just den slags folk som de selv vidste var meget problematiske at leve sammen med. Men samtidig har de altid udvist en lyst til at holde lav profil mht deres nationalitet når de var i dk, hvilket jeg ikke helt forstod – krigen har jo været ovre i 70 år? Men holocaust var jo bare sidste skud på stammen af europæiske angreb på jøderne, så man bør nok kunne forstå… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago
Reply to  Lawrence

Faktisk tror jeg at dit svar er med til at underbygge ideen om en identitetskrise : Flertallet af jøder , specielt udenfor israel , lever i et forældet symbol-univers , hvor det er de nationalsindede europæeere (”højreekstremeisterne”) som er hovedtruslen , hvorimod muslimer en slags kolega-mindretal . Denne anakronisme bliver til en identitetskrise fordi stærke kræfter (bla.a af ideologisk karakter) prøver at vedligeholde anakronismen mens andre stærke kræfter(inkluderende dem som du kalder ”israelske lobbyorganisatiner ) prøver at bringe symbol-universet mere i takt med den barske virkelighed . I USA er konflikten mellem Aipac og J-street et mere avanceret eksempel på… Read more »

Lawrence
Lawrence
7 years ago

Selvom Sverige ikke nødvendigvis har været ligefrem philo-semitiske så forstår jeg alligevel ikke hvorfor jøder i Sverige foretrækker at multikulturalisere det, i stedet for at bevare det så svensk som muligt? De bliver da vel kun mindre sikre jo flere muslimer der kommer ind?
https://www.youtube.com/watch?v=z9VlX-2nuhQ

Nicke99
Nicke99
7 years ago
Reply to  Lawrence

Svar: Se ovan

Nicke99
Nicke99
7 years ago
Reply to  Lawrence

Man skulle j kunna tro att personer som är kända som ateistiska kommunister också skulle känna sig mindre säkra, men alligvel…

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det er svært, som etnisk gruppe, at gå under radaren, når man har selvudnævnte repræsentanter som dem i The Swedish Committee Against Anti-Semitism, som træder frem og prøver at forhindre modstand mod multikulturalismen, og når andre som Spectre (meget Bond-agtigt) og Paideia direkta arbejder for nedlæggelsen af Sverige som svenskernes hjem. For hende er det måske en morbid hævn for holocaust, men svenskerne var jo ikke engang med, selvom mange andre europæere var. Og selvom nogle jødiske eliter måske tror at det vil forhindre et nyt holocaust at nedbryde de etniske homogene hjemlande for europæerne, er jeg bange for at… Read more »

Nicke99
Nicke99
7 years ago

“Sweden Imports Jew-hatred”: SKMA har nog det mesta gemensamt med organisationen WWN, World Without Nazism (via Document) http://www.thedailybeast.com/articles/2015/02/08/anti-nazi-group-secretly-helping-kremlin-rebuild-russian-empire.html KGBs/FSBs alla frontorganisationer arbetar för högtryck nu för att vispa upp dammoln inför en kommande storoffensiv där Ukraina bara är början. Det som sker nu, i Mellanöstern och Europa, är bara en direkt fortsättning av 70-80-talens “kalla” krig där Operatsiya Multikulturnaja är det allra effektivaste vapnet. Kalla kriget tog aldrig slut. Det övergick bara i en ny fas, under ytan och inifrån våra egna samhällen, som en förberedelse inför dagens upphettning. På 60-talet fördes kriget på universiteten i Väst och en av… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x