12
feb
Seneste opdatering: 12/2-15 kl. 1834
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Magna Charta, 1215
Allah er en fjende, du endnu ikke har mødt

… men du kommer ikke til at vente længe, skriver historikeren Torben S. Hansen i sin anmeldelse af bogen ”Der var et yndigt land”.

Tre garvede frihedskæmpere har skrevet bogen “Der var et yndigt land”. Den kunne også have heddet “Ak, hvor forandret”. Emnet er islamiseringen af Danmark (og Europa) – og dermed tilintetgørelsen af frihed, sikkerhed og velstand.

Da Schlüter beroligede danskerne

Poul Schlüter, Danmarks konservative statsminister, erklærede i 1985:
“Jeg ved godt, at mange danskere er ængstelige for at åbne grænser kunne føre til, at Danmark bogstaveligt talt blev oversvømmet af f.eks. en halv eller en million mennesker udefra. Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke. I øjeblikket udgør flygtningene 0,3 procent af befolkningen” (Berlingske, 04. august 1985, citeret i bogen s. 237).

Hvis Poul Schlüter blandt sine ansatte havde haft en dygtig spåkone/spåmand, kunne han have spurgt om, hvordan Danmark ville se ud i 2008. Det år udtalte Københavns politidirektør Hanne Bech Hansen til Jyllands-Posten, at indvandrerkriminalitet var “det største og altoverskyggende problem i den danske hovedstad”.

I årets første halvdel havde 67 procent af de 85 unge under 18 år, som blev fremstillet i Dommervagten for grove forbrydelser, udenlandsk baggrund (s. 330 i bogen). Det er velkendt, at det ikke drejede sig – og stadig ikke drejer sig – om vietnamesere og tamiler, som i gennemsnit er mindre kriminelle end etniske danskere. Det handler om unge hanner, der aldrig har lært indrestyring – især arabere og somaliere.

År 2015 ville den pensionerede Poul Schlüter næppe betegne situationen i København – og resten af Danmark – som “kulturberigelse”. Daglig meldes om overfald på homoseksuelle og jøder, skyderier, knivstikkeri, røveri, trusler og terrorforberedelse. Dertil kommer, at i tusindvis af danskere og fredelige indvandrere flygter fra deres hjem på grund af grov chikane og ballade med en bestemt type muslimske naboer.

Og dette er så for intet at regne i forhold til Malmø og andre svenske byer, der i en årrække er blevet oversvømmet af en arabisk folkevandring. Læs videre på Anmeldelse af historikeren Torben Snarup Hansen Allah er en fjende, du endnu ikke har mødt

I Jyllands Postens kronik anmelder Lone Nørgaard:

Hvorfor vil så mange til Vesten? Elementært. Vores samfund fungerer langt bedre end de lande, hvorfra de kommer.

Overskriften er inspireret af Mogens Camre, Ole Hasselbalch og Lars Hedegaards nye bog ”Der var et yndigt land – en beretning om truslen mod Danmark”. Datidsformen ”var” konstaterer, at Danmark ikke mere er det smørhul, det var engang, og forfatterne argumenterer for, at det frie og demokratiske danske samfund er ved at blive nedbrudt af en uansvarlig indvandringspolitik. Ført af politikere, der nægter at forstå flygtningeproblemets kerne: oprindelseslandenes kultur. Tilvandrernes egne klanbaserede samfund i (Nord)afrika og Mellemøsten lider under en ukontrolleret befolkningstilvækst, korruption, vold, (kvinde)undertrykkelse og grådige magthavere. Hvis Danmark og Europa bliver ved med at lukke flere ind herfra, vil vores egen kultur gå til grunde………Der var et yndigt land

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
KSD
KSD
8 years ago

OT:
Mikael Jalving: Ifølge kilder i LA koster Mette Bock partiet tre-fire mandater

https://ksdha.wordpress.com/2015/02/13/mikael-jalving-ifolge-kilder-i-la-koster-mette-bock-partiet-tre-fire-mandater/

machiavelli
machiavelli
8 years ago

“Tre garvede frihedskæmpere har skrevet bogen “Der var et yndigt land”. Ja og en anden garvet frihedskæmper har skrevet “Humanismens elendighed.”

barfbag
barfbag
8 years ago

http://www.islamist-watch.org har en liste i højre side af bloggen, som har overskriften: “Creeping Dhimmitude” og herunder er en liste af eftergivelser over for muslimske sharia-krav, som er den politiske del af islam, der stiller krav til, hvordan samfundet skal indrettes på den muslimske måde. Med andre ord:Islam er totalitær, som kommunismen, eller nazismen. Det kunne også kaldes Creeping Sharia. http://concess.blogspot.dk Concessions to Islam nævner også denne “krybende sharia”. Når vesten giver efter for disse krav fra muslimer, etableres der ganske enkelt islamisk sharia (muslimsk lov og adfærds-regler) i de vestlige samfund. Det forklares her: http://www.citizenwarrior.com/2010/07/concessions-to-islam-are-sharia.html

Skåning
Skåning
8 years ago

Magna Charta är väl inget att skryta om. Vi var först. 🙂

http://da.wikipedia.org/wiki/Sk%C3%A5nske_Lov

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Ak, ja – sørgeligt, men sandt – og imens sover naive og uvidende politikere bare i timen
over hele Europa i stedet for at tage deres ansvar, som de ret beset er valgt til …

http://www.trykkefrihed.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2015/profetskag-29-1-15.jpg

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x