13
feb
Seneste opdatering: 14/2-15 kl. 0338
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En sort dag. Nogle i Canada kaldte den “Fox News North”. Det er helt forkert. Sun News var langt mere afdæmpet og seriøs. Fox appelerer ikke til mange europæere. Ezra Levant er interviewet her.

Ville “dolke blonde mennesker i hals og nyrer”

Fra det terrorangreb, der akkurat blev afværget i Australien. PM Abott siger: “Der kræves kun en dolk, en mobiltelefon og et offer for at blive terrorist.” Vestlige politikere har stillet os og fortsætter med at stille os over for et mareridt.

Mohammad Kiad, 25, and Omar Al-Kutobi, 24, were arrested in their shared squalid granny flat at Fairfield, western Sydney, on Tuesday afternoon, where a police raid allegedly uncovered a machete, a hunting knife, an Islamic State flag and a video featuring both the men, with one recorded making threats of carrying out an attack.

“I swear to almighty Allah we will carry out the first operation for the soldiers of the caliphate in Australia. I swear to almighty Allah, blond people, there is no room for blame between you and us. We only are you, stabbing the kidneys and striking the necks.” Muslims Plotted to Stab “Blond People” in Kidneys for “Mighty Allah”.

Man kommer til at tænke på, hvad David Trads – den mandlige Mette Bock – skrev sidste år: Forestil dig, hvis kristne hvide var minoriteten i Danmark Måske vi ville blive mere empatiske over for andre end os selv, hvis vi af og til satte os i minoritetens sted. Ja, ville det ikke være et skønt eksperiment, når man husker at kristne er de mest forfulgte i verden af – muslimer?

Davis Trads er blevet fastansat på Jyllands Posten. Han var som bekendt drivende i at få afsat Henrik Gade Jensen fra Kirkeministeriet “for nazisme” i 2003, og var for fejg til at medvirke om sin rolle i dokumentaren Hængt ud på forsiden (kan stadig ses.) Henrik Gade Jensen har selvsagt forladt sin blog på Jyllands Posten. En avis der bytter Gade Jensen for David Trads, har mistet sit kompas. Lone Nørgaard blev sagt op, hvor længe Morten Uhrskov og Mikael Jalving holder, kan man undre. Hvad der foregår bag kulisserne på JP,  burde de selv forklare deres læsere. En Radikal kulturrevolution?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Armadillo
Armadillo
7 years ago

On Topic: Flera poliser ramt av skott vid Lars Vilks-möte på Österbro – Köpenhamn.
20 – 40 skott har avlossats.
Lars Vilks är inte skadad och mötet fortgick efteråt i laga ordning.
http://ekstrabladet.dk/112/terror-frygt-flere-politifolk-skudt-paa-oesterbro/5442503

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
7 years ago

“Der kræves kun en dolk, en mobiltelefon og et offer for at blive terrorist.” Ett ännu värre skräckscenario är: 1 koordinator 100 personer 100 mobiltelefoner 200 handgranater Det är allt som behövs för att sätta Europa i konstant skräck under lång tid. Har alltid funderat på när muslimerna skall komma på att riktig terror blir det först när vanligt folk inte ens vågar hämta posten. Sprid ut dessa 100 över hela Europa i mindre eller medelstora samhällen med dålig polisiär närvaro. Sedan ringer bara koordinatorn till den första på listan och ger order om attack. Ett litet café, en buss… Read more »

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Då låser nog svensken upp vapenskåpet, laddar älgstudsaren och börjar jaga!
Risken finns, allt har sin tid och blir det på den nivån, vill jag inte vara muslim/arab i Sverige.

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago
Reply to  Armadillo

Knæk og bræk, som vi siger på dansk. 😉

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

He he, för inte att prata om alla med pilbågar, kanske +20000 personer och det är lagligt att inneha 🙂

Lenn
Lenn
7 years ago

Lad os hurtigst muligt få indført dødsstraf, for det er med garanti det eneste, der kan få de truende muslimer til at tænke sig om en ekstra gang. Det ville være en skandale for en muslim at blive hængt af dhimmierne, og det ville være en passende straf for planlægning af noget så grusomt som ovenstående! David Trads er en plattenslager, og den artikel, han har skrevet, er langt ude. Han forsøger at fremstille muslimer som en forfulgt, misforstået og helt uskadelig lille-bitte minoritet, som andre – af uransagelige(!) grunde – er vildt bange for. Han har blot byttet ordet… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x