14
feb
Seneste opdatering: 18/2-15 kl. 1530
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 14-02-2015 222633

De foreløbige afhøringer tyder på, at der kun var én gerningsmand ved skudattentatet ved Krudttønden.Der vedhæftes et billede, af en mand, der kort efter at flugtbilen blev efterladt på Borgervænget 25, passerede et kamera i området. Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med denne mand, eller vidner, der har set eller genkender ham. Oplysninger bedes ringes ind til 114 og ikke 112, der alene skal benyttes, hvis nogen ser gerningsmanden her og nu! Københavns Politi. BBC har en lydoptagelse af skyderiet, en gæst har optaget på sin mobiltelefon: Danish shooting: Audio of moment gunmen struck in Copenhagen cafe

Stå sammen? Med de medskyldige politikere? In your dreams

Mon ikke lige det kniber lidt med politikersolidariteten over for denne regering, der har hældt endnu flere potentielle fjender ind i landet? Dette handler snart ikke længere om, hvad Thorning ønsker, men om begivenheder der er ved at trille ud af hendes hænder efter mange års advarsler. Dette er den 9 muslimske terrorhandling på 10 år, som ikke lykkes. Tiden kan blive en mangelvare.

Thorning taler til pressen ved Krudtønden kl 20.20. Vi står alene negligeret og røvrendt af politikerne siden 2001, der skulle have løst indvandringsproblemet. Vrede er den dominerende følelse overfor danske politikere og hele kleresiet i dag.

Stå sammen med jer selv. Enhver dansker bør foragte jer. Befolkningen bør isolere de politikere og partier, der insisterer på at forråde dem og især deres børn. Stop al indvandring af muslimer, udvis de tusinder der har vist, de ikke skal være her, eller tag følgerne selv. Der er lidt tid endnu, besind jer!

Thornings ord er gratis, de gør intet indtryk, sjældent har jeg været så væmmet ved, hvad politikerne nu siger. S og R har eskaleret tilvandringen af muslimer, at høre Thorning og Morten Østergaard fordømme angrebet, kalder på brækspanden. Føj for Satan hvor det lyder hult.

Tidspunktet til handling kan trækkes ud lidt endnu, men kun nærmere mod en katastrofe, ikke bare for befolkningen med også for demokratiet og dets politikere. Vi har folk i landet, der vil Weimarisere Danmark og vi opfatter politikerne som værende på deres side. Hvis politikerne vil bevare en flig af troværdighed, må balancegangen mellem konvention og opinion være slut. Hvis man ser klippet af Thorning et par gange, ser man en lille, presset, bange pige. Det har hun god grund til. Dette går ikke væk, uden at hun vokser op og konfronterer alvoren og sit eget partis tunge, historiske ansvar. Fortsætter det som hidtil, vil nogen rette disse angreb mod politikerne og deres familier. Ansvar betyder ansvar.

LiveReporting24

Islamisk Trossamfund: Endnu et angreb på islam

Som Det Islamiske Trossamfund finder vi det bydende nødvendigt at gøre myndighederne opmærksomme på, at de tager de nødvendige skridt for at flere ikke såres eller mister livet ved at der fejlagtigt gås til angreb på almindelige muslimer eller moskeer. Det vil klæde politikerne også at vise deres solidaritet med alle herunder også muslimerne, der uden tvivl vil blive de næste ofre i deres almindelige hverdag. Pressemeddelelse

Terrorn är på återbesök. Nej, det är inte konstnärerna de hatar!

Av Thomas Nydahl

Så slog terrorn till igen, idag i Köpenhamn. Minns ni det som hände nyss i Paris? Minns ni Nigeria, Libyen, Egypten, Israel, Spanien, England och… Och minns ni 11 september i New York och Washington? Minns ni mordet på Theo van Gogh i Amsterdam?

Man skulle kunna skriva många frågeformulär utan att ens närma sig några svar, och man skulle kunna bjuda in till många meningslösa debatter. Men när man har att göra med islamismen – den uttalat politiska och stridsberedda falangen av religionen islam – måste man rusta sig med annat än retorik.

Det är inte särskilt länge sedan franskfödda islamister med arabiskt och afrikanskt ursprung slog till i Paris, först mot satirtidningen Charlie Hebdo och sedan mot en kosherbutik för livsmedel. Ingen glömmer bilderna och underrättelserna, ingen som är vid sina fulla fem kan glömma vad som hände och varför det hände.

Det är inte länge sedan. Och ändå skakas vi, ja chockeras vi, av den här eftermiddagens nyheter från Köpenhamn. Varför chockeras vi? Vi gör det därför att vi själva inte tänker oss livet i termer av skjutvapen och död. Vi gör det därför att vi fortfarande tänker att “sådant drabbar bara provokativa konstnärer och satiriker”.

Just däri består tankefelet. Islamisterna slår inte till mot tecknare och målare för att de är just det. De slår till mot dem för att de anses ha hädad profeten. Islam tål ingen kritik. Islam tål ingen satir. Och viktigast av allt: islam tål inte att någon säger emot. Islam är en totalitär religion och den förväntar sig lydnad, inte bara från sina predikanter, mullor, imamen, församlingsassistenter och fotfolk. Den kräver underkastelse och lydnad från var och en som befinner sig under dess jurisdiktion.

Men det gör väl inte vi européer? Nej, inte formellt. Men snart nog gör vi det i praktiken. Islam har ingenting särskilt emot just konstnärer. Islam vägrar dock godta varje form av individuellt tänkande och varje form av motstånd. Islam är den totala makten och just därför tycker den sig ha rätt att skjuta mot och helst också döda sina kritiker.

I Köpenhamn idag, liksom alldeles nyss i Paris, blev detta tydligt. Om vi inte drar rätt slutsatser av det hotas vi alla av de vapen som islam riktar mot oss. Vi har därför en skyldighet att skydda alla de människor som med pennan eller penseln som enda vapen ställer frågor om det totalitära islam, liksom vi alltid annars, förr, nu och i framtiden, har en sådan skyldighet att skydda varje individ som mordhotas av sanningsanspråkens diktatorer. Deras gevär är alltid farligast, men om vi vägrar godta dem kan vi möjligen skapa en helt annan form av vapen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] over terror-døde, flæber de over en sag, der ikke er min. De kan stå sammen med sig selv, som jeg skrev. Syng en kvalmende pop-sang, jeg er […]

trackback

[…] mange svenske liv. Når mennesker dør af ført politik, er det ikke sjov længere, jævnfør den politiske teateropførelse efter […]

barfbag
barfbag
7 years ago

Vore (dvs. dem, vi selv har valgt!) – med vilje – komplet uvidende (engelsk:clueless) politikere, hvad angår i-slam, vil sikkert advare mod modreaktioner mod mu-slim-er, den såkaldte – på engelsk – backlash. Nogle flere undskyldninger: http://www.blazingcatfur.ca/2015/02/15/danes-remain-mystified-about-motive-for-copenhagen-attacks-pm-cites-mysterious-unnamed-forces/

Maja Dacke
Maja Dacke
7 years ago

Jag tror inte att Lars Vilks var målet för detta. Tänk istället på ämnet för sammankomsten!

Där fanns också den franske ambassadören.

Så småningom hoppas jag att vi får veta vem det är som polisen skjutit. Och dennes ev koppling. En ensam gärningsman … men de var ju två som sprang iväg från Kruttunnan …

C Hebdo inspirerade på något sätt och tid har funnits för planering sedan dess.

Hoppas bara att ingen dansk polis ska råka ut för det som hände den franske …

henrikrclausen
henrikrclausen
7 years ago

Som vanligt bruger muslimerne anledningen til at kræve mere til dem selv 🙁

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  henrikrclausen

Selvfølgelig, de er jo ikke dumme. Nej, dem der giver dem det, dé er de dumme.

Lenn
Lenn
7 years ago

Jeg ved godt, hvem han er! Han er blot én ud af de ca. 175 MILLIONER kampklare og evigt-fornærmede muslimske terrorister, som vil ‘komme efter Vesten’! De ligner alle sammen hinanden, så det er jo som at lede efter en nål i en høstak.

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Når jeg ser det billede på den eventuelle gerningsmand, bærende på en pose/sæk med noget i, kan jeg med min erfaring godt forestille mig der ligger en for eksempel Heckler & Koch maskinpistol i posen.
Men hvad ved jeg…

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago

Det slår mig pludselig, at der er få hundrede meter fra Borgervænget 25, hvor morderen stod af bilen, til Helle Thornings adresse i Kuhlausgade.

Nå, men hun har vel folk til at passe på sig, og børnene går i privatskole, og manden arbejder i Schweiz.

Lawrence
Lawrence
7 years ago

Når forskellige etniciteter, religioner og kulturer tvinges til at leve under det samme politiske styre medfører det spændinger, had og konflikt. Europas folk skal genvinde deres ejerskab over deres åndelige og territorielle arv, og både vore og alle ikke europæernes efterkommere vil være os taknemmelige hvis vil får genoprettet aften landende, blodigt eller ublodigt. Et Multikulturealistisk Europa vil lige så meget blive et helvede for muslimerne som for europæerne.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Lawrence

Det kommer til at koste blod, sved og tårer for Europas folk at blive herrer i eget hus.

Lawrence
Lawrence
7 years ago
Reply to  Armadillo

Ja, naturen genetablerer sig der hvor den er blevet ignoreret, et vakuum er imod naturens orden. Jeg tror aldrig vores politikere har set natural geographic, og set hvordan det spænder af når løver og hyæner endelig bliver presset for tæt sammen. Men hvad, er vi ikke vore forfædres efterkommere; kan et liv uden ære og kamp måle sig med vores stolte forfædres livsførelse, hvor mod og ære var vigtigere end tryghed og alderdom. Vi har fjernet os for langt fra Valhal, og nu straffer guderne os med fejge ledere og invaderende urukhai fra Mordor. Havamal vers 16: A coward believes… Read more »

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Lawrence

Smukt digt der.
Godt det er på engelsk, det er vel bare Islændinge og Færinger der kan læse det i original 🙂

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  Armadillo

Det bliver vi aldrig igen. Desværre! Vi er på randen af totalt kaos pga. den voksende import af fornærmede og truende muslimer, og desuden vil en verdenskrig kunne bryde ud inden længe, både pga. Rusland-Ukraine, men også hvis nu Iran ved en ‘ooops, fejl’ kommer til at skyde en langtrækkende raket af med destination Europa…

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

HVEM ? sandsynligvis en helt ny og derfor ukendt IS-rekrut der gerne ville have udført sin personlige Jihad i Syrien , men som istedet fik besked om at gøre nytte på hjemmebanen …måske med lidt hjælp fra en omrejsende IS-instruktør som HAR været i rigtig krig …..

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Vi står med ene benet i en afgrund af vold og terror og det er nok bare et spørgsmål om tid inden vi i Europa vil se borgerkrigslignende tilstande.
Hvordan Europa kan eliminere problemet med rabiate muslimer uden regelrette pogromer, har jeg svært ved at se.
Noget kommer at ske og jeg tror ikke der kommer til at gå så mange år inden vi tvinges til at tage stilling i spørgsmålet.
En meget ubehagelig fremtid venter os.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x