18
feb
Seneste opdatering: 20/2-15 kl. 0031
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man trænger til lidt optimisme. Bortset fra at solen kom frem efter lang tids grødhvide skyer, er der sgu ikke meget at grine af. Can we start a new TV channel? Should we try?

Därför väljer hon Israel före Danmark

Sandsynligvis er det en ophobning af chikanerier og farer. Jeg interviewede for et par år siden en ung, dansk jøde, der var blevet overfaldet af muslimer en halv snes gange, havde  mistet tænder og var havnet på hospitalet to gange. Dette er ‘not nice to know’ stof for en politiker, for den tankerække fører af sig selv til konklusionen: Danske politikere er danske jøders fjender, hvilken skandale er ikke det?

Og nu efter Krystalgade dyrker Fati Alev i SVT og Islamisk Trossamfund i en pressemeddelelse en uklædelig selvynk, selvom ingen endnu har lagt hånd på nogen muslim. Krænkning på forventet efterbevilling er og bliver et muslimsk mega-hit, og de skulle skamme sig over at misbruge hvad der måtte være tilbage af dansk velvilje i den grad. Den dag de bliver angrebet,  og det vil ske hvis de nuværende tilstande fortsætter – vil man beklage det, men ikke videre dybtfølt. Lidt fingerspidsfornemmelse ville have sagt dem det. Fati Alevs fornemmelse for det land, han beklageligvis har boet i i årtier, er ikke-eksisterende. Han er ikke min landsmand

Redan för ett år sedan fattade Anya Raben och hennes familj beslutet att utvandra till Israel. Att leva som jude i Köpenhamn är inte längre möjligt, menar hon.

Relationen mellan dansk historia, danskt etablissemang, danska judar är mycket delikat. Inget annat land i världen gjorde samma sak. Därför träffar ett attentat av det här slaget djupt i landets självförståelse. Det hotar hela vår heroiska identitet. Jag tror det är därför vi har så svårt att använda ordet antisemitism. Det ger oss skamkänslor.

Ingenstans i medierna hör man ordet antisemitism användas. Man säger att detta är en attack på det judiska samhället men kallar inte dådet för en antisemitisk akt. Jag tror det har med Danmarks nobla historia att göra.

Vi hade en hearing i stadshuset för några år sedan där det stod fullständigt klart att antisemitismen växer på flera nivåer. Det finns områden dit vi inte kan gå, skolor dit vi inte kan skicka våra barn. Vi har gradvis kunnat skönja ett ökande hot. Men vi visste att någon var tvungen att dö för att samhället slutligen skulle lyssna. DN

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

I’m in, I’ve become a rebel. Please join me. 🙂 http://www.therebel.media/

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

I Israelsk fjernsyn var der for et par dage siden en historie om en ung hollandsk jøde som var emigreret til Israel helt alene , uden familjen i en meget ung alder . Efter at have udtjent 3 års værnepligt i en regulær kamp-enhed ( hvor han var meget vellidt og acepteret ) , fandt han sig pludselig alene i et ”fremmed” land uden penge eller uddannelse . Den høflige unge mand havde tilsyneladende ikke været istand til at kræve sine rettigheder tilgodeset i det hårdhudede offentlige bureaukrati …… men heldigvis kom han så i fjernsynet , og inden udsendelsen… Read more »

KSD
KSD
7 years ago

OT:
Socialdemokratisk borgmester: Jeg har ingen indvendinger imod, at terroristen bliver offentligt begravet i min kommune

https://ksdha.wordpress.com/2015/02/19/socialdemokratisk-borgmester-jeg-har-ingen-indvendinger-imod-at-terroristen-bliver-offentligt-begravet-i-min-kommune/

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Jeg tror sgu det begynder at dæmre lidt for MSM.

Prøv lige at tjekke hvad the Atlantic ofrer en stor side på.

http://www.theatlantic.com/features/archive/2015/02/what-isis-really-wants/384980/

Nu er katten vist ude af sækken…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Sandberg hardt ut mot innvandringspolitikken [ Per Sandberg er første næstformand for Frp. i Norge. Det er meget sjældent at en norsk politiker vover at sige de for langt de fleste normale mennesker helt indlysende og “ubehagelige” sandheder så direkte Men bare det dog for F….. var sket 20 – 30 år før …. ] http://www.klassekampen.no/article/20150219/NTBI/826919144 Oslo (NTB): Frp-nestleder Per Sandberg mener det trengs debatt om hva slags samfunn innvandringen til Norge har skapt. De andre partiene på Stortinget har lukket øynene for «den voldelige islamske ideologien», mener han. 19 FEBRUAR 05:12 – Vi har et system som åpner dørene… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Max Hermansen, som nævnes i interviewet med Per Sandberg:

http://no.wikipedia.org/wiki/Max_Hermansen

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Et lille skridt / steg i den rigtige retning for SR, eller er det mon trods alt for meget at håbe på? 😉 http://www.varldenidag.se/nyhet/2015/02/18/Sveriges-Radio-ber-om-ursakt-for-fraga-om-judar/ Sveriges Radio ber om ursäkt för fråga om judar 2015-02-18 11:36 Har judarna något eget ansvar för den växande antisemitismen? Den frågan fick Israels Sverigeambassadör Isaac Bachman i programmet Studio Ett i Sveriges Radio på tisdagen. Sveriges Radio bad på tisdagskvällen om ursäkt. ————————————————————————————————————————– I Sveriges Radios samhällsprogram Studio Ett på tisdagen, några dagar efter att Europas judar skakats av ett nytt terrordåd med dödlig utgång, fick ambassadör Isaac Bachman frågan om judarna har något eget… Read more »

Intetnavntak
Intetnavntak
7 years ago
Reply to  snaphanen

“Vi fixar de svenska männen åt dig, åsa…”
Det er delvist rigtigt, men vestlig indvandring har sådan set den samme effekt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Tak, Steen 😉 Ja, det er næsten ufatteligt, at man – altså den såkaldte “elite” – kan være så naive og uvidende / okunniga ovre i stakkels Sverige. Det er faktisk fuldstændigt ligesom som at overvære små børn, der leger med tændstikker uden overhovedet at ane, at det er vildt farligt, og alle de velmente advarsler / varninger vælger de endda helt at overhøre. Man gruer virkelig for, hvilket nabo-“land” / -område Sverige kommer til at blive om bare 30-40 år for slet ikke at tale om 50-100 år, hvor de egentlige svenskeres efterkommere enten helt har underkastet sig islams… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Niels Henriksen Jeg tror ikke du skal tænke så langt frem i tiden som du hér gør (30-40 år – 50-100 år). Islam går til grunde. Det der er ved at ske nu, vil snart få katastrofale konsekvenser for os alle sammen. I øjeblikket tilslutter fanatiske muslimer sig et oprettet kalifat, som først og fremmest vil være i krig med sine naboer i hhv. Iran, Tyrkiet, Syrien, Jordan og Saudiarabien. De er oven i købet ved at oprette en flanke i Libyen også, som automatisk vil drage Egypten, Tunesien, Marokko og Algeriet med ind. På et tidspunkt vil de højst… Read more »

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Det kan du jo ikke være sikker på. Den går kun til grunde, hvis vi går sådan til værks, som de allierede handlede med fx Dresden under 2. WW. Læs denne artikel: http://www.b.dk/globalt/jeg-saa-is-krigere-voldtage-piger-mindre-end-mig De har dræbt ca. 250.000 kristne siden 2013 og i hundredetusindvis i de forløbne århundreder. “Først lørdagsfolket, dernæst søndagsfolket”. De vil dræbe jøderne og de kristne. En dæmonbesat hob på ca. 300.000 ISIS-djævle er på vej til at udrydde alle kristne i Mellemøsten, dernæst Afrika. Men indimellem dette vil de sende horder til Europa. Helvede på jord er kun lige begyndt! Vesten kan ikke klare sig med… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Lenn

Jo, jeg er helt sikker på at det går til grunde. Det bli’r bare ikke i morgen. Men det kan ikke tåle den moderne verden, som kun holder hånden over det af frygt og misforståede hensyn. Når den tid er forbi, er der ikke plads til islam mere. Men spørgsmålet er, om ikke det er ved at tage livet af sig selv? De rabiate fjolser der er i vælten lige nu, kommer jo på kollisionskurs med alt og alle, før de “moderate” kujoner overhovedet når at finde deres egen eksistensberettigelse. Dvs. de skal forklare noget, som ikke kan forklares, fordi… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Nej, du har desværre nok ret – jeg var vist unødvendigt “optimistisk” der 😉

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Ja det er fuldstændig grotesk. De fylder Europa med Islam og forventer ingen problemer.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x