20
feb
Seneste opdatering: 21/2-15 kl. 0850
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Billeder købt for 500,- kr -

Jeg ved ikke, hvornår det tidligere er sket i Danmark i fredstid – eller “fredstid.” Historien er meget underspillet i medierne, måske fordi den er så kompromitterende for danske politikere. Billedet illustrerer en politisk bedrift, det ikke er muligt at prale af eller bortforklare. Jeg synes, billedet skal vises også fordi vi kommer til at se det igen. Det er et memento mori for Christiansborg og desværre også alle os andre.

Da vi deltog i de uyttige og ørkesløse krige i Afghanistan og Irak, sagde adskillige af mine venner: “De får kamptræning, de kan bruge på hjemmeplan” og det er sandt at vi har en af verdens bedste hære toptunet af mange års kampe, hvis det kommer til det.

Man skal være dansk, virkelighedsbefriet politiker for at tro, man kan føre krig “I Fredens Hus” med nok så noble hensigter, og samtidigt invitere fjenden ind og gøre ham til statsborger. Nogle vil gå til angreb. Kommanderet i tjeneste lørdag nat: Landets hårdeste kampsoldater. Vi er klar til kamp. Uanset, hvor mange I er. Elite soldiers patrol Copenhagen in full combat gear

Lars Hedegaard: “It Is the Danes’ Fault”

The first question the Danish Prime Minister got from one of the journalists, was, “How do you think this is going to affect the Muslims in Denmark? None of the journalists asked, “What are you going to do to protect us from this Islamist savagery?”

Imam Hajj Saeed of the Al-Faruq Mosque in Copenhagen, the day before the terror attack, rejected any thought of interfaith dialogue, and noted that the Prophet Muhammad waged war against his Jewish neighbors rather than engage in dialogue.

The day after the shootings, the political spokesperson of the main liberal opposition party went on television and said, “We are dealing with a small group that is abusing the Koran.” In other words, once again we are faced with one or more Muslims who have completely misunderstood their own religion. The implication, of course is that Danes have nothing to fear from the fast growing number of Muslims or the spread of Islam.

It would appear, however, that the killer, Omar el-Hussein, had not “abused” anything but simply followed Allah and his prophet.

“It is vital that we as Muslims do not distance ourselves [from el-Hussein’s actions] but put things in their right context. It is the Danish politicians and media that ought to distance themselves from the politics that have created the circumstances that lead to hatred, threats and violent attacks and eventually murder, regardless of who the victims may be. We must under no circumstances bow to the pressure or accept the premise that Islam is in the dock.” — From a press release issued by Junes Kock, spokesman for Hizb ut-Tahrir, Scandinavia.

In all likelihood, the politicians and the media will continue telling the Danes that they have nothing to fear from Islam……..fortsættes: Terror Strikes Copenhagen”It Is the Danes’ Fault” by Lars Hedegaard

En interessant ting i dag er, at den historie fra MEMRI om Nørrebro imamen, jeg fandt i forgårs, er over hele den danske presse i dag. Den der endda nået til Dagens Nyheter. Moskeen i Heimdalsgade kan ikke ligge tættere på Mjølnerparken, end den gør.

På den anden side får historien ingen betydning, bulen bliver ikke lukket og imamen bliver ikke udvist. Politikerne er behørigt én-dags chockerede, “det gør ondt helt ind i Allerslevs hjerte”, men så er det også glemt i morgen og han kan prædike videre med sin verbalvold. Husk at fortælle danske jøder det, når I har grædt af.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
1lopkesk
1lopkesk
7 years ago

Malede et billede, af det der billede. Er det ulovligt?

1lopkesk
1lopkesk
7 years ago
Reply to  snaphanen

Selv tak!

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Det kan ærgre mig så ind i det brune hul at jeg var med at anlægge visse udeanlæg i den pestbyld det er i dag. Hele Mjølnerparken var et byfornyelsesprojekt der skulle give de usselt boende på Nørrebro morderne lejligheder, problemet var bare at huslejen var så høj at bare få arbejdere havde råde med den og resultatet blev jo, som vi ser at kommunen fylde området med udlændinge, der fik huslejen betalt! Der bor med garanti mennesker i Mjølnerparken der siden indflytningen for mange år siden, aldrig har betalt en eneste krone i husleje! Det var vel Egon Wiedekamp… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Jeg har i over 30 år haft en profetisk vision hvor kamphærgede og trætte danske soldater patruljerer grænsen tilfods omkring en STOR muslimsk sharia-enklave , måske på størrelse med København ….derfor var jeg også en af dem som kunne se lidt godt i de ellers så tåbelige krige i iraq og afghanistan : Kamperfaring blive guld værd i fremtiden .
Det forekommer mig at min vision nu har taget det første lille babyskridt ind i verkeligheden ..

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Både Danmark og Sverige kommer til at få sine egne “Gaza-områder”, vær så sikker…

tavsen
tavsen
7 years ago

Det ligner da et computerspil. Er det ikke en plausibel forklaring?

Nu er den moske pludselig blevet omstridt 😉

Omstridt moské nægter at tage afstand fra terrorangreb
http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/17720179
Moské på Ydre Nørrebro vil ikke undsige Omar El-Husseins gerninger, men peger i stedet på danske politikere.

Jan Sjunnesson
7 years ago

Godt Lars, som altid. Igår var denne klumme i CNN som understreger vilke som blir terrorister og hvad islam egentlig drejer sig om:

http://edition.cnn.com/2015/02/19/opinion/bergen-terrorism-root-causes/index.html

Mange takk!
Hilsen, Jan

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x