23
feb
Seneste opdatering: 24/2-15 kl. 1343
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Helle Thorning sagde “mørke kræfter”. Tony Abott siger “en dødskult.” Hvem vil du betro dit liv? Her taler en voksen mand, noget så sjældent som en statsmand, der er situationen voksen. Hør det, det er en befrielse efter en uges ammestuesnak i Danmark fra politikerne. Statsmænd vil også dukke op her, og feje de nuværende i grøften, men først skal vi lide lidt mere, har de besluttet.

Man kan ikke købe sig til at nedbringe truslen, der skal ubehagelige beslutninger til. Der er en bombe, som skal desarmeres, ikke bare overvåges mere. Der er personer som uvægerligt skal forlade dette land inden de skaber mere had og splittelse. Slutresultatet skulle gerne blive en sameksistens med et tæmmet, bastet og bundet islam, ligesom i Singapore. Alt andet er for frygteligt at tænke på.

Many Australians who fight for the Islamic State will be stripped of their citizenship, the Prime Minister has announced, as part of tough new counter-terrorism laws.The dramatic pledge came as a review released today revealed more than thirty Australians have returned home after fighting for jihadist causes overseas.

In a landmark national security address, Mr Abbott said the government will attempt to strip or suspend the citizenship of Australians with dual citizenship fighting overseas.The government is also exploring taking away some of the rights of jihadists who are sole Australian citizens, Mr Abbott said. That could include restricting their access to welfare payments, to consular help and their ability to leave or return to Australia.

‘The Islam-ist death-cult has declared war on the world,’ Mr Abbott said during today’s announcement. The Islamist death cult has declared war on the world’: PM announces he will STRIP jihadists of their citizenship as it’s revealed THIRTY extremists have returned home to Australia from the Middle East

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S Pdlr
S Pdlr
7 years ago

Abbott undviker att direkt peka mot mördarideologin islam. Han talar om jihadister, terrorister, kalifat mm.

Den australiske politikern Daniel Nalliah, har observerat detta, och skriver:

– “Islam is a “death cult”

Mr Nalliah, who is leader of the Rise Up Australia Party and president of Catch the Fire Ministries, made the claim at his party’s Victorian election campaign launch today. “Tony Abbott, our prime minister, called the ISIS group in Iraq and Syria a death cult,” he said.

“I go one step further. I call Islam the death cult.”

http://www.9news.com.au/national/2014/09/15/14/56/rise-up-australia-leader-calls-islam-a-death-cult

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  S Pdlr

“I go one step further. I call Islam the death cult.”
Jeg tror det handler lidt om hvad man kan tillade sig at spille ud med. Hvis man står med 5-10 procent muslimer og proklamerer, at hele deres tro er en dødskult, må man hellere have sikret sig man kan magte konsekvenserne.
Det er det de vestlige ledere er godt i gang med at afslører de nok ikke kan..!

@@@
@@@
7 years ago

Endelig noen som har forstått det

Lenn
Lenn
7 years ago

Vidunderligt! Gid man kunne få lov til at emigrere til Australien, for det bliver nok et af de få lande i verden, hvor der er nogenlunde fred om nogle år. Kan vi dog ikke snart slippe for Thorning & Strikkeklubben inde på Borgen? Vi mangler nogle macho-mænd på Borgen, som tør sige Nu er det NOK! UD med terrorister og terrorist-wannabees og terror-glorificerende umennesker, og det hellere i dag end i morgen. Det er Vores land, Vores efterkommere, Vores liv, det gælder.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Lenn

Australien har så sandelig også deres problemer. Mange af deres muslimer kom fra bl.a. den libanesiske borgerkrig og specielt asiatiske muslimer fra Indonesien og Philippinerne er på det sidste strømmet ind. Så situationen der ligner meget den i andre vestlige lande.
Man ku’ selvfølgelig flytte langt ud på prærien..?

Nicke99
Nicke99
7 years ago

En före detta statsmans beskrivning av en “uppgörelse” med Grekland för att “rädda” Euron är också en befrielse att läsa. Här Norman Tebbit om “Grexit”: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/11429181/If-I-had-to-choose-between-Greece-and-Germany-I-know-which-way-Id-go-….html Operatsyia Euro, operatsyia Multikulturnaja och operatsiya Arab Spring är alla förberedelser för kommunismens come-back, eller åtminstone västvärldens förintelse. Ju längre Grekland hålls kvar i Euron, desto större blir kaoset när smällen kommer. Detsamma kan sägas om den så kallade “flyktingpolitiken”. Det är uppenbart att stora grupper “politiker”, “forskare” och “journalister” inte vill oss väl, utan vill kasta Europa ut i ett totalt krig, och att det nu bara gäller att se till att skadorna… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Tony Abbotts tale er et forvarsel om nye tider. Den samme klartale hører man fra Kreml. Kina behøver ikke sige noget – de skal nok holde styr på folkemasserne. Europa venter på en fælles EU-udtalelse, som ikke kommer foreløbig. Dertil er afstanden mellem de enkelte lande simpelthen for stor (jvf. Sverige). Og USA venter på at venstrefløjen og Obama skal slippe grebet om landet og republikanerne får solgt ud af deres golf-aktier. Hvad angår resten af Asien og Afrika, er der allerede lokale krige flere steder.
Men det kan kun gå én vej..!

Bonde63
Bonde63
7 years ago

Jeg kan ikke skjønne hva de handlingslammede nordiske regjeringer venter på.
Terroristene gjør et bevisst valg, de veier for og imot.
I dag betaler VI dem for å krige/drepe/voldta/halshugge/brenne/slakte… i et land de færreste av dem har noen som helst tilknytning til.

Lekker det fra taket, må lekkasjen stoppes raskt…

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x