24
feb
Seneste opdatering: 24/2-15 kl. 1652
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interview med Frederik Ekelund: Alla skulle tjäna på en ökad tydelighet om judehatet (s.64)

371 attacks on French soldiers guarding jewish institutions

Muslimers krig mod Europa’s jøder er alt andet end diskret:

Since January 15 the French army’s “Opération Sentinelle” has protected 722 Jewish schools and synagogues, some 24/7 even when the establishments were empty. The operation came to be regarded as too dangerous for the soldiers who were regularly targets of attacks. Over time the men were worn out.

The army has reported 371 incidents perpetrated against the soldiers standing guard in front of the protected sites. The Defense Ministry has announced that the men will become more mobile, rendering them less vulnerable.

The army noted that “reconnoitering, the taking of snapshots and films” by jihadists preparing future attacks had been going on. “Fourteen serious attacks, with a knife, laser, even blows with heavy sticks,” were reported. One jihadist tried to grab the rifle of a soldier on patrol at Trocadéro (Paris) before being caught (and probably released).

In Étampes, a Muslim was spotted several times by the soldiers: when he was identified, the police services realized he was a member of a band of three individuals back from Yemen and free to do as they pleased….. 371 attacks on French soldiers via Dreuz.

“All violent acts today are committed by young Muslims”

In an interview with French radio station Europe 1 earlier on Monday, Cukierman said: “All violence, and we must say this, all violent acts today are committed by young Muslims. Of course, that’s a small minority of the Muslim community and the Muslims are the first victims,” he added.

To further anger Muslim leaders he supported the use of the term “Islamo-fascism”, which was first uttered by Prime Minister Manuel Valls earlier this month.

Cukierman also said that Marine Le Pen was “blameless” when it came to stoking anti-Semitism although he added that the National Front party “should be avoided”. The party’s founder Jean-Marie Le Pen once described the Holocaust as a “detail” in history. The Local, Fr

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Armadillo
Armadillo
7 years ago

Jeg der er født bare fire år efter WII og vokset op i en familie med et klassisk demokratisk livssyn, ser med afsky på hvordan vores folkevalgte, vore ledere, leger med demokratiet. Det er let at pege fingre mod de der så flagrant, sætter landets bedste bagved egennytte, dog bør man fundere over hvem der egentlig har ansvaret for dagens misær; vælgerne i mine øjne de der som Pavlovske hunde, reagerer som indlært. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at vi i Vesteuropa i dag nærmest befinder os i nogen slags ‘pre-balkanisering’, hvor forskellige indvandrede mennesker skaber… Read more »

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

Tak for opmuntringen, jeg skal bestille bogen på biblioteket snarest.
Vist kan man tabe humøret og blive lidt ked af det en gang i mellem, der er desværre langt mellem de gode budskab efterhånden.
Jeg er nået dertil at jag ikke mere siger til nogen hvad jeg anser de burde gøre, men bare spørger dem hvad de vil.
Jeg er en af de der læser ‘1984’ cirka hver femte år, det siden første gang i 1964 og som modvægt plejer jeg vælge lidt H.C Andersen fra børneafdelingen.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det var sandelig rene ord for pengene, jeg ser gennem linsen en gammel mand der med det meste af livet bag om sig, på en meget vel formuleret måde klargør for den virkelighed han da så i 1973 og vi i dag er midt i.
Det er ikke uden at jeg føler der findes en vis resignation i Jean Raspails talende under interviewet.
Snart tid for Orwells ‘1984’ igen.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x