24
feb
Seneste opdatering: 24/2-15 kl. 2128
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dr. Bostoms yderst velinformerede og veldokumenterede artikel fra 16 februar: RE-ENACTING MUHAMMAD IN COPENHAGEN. Andrew Bostom forelæste i København i september 2009.

Oslo synagogue story was fake, but Islamic threats are real

Du kan høre eller genhøre Ezra Levants tale i København i marts 2014.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Middelklassen elsker det multikulturelle samfund – bare de må slippe for de andre i deres områder http://denkorteavis.dk/2015/her-oplyser-ejendomsmaegleren-om-de-forskellige-boligomraders-etniske-sammensaetning/ 25. Feb 2015 Karen Jespersen og Ralf Pittelkow Amerikanske politikere, meningsdannere og andre ynder at belære europæere om, at USA er langt bedre end Europa til at få forskellige etniske grupper til at leve sammen. Sandt er det, at mange forskellige befolkningsgrupper lever i det amerikanske samfund. Dog har man ikke samme høje andel af muslimer som en række europæiske lande, og deres uddannelsesbaggrund er samlet set højere. [ Og de er som regel meget bedre uddannet og generelt langt mindre islamiske i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Hykleri af dimensioner: De hylder det multikulturelle samfund, men gør selv alt for at slippe for det http://denkorteavis.dk/2015/hykleri-af-dimensioner-de-hylder-det-multikulturelle-samfund-men-gor-selv-alt-for-at-slippe-for-det/ 24. Feb 2015 Ralf Pittelkow I Sverige har man noget, der hedder Diskrimineringsombudsmanden (forkortet DO). Det er en myndighed, der skal sørge, at der ikke sker diskriminering i det svenske samfund, specielt over for indvandrere. Hos DO er man stærke fortalere for den massive ikke-vestlige indvandring til Sverige og for det multikulturelle samfund. Sidste år fik man en enestående mulighed for at vise, at man tog sine egne principper alvorligt. Den daværende borgerlige regering planlagde nemlig, at DO skulle flytte fra mondæne… Read more »

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Humanismens elendighed – Kulturkritiske essays om indvandring, religion og samfund af den store forfatter Kurt rosenstrøm.

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  machiavelli

Ps. Min søster ville købe bogen på nettet, men fik at vide fra forlaget Mellemgaard, at den er udsolgt. Der er imidlertid kun solgt ca 60 eksemplarer. Hvis du forsøger at købe bogen og den er udsolgt, så fortæl mig det lige, da jeg vil kontakt en sagfører. Ps. du kan heller ikke købe bogen i en butik, da butikker ikke tager bøger fra Mellemgaard, da forlaget ikke vil tage evt. ikke solgte bøger tilbage. Morale: Skriver du en bog send den ikke til Mellemgård.

KSD
KSD
7 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Den etniske splittelse http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/brudflader/ECE7473451/Den-etniske-splittelse/ Brudflader 23.02.2015 kl. 03:00 Lars Olsen, forfatter …. I ”Fighting Poverty in the U.S and Europe” spørger Alberto Alesina og Edward Glaeser, hvorfor USA og Vesteuropa ser så forskelligt på velfærdsstaten. De påviser, at det etniske er en afgørende forklaring. De otte lande i verden, der bruger flest penge på sociale formål, var indtil for nylig etnisk ret homogene. Det er blandt andet de skandinaviske lande, Tyskland og Holland. Jo mere etnisk forskellige stater er, desto mindre vilje er der til at betale til hinanden via gode velfærdsordninger. [!!!] …. Sceneskift: Jeg fik mit gennembrud som… Read more »

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

Du har så ret; Sverige er sikkert tabt.
For egen del rører det mig ikke, men jeg kan ikke slippe tanke på hvilket Sverige mine børn og børnebørn skal leve under i fremtidens Sverige.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Igen er det jo bare logik fra ende til anden. Venstrefløjen troede de kunne gå på vandet – og det tror de stadig. Vi skal bare lige skrue lidt her og lidt der, så kommer det nok. Men snart vil det da, gudskelov, gå op for dem, at det slet ikke handler om politik. Det handler om etnisitet, religion og kultur. Noget det vil gøre usandsynligt ondt på venstrefløjen, at skulle erkende. Men så længe de bliver véd at holde fast i deres eget snæversynede narrativ, skal de såmænd nok ende op med den erkendelse. Spørgsmålet bliver så bare, hvad… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x