25
feb
Seneste opdatering: 26/2-15 kl. 0935
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Selvom det ikke bliver sagt, skal man nok ikke regne med, at tilbuddet om at rejse frivilligt, gælder i evig tid. Lader politikerne de nuværende tendenser fortsætte, skal man kunne forrestille sig hvad som helst.  Muslim mayor of Rotterdam, ‘Accept norms or you better leave’. Han uddyber i l’Express: Ahmed Aboutaleb: “L’islam doit se remettre en question”

En journalistisk raritet

På otte et halvt minut hører man Johan Andersson på Granskning Sverige, et borgerinitiativ der bare bliver bedre og bedre, alt det svenske journalister har forsømt i mange årtier: At stille saglige, faktuelle men ubehagelige spørgsmål – og holde fast. Deres interviewpersoner, der er fuldstændigt uvante ved faconen, plejer at smide røret på efter 2-3 minutter. Den forhenværende justistminister holder i over otte minutter,  det skulle hun ikke have gjort. En fest at høre på.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Guest
Guest
7 years ago

Det er jo lige til at tude over – IS smadrer uvurderlige oldtidsfund i Mossul: http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-02-26-islamisk-stat-smadrer-oldtidsmuseum-med-hamre-og-bor Islamisk Stat smadrer oldtidsmuseum med hamre og bor Af Peter Møller 26. februar 2015, 15:24 Opd. 26. februar 2015, 17:14 Terrororganisationen Islamisk Stat har smadret en stor mængde uvurderlige kunstskatte på museet i den irakiske by Mosul. Museet rummer en stor mængde kunstskatte fra oldtidsbyen Nineveh På en ny propagandavideo fra den islamistiske terrororganisation ses jihadisterne smadre de uvurderlige kunstgenstande på museet med en mukkert. Nogle af de genstande, som ødelægges på videoen, er op til 3.000 år gamle – og terroristerne ses kravle… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Det begynder langsomt at gå i den rigtige retning – men desværre 30-40 år for sent ;-( Østrig vedtager omstridt islamlov http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/oestrig-vedtager-omstridt-islamlov/5458688 25. feb.. 2015 – kl. 20:39 Østrig har vedtaget en ny islamlov, der blandt andet skal mindske udenlandske imamers indflydelse Østrigs parlament ændrede onsdag landets lovgivning, så det ikke længere er tilladt for muslimske organisationer at være finansieret fra udlandet. [!!!] Nu er det et krav, at imamer i Østrig taler tysk og at de næsten 450 muslimske organisationer i Østrig udviser ‘en positiv tilgang til samfundet og staten’, hvis de fortsat ønsker en statslig licens. [!!!!!] Regeringen… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  snaphanen

Lad os bare koge det ned.
Vi bryder os ikke om islam og derfor må det laves om. Så skaber vi moderat islam, som må formodes, kun, at indeholde det vi kan stå inde for.
Men hvem skal følge den udlægning? Alle dem der ikke gør det nu..?

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Det er ganske glimrende. Selv venstrefløjen kan støtte op om sådanne idéer. Som Naser Khader siger, så må islam reformeres. For ikke at tale om den højt besungne Tarek Ramadan, der taler om et europæisk islam.
Det sjove bliver så, når alle disse klaphatte finder ud af det slet ikke kan lade sig gøre..!
Hvad siger de så..?

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago

På en eller anden måde, så virker Beatrice Ask i det her interview mere ærlig end de fleste danske politikere for tiden. Den sidste uges tid har jeg haft en krybende ubehagelig følelse af, at vi herhjemme er godt på vej mod svenske tilstande m.h.t. fornægtelse af virkeligheden.

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  snaphanen

Og dog…
Hun siger hun ikke har tænkt over de ting og – at hun ikke kan svare på mange af spørgsmålene. Dernæst siger hun, at hun lige må konfererer med hovedbestyrelsen – inden hun synes hun har svaret? nok..!
Det er sgu da sandhed i mine øre..!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x