26
feb
Seneste opdatering: 27/2-15 kl. 0305
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mesopotamien, landet mellem de to floder, ser vi i Vesten som civillisationens vugge for 3100 år siden, idet vi ser bort fra Kina. De kulturelle efterladenskaber der, er hele verdens arv. Hvad der foregår her på filmen i Mosul, har ikke en nazist eller kommunist gjort. Samlingen af assyrisk kunst i Berlin, som jeg lige har set i januar og som skyldes tyske arkæologer omkring år 1900, blev omhyggeligt gemt af vejen for bombardementerne under krigen.

Dette er depraveret i sin helt egen kategori, og det er set før under islams herrefolk: I Baghdad, Cairo og Afghanistan. “De rene” vil rense verden ved at slå den ihjel, både de levende og historien. Det er så sygt, som det overhovedet bliver. Hvor islam går frem, breder ørkenen sig, skrev Søren Espersen for nogle år siden. Disse personer vil ligesom den københavnske terrorist gerne dø og møde deres gud. Vores job bør være at arrangere mødet for dem.

ISIS thugs take a hammer to civilisation: Priceless 3,000-year-old artworks smashed to pieces in minutes as militants destroy Mosul museum. Skulle You Tuben blive taget ned, er den på MEMRI.

Sympati for terrormord

Selvom de fleste ikke skrider til handling, ser man umiddelbart at potentialet for mere terror er enormt og formentlig underrapporteret i målingen, da mange ikke vil svare og en del siger, hvad de tror intervieweren vil høre. Bare at holde volden på det nuværende niveau – hvis det er muligt, hvad jeg ikke tror – vil grundlæggende ændre os, og det næste skræmmende perspektiv er lige om hjørnet: At indfødte europæere går til angreb på muslimer i mere organiseret skala.

Alt det, vi ‘populisterne og ekstremisterne’ har advaret imod, ville være gået i opfyldelse. Ved et udbrud af sådanne konflikter, vil næsten samtlige danske politikere se sig selv i en meget, meget kedelig situation. Det ved Holger K godt. I går besøgte Holger K Nielsen håndvasken, han tørrede helt som forventet  hænder i “dele af højrefløjen.” Hvilken  forudsigelig ynk, hvilket fejgt skvat.

Alt i alt en politikerskabt situation, der kan skride frygteligt ud af kontrol, og næppe kan undgå at gøre det heller. “The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils,” sagde Enoch Powell. Europæiske politikeres skyld i det som kommer, er centnertung som Ole Hasselbalch gjorde opmærksom på i går.

The majority of British Muslims oppose violence against people who publish images depicting the Prophet Muhammad, a poll for the BBC suggests.

The survey also indicates most have no sympathy with those who want to fight against Western interests. But 27% of the 1,000 Muslims polled by ComRes said they had some sympathy for the motives behind the Paris attacks.

Almost 80% said they had found it deeply offensive when images depicting the Prophet were published. Asked if acts of violence against those who publish images of the Prophet Muhammad can “never be justified”, 68% agreed that such violence was never justifiable. But 24% disagreed with the statement, while the rest replied “don’t know” or refused to answer.

The poll, carried out between 26 January and 20 February, suggests 32% of British Muslims were not surprised by January’s attacks on the Charlie Hebdo satirical magazine, which published depictions of the Prophet, and a kosher supermarket in Paris.Most British Muslims ‘oppose Muhammad cartoons reprisals’

Poll of 1,000 Muslims in Britain for BBC Radio 4 Today, Den første måling, der viser, hvad muslimer siger til terroren i Europa, er rystende læsning

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
machiavelli
machiavelli
8 years ago

Endnu en blogger myrdet i Bangladesh for ” crime against Islam.” Jeg bliver så ked af det hver gang. Hvornår bliver denne historiens værste pest fjernet fra Jordens overflade.

Nicke99
Nicke99
8 years ago

Reverse engineering kan användas för att tillägna sig tekniska kunskaper från andra, som har stått för utvecklingen av nya uppfinningar.
I dagens västerländska konstvärld skulle det här mycket väl kunna ses som en happening i Reverse Artistry, “ett provocerande sätt att utmana våra tankar kring konst” bla, bla, bla…

Skåning
Skåning
8 years ago

Oersättlig konst och formtidsarkeologi bankas sönder av dessa kusinknullande lågpannor. Det är ett sorgligt kapitel att beskåda.

ɱØяñιηg$ʇðя
8 years ago
Reply to  Skåning

Förr eller senare blir det dags för British Museum, Louvren, Naturhistoriska muséet och Glyptoteket också.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Det er jo lige til at tude over – IS smadrer uvurderlige oldtidsfund i Mossul: ( Videoen findes her, Steen – dit link virker ikke længre ) http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-02-26-islamisk-stat-smadrer-oldtidsmuseum-med-hamre-og-bor Islamisk Stat smadrer oldtidsmuseum med hamre og bor Af Peter Møller 26. februar 2015, 15:24 Opd. 26. februar 2015, 17:14 Terrororganisationen Islamisk Stat har smadret en stor mængde uvurderlige kunstskatte på museet i den irakiske by Mosul. Museet rummer en stor mængde kunstskatte fra oldtidsbyen Nineveh På en ny propagandavideo fra den islamistiske terrororganisation ses jihadisterne smadre de uvurderlige kunstgenstande på museet med en mukkert. Nogle af de genstande, som ødelægges på… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Ja, det er tragisk som de opfører sig. Men, med tanke på hvordan de behandler levende mennesker, kan det vel ikke komme som den store overraskelse. De har gjort den slags før. Når der ikke er flere vantro at gi’ sig i kast med, smadrer de jo bare alt andet. Men måske kan det få en professor eller to til, at vågne lidt op..?

Thomas Christian Jensen
Thomas Christian Jensen
8 years ago

Jeg vil MEGET gerne se en lignende undersøgelse blandt danske muslimer. Men jeg tvivler på, at nogen medier tør bestille den.

barfbag
barfbag
8 years ago

For at skære det ud i pap:100% af de øvrige muhammedanere er enige med de 27% af muhammedanerne, der har svaret, at de sympatiserer med de muhammedanere, der har masse-myrdet tegnerne på bladet Charlie Hebdo. Disse øvrige muhammedanere kalder de politisk korrekte© for “moderate”. Det ville svare til, at man også mente, der var “moderate” kommunister eller nazister.

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  barfbag

Moderate det ene eller det andet, jeg afstår at trække en linje i sandet mellem moderate og overbeviste ‘troende’ overhovedet.
Er men med, kan man med ro i sindet holde sig til det faktum at der ikke findes nogen forskel overhovedet mellem ‘moderate og hardcore’ troende.

Nicke99
Nicke99
8 years ago

EXTRA!, EXTRA! Kolumnist vid The Telegraph tar avstånd från “Alla Människors Lika Värde”!

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/islamic-state/11434343/Lets-stop-making-excuses-for-these-jihadi-brides.html

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  Nicke99

Det værste er jo at ordene om “alla männoskors lika värde” egentlig kommer fra det engelske ‘All peoples equell dignity’ og det betyder jo at alle har sin ret til sin egen værdighed.
Som vanligt har svenskerne med morderisk Orwellism forvansket virkeligheden!
Jeg ved snart ikke hvor jeg skal brække mig efterhånden, Sverige i dag er et live-studie i nysprog, nytænk og idioti…

Armadillo
Armadillo
8 years ago

Hvorfor er jeg ikke overrasket?
Disse mennesker nærer vi ved vores barm, gennem skat, bidrag og Gud ved alt!
Vad gøre?

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Det er latterligt. Apologeterne vil selvfølgelig hoppe på hvad som helst – det er jo klart.
Hvis jeg blev spurgt om det var (bare en lille smule) i orden, at en hel avisredaktion blev mejet ned, pga. nogle tegninger, kunne jeg slet ikke tage det seriøst.
Alligevel svarer 27 procent ja – og så kan de ligeså godt pakke den undersøgelse sammen..!

barfbag
barfbag
8 years ago

Jeg siger bare:taqiyya (hemmeligholdelse af ens virkelige synspunkter/ståsted/hvem man er gennem vildledning) og kitman. ALLE MUHAMMEDANERE ER TILHÆNGERE AF AGGRESSION OG VOLD MOD ANDERLEDESTÆNKENDE. DE MUHAMMEDANERE, SOM SIGER NOGET ANDET, PRAKTISERER TAQIYYA.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x