28
feb
Seneste opdatering: 1/3-15 kl. 2259
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Indslaget begynder minut 18:15) – Økonomen Tino Sanandajis kommende bog med den ovennævnte titel, der er blevet crowdfunded fordi ingen svenske forlag naturligvis ville udgive den, kommer på engelsk og svensk. Når den udkommer i Sverige, vil den blive tiet ihjel som dusinvis af andre systemkrititiske bøger, men den vil blive spredt af alternative nyhedsmedier, som er blevet det hensygnende svenske demokratis åndehul. I Danmark vil “Den Moralske Supermagt” sandsynligvis blive anmeldt.

Det er fint, han kommer i radioen i Danmark selvom det kun er 7-8 minutter, for det er væsentligt hvad han siger. Noget af det – ikke det fagøkonomiske – har jeg sagt og skrevet offentligt i femten år: Svenske politikere lyver om indvandringen så det står efter, de er smækfulde af løgn, nogle fordi de er inderligt uvidende, andre fordi de står ret og følger partilinjen og partilederne fordi de vil holde befolkningen hen i uvidenhed om effekterne af det, de foretager sig.

Sanadaji er så desillusioneret over svenske politikere, at han er gået fra Moderat – til sofavælger. Han kommenterer selv sin medvirken i radioen på sin blog her: Kolumn i Realtid, medverkar dansk Radio24syv. Der tales engelsk i indslaget efter Sanadaji’s ønske.

I dag skriver David Trads en mageløs naiv tekst med titlen. Bare vi var mere som svenskerne. Hvor skal man begynde og slutte med en forudsætningløs, spejlblank person som Trads? Hvis han nøjedes med at skrive om ting, han ved noget om, ville folk tro han var kløgtig. Nu sætter sig indtrykket af ham, som en person, der blamerer Jyllands Posten.
»Jeg var i Danmark, men følte mig hensat til Sverige«

Jalving interviewer Göran Adamsson, forfatteren til ”Svensk mångfaldspolitik – En kritik från vänster”, endnu en bog i rækken, svenske medier har ignoreret totalt. Har var til sørge- og fakkeltog ved Krudttønden, en begivenhed jeg ikke ville møde op til for penge, selv om jeg ikke havde været forhindret. Vi kan ikke udtrykke sorg, vrede eller endda glæde mere, vi er afkoblede fra vore rødder. Ikke engang statsministeriet kunne finde nogle sange at lade folk synge, der var lejligheden værdige.

Magtfuldkommenheden hos vor tids politikere og intellektuelle kommer til udtryk ved, at de aldrig bliver vrede. Den svenske sociolog Göran Adamson spejler Danmark i Sverige.

Han blev grebet af en fornemmelse af skuespil og kollektiv fornægtelse. Til trods for fællessang og oprømte taler var der ikke en eneste, der nævnte gerningsmandens religiøst-ideologiske motiver. Som om de ikke betød det fjerneste for hans handlinger. I stedet flød ceremonien sammen i sorg og smukke hensigter. Göran Adamson havde først tænkt sig at tage imod en fakkel, men mistede lysten, da han fik den tilbudt.

»Jeg var i Danmark, men følte mig hensat til Sverige«, siger Göran Adamson med et smil.

Samme fornemmelse fik jeg i København: En følelse af, at statsministeren, de andre politikere og kendisser ikke var synderligt berørte, men i stedet førte sig frem med en nærmest satanisk overlegenhed, en følelse af omnipotens. Som ville de sige: De kan gøre, hvad de vil, sprænge flere urostiftere i luften, men jeg sidder på min trone, mig kan ingen røre, hvis blot jeg fremsiger de mest infantile banaliteter.« Vor sataniske overlegenhed (Se også Erik Holstein: De intellektuelle har spillet fallit.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] sig så ligefremt, at han har afskrevet sig en fremtid på noget svensk universitet. Hør ham i dansk radio forleden. Sanadaji […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Gid David Trads boede i Sverige 😉 http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE7499122/Gid-David-Trads-boede-i-Sverige/ Debatindlæg 03.03.2015 kl. 03:00 Flemming Kristensen, Sankt Knuds Vej 18 st., Frederiksberg C David Trads har ret. Svenskerne burde være vore forbilleder. De er i hvert fald mine. Således er de dagligt mine forbilledlige skræmmebilleder, når jeg slår op på et af de få fungerende uafhængige nyhedsmedier i Sverige, som ikke er politisk korrekt, udøvende daglig informations- og meningscensur. Trads er fortaler for umyndiggørelse af mennesker gennem censur af fortiden. Han har således mistet troen på oplysning. At mennesker lærer gennem erfaring, viden og fejltagelser. Hvor man formår at se og analysere… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

24syv Morgen 07.05 07-01-2015 (2)

Debat om DFs forslag om at fratræde eller ændre FNs flygtningekonvention:

http://www.radio24syv.dk/programmer/24syv-morgen/10782943/24syv-morgen-0705-07-01-2015-2/ ( fra 1:38 )

Vi skal beskytte mennesker, der flygter fra lande, hvor de risikerer at blive forfulgt på grund af race, religion eller nationalitet – det står der i FNs flygtningekonvention, som Danmark tilsluttede sig i 1951. Men skal Danmark give pokker i konventionen og selv bestemme, hvor mange flygtninge vi vil tage eller holde fast i, at vi er et land, hvor hensyn til forfulgte, er i højsædet?

Debatten raser, også her i 24syv Morgen.

chainmail
chainmail
7 years ago

Det är norska myndigheters ansvar att skydda sin befolkning. Passkravet mot Sverige borde införts för länge sedan och inte bara från Norge utan samtliga länder som gränsar till Sverige. Svenska myndigheter har med frenesi under decennier verkat för att skapa ett multietniskt mångkulturellt helvete genom att släppa in kreti och pleti av mer eller mindre civiliserade välfärds- och välståndstörstande folk varav många hyser ett genuint glödande förakt mot västerlandet. Det skulle rentav vara bra om angränsande länder införde alla möjliga sanktioner mot Sverige, kanske rentav ett handelsembargo skulle hjälpa. Det är ju inte bara Sverige som drabbas av massinvandringen utan… Read more »

snøfte
snøfte
7 years ago

Norge krever pass? Nei! Her det ingen kontroll overhodet taget/ tagit/tatt!
Kontroll av katter, marsvin og hunder krever langt mer av kontroll langs alle landets grenser mot Sverige og Danmark enn kontroll av narco, prostitusjon og Jihad,
Hjemme i Norge venter varme tepper, varm kakao og et rehabiliteringsprogram ala Århusmodellen på alle hjemvendte sadister/krigsforbrytere fra Syria, med våre politikeres velsignelse, fremst AP og Høyre; den nye koalisjonen i likhet “Desemberavtalen i Sverige. Det politiske Norge har spilt falitt og er en skitt/dritt/lort.

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Den Nordiske pasunion lever på lånt tid, noget jeg har skrevet om forud. Hverken Danmark eller Norge kommer acceptere horder af tvivlsomme eksistenser, der enten søger velfærd eller Jihad, derfor kommer pastvang at indføres og i kølvandet på det, vil både Norge og Danmark, kræve at de nordiske lande selv må tage ansvar for de mennesker man har ‘naturaliseret’, det for at dæmme op for en tsunami af bidragskrævende mennesker der uvilkårligt vil bevæge sig til Norge og Danmark efterhånden som Sveriges velfærdssystem brydes ned. Det er ikke et spørgsmål om det sker, men et spørgsmål om hvornår dette kommer… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x