2
mar
Seneste opdatering: 3/3-15 kl. 1604
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Paul Weston at Newcastle Pegida rally, 28 February 2015

Lars Vilks Should Not Have to Fight Alone

Douglas Murray i Wall Street Journal

His life may be protected, but his career is effectively over. Once you become this notorious, it is very difficult, if not impossible, to get published. Galleries that might have hosted exhibitions of your work start to cite security concerns. Gradually the formal and informal professional networks drift away. This was why the Lars Vilks Committee was formed. As one of the organizers, Danish writer Helle Brix, said to me after the Copenhagen attack, “We agreed that Mr. Vilks should not be alone in the world.” Previous events have included discussions on political art, women, freedom and pornography.

The Lars Vilks Committee intends to fight on. But a question lingers. As these atrocities happen will more people join their fight, or fewer? Will Mr. Vilks be more alone or less alone after one of his audience members has been shot dead? Most of us know the answer, though we are loath to admit it. And that is why a tiny number of Danes and other Europeans are holding the line for all our freedoms. And why, for now at least, the terrorists are succeeding.

Megalomani på Migrationsverket

Det kan man roligt sige, at Sverige er, selv i et Europa med så mange ekstreme lande med ekstreme tilstande: Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Belgien, Norge og Danmark. Dog slår ingen Sverige, i forhold til hvem ingen er over og ingen ved siden af. Hør selv, hvad generaldirektøren i Migrationsverket (svarer nogenlunde til den danske udlændingestyrelse) Anders Danielsson udtalte for nylig:

”Når jeg møder udenlandske kolleger, siger de, at Sverige er det afvigende land i asylspørgsmål. Nej, svarer jeg så, det er jer, som er afvigende, jer alle sammen.” Uhrskov

Generaldirektøren har ellers ikke meget at lokke os ‘afvigende’ med, når vi nu skal være som Sverige. Der sidder 80.000 i asylsystemet. 60 000 som har fået PUT er der ikke boliger til. Sidste år søgte 134.479 asyl, de fik ikke alle ophold, men for hver der gør, kommer der 2.1 familiesamenførte oveni. Det går selvfølgelig ikke ret længe endnu, det braser sammen af sig selv.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Balder
7 years ago

@ Niels Henriksen: “De deler jo tydeligvis overhovedet ikke europæiske værdier, normer og kultur og er ikke indstillet på at tilpasse sig på noget felt.” Hvis jeg læser dig rigtigt, da det ikke er helt klart hvad der er for din regning og hvad professor Van Helsing har sagt, så tror jeg ikke vi er særlig enig om hvad europæiske værdier handler om. Ifølge din udlægning handler det åbenbart om at man (blandt andet) skal sluge den mest populære / herskende historiefortælling råt, for at kunne være en del af “fællesskabet”. Ifølge mig handler europæiske værdier om at kunne sætte… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Balder

Ok Balder
Ku’ du så ikke lige fortælle os den rigtige historie om holocaust?

Balder
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Hvem skal bestemme hvad der er den “rigtige” historie?. Jeg vil blot sikre at det er tilladt at divergere fra vedtagne meninger og synspunkter, hvis der er nogen som har lyst til at give et bud. Jeg har heller ikke lyst til at tegne Muhammed, men jeg er glad for at der er andre der gør det, og at man må gøre det.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Holocaust-irettesættelse af elev blev dyr for lærer http://www.bt.dk/danmark/holocaust-irettesaettelse-af-elev-blev-dyr-for-laerer Af: Mikkel Andersson 3. mar. 2015 – kl. 10:56 Lærervikar fik en reprimande efter at have »stillet fakta mod fakta« over for en elev, som angiveligt benægtede Holocaust. I sprogskolen Komvux Kärnan i Helsingborg, hvor voksne indvandrere og flygtninge kan lære svensk [!!!], ville en vikar 9. februar bruge 70-året for befrielsen af den nazistiske udryddelseslejr Auschwitz til at tale om folkedrabet på seks millioner europæiske jøder. Så langt er der enighed. Men derefter bliver sagen noget mere mudret. Ifølge lærer­vikaren begyndte en elev i klassen højlydt og vedholdende at anfægte, hvorvidt… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя
7 years ago

Svensk bloggare mördad under resa till Israel, enligt bloggen själva. Inga andra omständigheter verkar vara kända.

http://jihadimalmo.blogspot.com.tr/2015/03/in-memoriam.html

Nilsv
Nilsv
7 years ago

Var falsk alarm. Han hævder, har fortsat er i live.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

”Når jeg møder udenlandske kolleger, siger de, at Sverige er det afvigende land i asylspørgsmål. Nej, svarer jeg så, det er jer, som er afvigende, jer alle sammen.”
Jeg tror, at manden nok på mange områder har ret, for så ude af trit med virkeligheden er de internationale regler. De er lavet af mennesker i elfenbenstårne.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Der er en lille fejl i dit link til Morten Uhrskovs side, Steen 😉

http://mortenuhrskov.dk/sverige-en-afviger/

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x