5
mar
Seneste opdatering: 5/3-15 kl. 2002
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bryssel 2012, 4 426

Av HANS RUSTAD

Lars Hedegaard som ble viden kjent etter at et forkledt postbud forsøkte å drepe ham, er blitt opplyst av Københavns politi om at han blir stilt for retten. For hva? For å ha oppgitt den formodede drapsmannens navn i nettavisen Dispatch International, som han er redaktør for.

Attentatmannen, som politiet er sikre på de har identifisert, går altså fri. Han er hos IS i Syria etter at Tyrkia utvekslet ham. Men offeret, Hedegaard, skal stilles for retten for å ha offentliggjort hans navn!

Dette er ikke absurd teater. Det er tilstanden for ytringsfrihetens vilkår i Danmark, drøye to uker etter at Lars Vilks ble forsøkt drept. Det er nesten ikke til å tro. Lars Hedegaard skrev på Facebook:

Nu skal jeg straffes. Her til morgen blev jeg ringet op af drabssektionen i Københavns Politi. Der er indledt straffesag mod mig, sagde de. Jeg spekulerede et øjeblik på, hvem jeg havde slået ihjel, men kunne ikke komme på nogen.

Men det var ikke mord, dette drejede sig om, sagde den venlige dame i røret. Derimod står jeg anklaget for at have overtrådt navneforbuddet mod den mand, som 5. februar 2013 prøvede st skyde hovedet af mig. Det har jeg nemlig gjort i to artikler i Dispatch International.

Hedegaard var klar over navneforbudet, men Dispatch er registert i Sverige og der gjelder ikke dansk lov. Dessuten har tyrkiske aviser omtalt B.H. ved navns nevnelse.

Men det hjælper ikke, sagde damen fra Københavns Politi, der i øvrigt meddelte, at det er politiet, der efter egen tilskyndelse har rejst sagen mod mig.

Nå må Hedegaard for retten, og svare for at han har nevnt sin formodede attentatmanns navn offentlig, mens morderen in-spe er hos IS.

Dansker har humor:

Jeg forstår udmærket, at Københavns Politi har brug for en succes. BH er over alle bjerge. Det er jeg ikke, så jeg er nem at komme efter. Jeg ser frem til retssagen, hvor jeg formentlig får lov til at sige et par ord – med mindre det i mellemtiden er blevet forbudt.

Lars Hedegaard tilføjer på Facebook:

Jeg forventer en anklage for vold. Jeg har åbent indrømmet, at jeg gik til angreb på en mand, der prøvede at skyde mig. Men da han ikke er dømt, må han være uskyldig. Altså har jeg slået en sagesløs. Københavns Politi ringer nok til mig i morgen. Så hvis I ikke hører fra mig i nogen tid, er det fordi jeg sidder indespærret.

Se også Hedegaards attentatmann fortsetter kampen via sin advokat og Innførte navneforbud i hemmelig rettsmøte.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Louis B Knockel
Louis B Knockel
8 years ago

Politiet og systemet er på fjendens side. 1940-43 gentager sig. Aktiv modstand må ligesom dengang sættes i værk, og den foregår ikke via fakkeltog og fællessang.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Tja, måske burde vore naive, uvidende og groft uansvarlige politikere selv prøve at bo i et “kulturberiget” område i en måned? 😉 Disse ting har faktisk stået på i årevis andre steder … uden at det nogensinde har haft deres opmærksomhed for alvor. Beboere i Islandshøjparken skilter med Dannebrog http://www.b.dk/nationalt/beboere-i-islandshoejparken-skilter-med-dannebrog Af Nanna Jakobsgaard 5. marts 2015, 18:41 En ny formand med tilknytning til Hizb ut-Tahrir har fået enkelte beboere i Islandshøjparken i Nivå til at sætte danske papirflag i vinduerne. Andre er blevet styrket i overvejelserne om at flytte fra boligområdet. … »Dannebrogsflagene kom pludselig op,”« lyder det fra en… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

David Trads får sig en overdosis “dansk” virkelighed anno 2015 🙂 Det er faktisk urkomisk midt i al sin gribende uvidenhed og ubehjælpsomhed – men på en meget tragisk baggrund. Gad vide, hvor mange ultranaive DT typer, der stadig findes ude blandt vore politikere … Hvis han virkelig mener de ting, han giver udtryk for her, hvorfor f….. i h… h… h…… er han og alle hans selvgode PK-venner så normalt så tankeløst lallebegejstrede for at importere folk med så fjendske og antidanske / antivestlige holdninger og forsøge at indbilde os – stik imod alle de meget bitre erfaringer! –… Read more »

Jørn Boye
Jørn Boye
8 years ago

Alle i som vil være tilhørere ved retssagen bliver nok skuffede, den gennemføres vel for lukkede døre, for at beskytte attentatsmanden. (jeg græmmes)

S Pdlr
S Pdlr
8 years ago

Jag hoppas att Lars Hedegaards advokat kallar denne “kraenkte” Bilal Hassan till rättegången, som vittne. Om denne anser sig oskyldig, så vore det inget problem att infinna sig. Danska UD, och politiet (?) borde välkomna detta bidrag till “rättvisan”.

Skåning
Skåning
8 years ago

Är detta på allvar? Plev polisen purken i ögat? Har det på något sätt påverkat utredningen eller möjligheten att få kräket utvisat till Danmark.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Dagens gode grin – hun kunne sagtens blive ansat på DR 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=bJf5wDGEiug
https://www.youtube.com/watch?v=NvpbW7JRu0Q

Nilsv
Nilsv
8 years ago

Hvis Lars Hedegaard findes skyldig, så må det jo også udløse en erstatning til den uheldige attentatmand. Da denne er religiøst udfordret er det desuden en habfåbybese, og dermed en højere tarif.

Når politiet har fratvunget Lars Hedegaard pengene, kan de rejse ned til Bombfuckistan og overrække dem til skadelidte sammen med en beklagelse.

GustaWasa
GustaWasa
8 years ago

Lägg deras namn på minne tills när uppgörelsens tid är inne. Då är dessa personer som politikern som ställt sig likt en quisling och kovertit på motståndarens sida. Ja, då har han gett sig in i leken och får därmed leken tåla. Hedergaard är likt en “vårdkase” som varnar för fiendens ankomst. Politiker försöker nu med alla medel att släcka denna “frihetens eld”. Men det kommer de aldrig att lyckas med! Om man betänker hur många som på denna vår kontinent som känner exakt samma som oss när de ser denna frihetens eld. Och förkastar allt vad gammal marxistisk nostalgi… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

De udsigtsløse http://www.information.dk/526093 Efter fem ugers praktik på en folkeskole i et såkaldt ghettoområde er jeg fortvivlet og forbløffet. Over forældre, der opdrager med vold; børn, der overfalder hinanden og filmer imens; undervisning, der kun kan gennemføres med straf og belønning. Men jeg er også overbevist om, at børnene er værd at kæmpe for Debat Samuel Dalsgaard Hughes 3. marts 2015 KRONIK – Efter den første uge af min praktik som folkeskolelærer blev jeg spurgt, hvad jeg syntes om at være på skolen. Der havde åbenbart været en del praktikanter på skolen, der havde opfattet arbejdet med børnene i området… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Toyotakrigene kommer til Europa http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE7516723/Toyotakrigene-kommer-til-Europa/ Mikael Jalving 05. marts. 20153 Mitsubishi, Nissan, KIA, det er alt sammen godt nok, men det er Tèt Bèf, der knuser problemerne. Hvis det er rigtigt, sådan som demografer spår, at de kommende generationer af afrikanere og arabere vil til Europa, så bliver Europa snart som Afrika og Mellemøsten. Solen må vi nok kigge i iPad’en efter, men til gengæld får vi klyngevis af klaner, bander og separatister i hver en by, mens våbenmonopolet langsomt, men sikkert vil glide de vesteuropæiske velfærdsstater af hænde. Til sidst vil politiet kun skride ind mod etniske svenskere, briter,… Read more »

Ola Nilsen
Ola Nilsen
8 years ago
Reply to  snaphanen

Ifølge den preussiske general og militær strateg Carl von Clausewitz (1780 – 1831), så er et land ikke automatisk i krig bare fordi det bliver angrebet af en fremmed magt. Det er kun, når den angrebne person reagerer mod aggressoren som krigen begynder.

GustaWasa
GustaWasa
8 years ago
Reply to  Ola Nilsen

Undfallenhet eller motkraft. Som så det alltid har varit.

Att vara eller icke vara, det är frågan det.
-William Shakespeare

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago
Reply to  Ola Nilsen

Urostifterne har det faktisk bedst, når vi begynder at gøre modstand. De er jo opdraget til krig og vold – og vil ha’ det som fisk i vandet.

samuelafugglas
samuelafugglas
8 years ago

Det må vaere en socialist på faerde indenfor politiet? Må vi gerne be om et billled?

mikgen
mikgen
8 years ago
Reply to  samuelafugglas

Är det tillåtet?

machiavelli
machiavelli
8 years ago

Fuldstændigt sindssygt. Hvis naboen forsøger at slå mig ihjel, må jeg så ikke opgive hans navn? Der kan ikke være nogen juridisk begrundelse, der kan holde.Dette latterlige politi der forår tilbage var meget populær hos befolkningen har udviklet sig til det rene ros. Samfundet bliver værre og værre, og det er hos politiledelsen problemet ligger.

Intetnavntak
Intetnavntak
8 years ago
Reply to  machiavelli

Problemet er indvandrere som dig, i smadrer nationen indefra. Alt forværres når der er mindre på hele linjen.

Ja politiet forværres og der er moralsk forfald, det er præcis det du sandsynligvis er flygtet fra. Jeg tager stand imod dette NU, ikke 2000 år ude i fremtiden i en verden der muligvis regeres af muslimer.

machiavelli
machiavelli
8 years ago
Reply to  Intetnavntak

Er det mig, der er idiot??

machiavelli
machiavelli
8 years ago
Reply to  Intetnavntak

Er du idiot??

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Glimrende..!
Dansk politi og danske myndigheder har fundet sig en ny tabersag..! Det er underholdning på højt plan, og vil slå endnu et søm i godhedsindustriens ligkiste.
Vi siger tusind tak herfra..!

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  Peter Zichau

Tror det bliver mere end svært at få Lars Hedegaard dømt i en sådan sag, bare det at navnet er vide kendt og offentligt, taler for Hedegaard.
Dog anser jeg at bare det faktum at sagen rejses, tyder på politisk korrekt uorden indenfor ordensmagten, plus at det 100% sikkert kommer til at fremstille politiet som idioter.

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  snaphanen

Wow, venter med spænding på et fyldigt referat fra seancen 🙂

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x