7
mar
Seneste opdatering: 7/3-15 kl. 2050
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 07-03-2015 154806

Adam Holm laver endnu et fremragende interview med Lars Vilks, der denne gang er lidt mere tynget af alvor. Han der ellers er sindbilledet på sindsro, overskud, viden og humor. Jeg har mødt ham i forskellige sammenhænge måske 25 gange siden 2007 – det berømte møde, hvor Tøger Seidenfaden udvandrede efter at have afleveret en bandbulle, som jeg heldigvis fangede på video – og der er virkelig få jeg beundrer mere. Civilliseret, elskværdig, åben over for alle som en god præst. Læg mærke til hvor elegant han pulveriserer Uffe Ellemann-Jensens frække, uvidende kommentar om ham fra 2010. DR 2 Deadline, fra min 6:59. (der kommer en version på You Tube med engelske undertekster)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
7 years ago

Det var da en fremragende interview fra Adam Holms side.
I denne situation skulle han netop præsentere Lars Vilks for kritikernes platte invendinger, så han kunne imødegå dem, vilket han gjorde fantastisk. Jeg har for meget respekt for Adam Holm til at tro, at det var hans egne synspunkter, han fremførte.

Intetnavntak
Intetnavntak
7 years ago

Det er et dårligt interview, han stillede de samme spørgsmål. Spørgsmålene behøvede ikke omformulering efter anden gang overhoved. Ham der interviewede tog rollen som defensiv, lod Lars Vilks stå alene som “offensiv” i forsvaret på fakta. At der altid har været forskel mellem norden og mellemøsten, at der kan forventes direkte krig, før Uffe Ellemand Jensen kan få sit ønske opfyldt. Det får han ikke.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x