7
mar
Seneste opdatering: 7/3-15 kl. 2346
59 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2014-01-17-2338_52d9b0cee087c33ec2394bd2

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Av Julia Caesar

Grattis på Internationella kvinnodagen, alla kvinnor! Eller, som det heter på nysvenska: “fittbärare”.  Det är er dag i dag.

Ordet “kvinna” är passé, eftersom det får alla som har ett kvinnligt könsorgan men inte identifierar sig som kvinna att känna sig exkluderade och kränkta. Så passa på att fira Internationella kvinnodagen medan den finns kvar. När som helst kan den byta namn till Internationella fittbärardagen.

Historiskt skifte kring 16 mars

Det finns en särskild anledning just i år att gratulera svenska kvinnor på denna dag. (Jag återgår här till de traditionella uttrycken “kvinna” och “man” och beklagar djupt om någon fitt- eller kukbärare känner sig kränkt). Inom kort kan vi nämligen pricka av en historisk framgång för kvinnorna, en unik förändring i Sveriges historia. För första gången sedan befolkningsstatistik började föras 1749 kan vi glädja oss åt att antalet män blir större än antalet kvinnor. 

SCB, Statistiska centralbyrån, väntar att det historiska skiftet kommer att inträffa omkring den 16 mars. Dags att gå till Systemet och köpa rosa feministchampagne att korka upp på den stora dagen.

Orsaken är rekordhög invandring

Båtmigranter till EuropaAtt männen blir i majoritet har inte naturliga orsaker utan är en direkt följd av politiska beslut. Sveriges befolkning ökade under förra året med 102 491 personer. Nu är vi 9 747 355 invånare i Sverige. Folkökningen under 2014 är den största som någonsin har uppmätts.

Orsaken är givetvis att invandringen sprängde alla gränser – igen. SCB säger rent ut att det främsta skälet till den enorma befolkningsökningen är “en rekordhög invandring med 126 966 personer under 2014”. Och majoriteten invandrare är män. Av de 126 966 personer som invandrade var 57 853 kvinnor och 69 113 män. Alltså 11 260 fler män än kvinnor.

Hjärtat till vänster och huvudet under armen

 Vilken seger för humanitet och jämlikhet är inte detta! Hur hårt och osjälviskt har inte kvinnor strävat för att uppnå detta mål! Kvinnor som går i demonstrationståg och fackeltåg “mot rasism”, kvinnor som startar Facebookgrupper för att hjälpa tiggande romer med illegala bosättningar, kvinnor som kärleksbombar moskéer, kvinnor med blödande hjärtan för jordens alla fattiga som inte ens har en i-Phone – ja alla som har hjärtat till vänster och huvudet under armen.

Befrielsen är nära

Det är bara att höja glaset och gratulera alla goda, fördomsfria, toleranta, generösa, mångkulturvurmande kvinnor till ett strålande resultat av ert outtröttliga arbete för utbyte av Sveriges befolkning. Passa på att fira ordentligt i dag innan det eventuellt går upp för er att ni har bitit er själva så rejält i svansen att ni önskar att ni aldrig hade tagit orden “ta vårt ansvar” i er mun.

Vi hade fått klara oss utan knivskärningar

Utan era hängivna insatser och er faiblesse för massimport av människor från så underutvecklade länder som möjligt kunde Sverige fortfarande – förfärliga tanke – ha varit ett efterblivet och tråkigt land befolkat av huvudsakligen etniska svenskar; dessa förhatliga vita män med sin osexiga hederlighet, snällhet och omtänksamhet.

Vi hade fått klara oss utan spännande trippelmord, knivskärningar, skottlossningar, våldtäkter, rekrytering till islamistisk terrorverksamhet och massmord i Syrien och Irak, rån, misshandel, anlagda skol- och bilbränder varje dag, bomber mot domstolar,  hedersvåld, stenkastning mot polis, brandkår och ambulans. Vi skulle ha fått hanka oss fram på svensk husmanskost som paltbröd med fläsk och köttsoppa med klimp och inte ens vetat om att vi är “otrogna” som ska dö enligt koranen. Istället kan vi nu glädja oss åt ett totalt förändrat Sverige.

Kvinnor tas som gisslan av sina hormoner

Det är kvinnor med vidöppna hjärtan som med aldrig sviktande entusiasm går i frontlinjen för den mångkulturella omvandlingen av vårt land. Kvinnor tas som gisslan av sina hormoner och omsätter sina heta drömmar om virila mörkhåriga främlingar i politiska ställningstaganden för öppna gränser och globalt omhändertagande. Kvinnor tycker synd om alla som inte får bo i Sverige. Sverige är inte svenskarnas land, det är allas land.

Visserligen är Sverige det mest ruttna och rasistiska landet på jorden men ändå på något märkligt sätt åtråvärt att leva i. Därför ska alla som vill få komma hit och mumsa på välfärdskakan. Att dela med sig av andras tillgångar är global rättvisa.

“Vad är det för fel att visa medmännsklighet?”

Här är ett typiskt inlägg på Facebook av en av alla dessa kvinnor som tänker med äggstockarna:

“Vad är det för fel att visa medmännsklighet och att ha förståelse för människor som flyr ifrån krig och fattigdom?????????????????????????? Jag vill inte leva i en värld där vi bara tänker på oss själva och skiter i alla andra! Nej vi måste ställa upp och hjälpa dom som behöver det.”

Inlägget publiceras med autentiska stavfel av bloggaren Carina som “har gått ner för mellanlandning efter ett härligt yrkesliv som stolt och mallig purser på SAS”.

“Har dessa kärleksfulla snällister någon gång ställt sig frågan HUR?” frågar hon retoriskt. 

Fler kvinnor röstar på vänsterpartier

Mona Sahlin 1I allra störst tacksamhetsskuld står vi givetvis till de kvinnliga politiker som har gått i bräschen för den mångkulturella omdaningen av Sverige. Kvinnor som Mona Sahlin (s), Veronica Palm (s), Eva-Lena Jansson (s), Margot Wallström (s), Magdalena Andersson (s), Gudrun Schyman (Fi), Soraya Post (Fi), Maud Olofsson (c), Annie Lööf (c), Kerstin Lundgren (c), Anna Kinberg Batra (m), Cecilia Malmström (fp), Birgitta Ohlsson (fp), Cecilia Wikström (fp), Emma Henriksson (kd), Maria Ferm (mp), Maria Wetterstrand (mp), Åsa Romson (mp), Alice Bah Kuhnke (mp), Bodil Ceballos (mp), Christina Höj Larsen (v) och Ulla Andersson (v).

Sina största hejaklackar har de bland kvinnor. Fler kvinnor än män röstar på vänsterpartierna s, v och mp. Störst är skillnaderna inom miljöpartiet. Partiets kärntrupp är unga storstadsboende kvinnliga akademiker med drömmar om ett grönare liv som de skulle klara av i högst ett par timmar innan längtan hem till latten och kvarterskrogen på Söder blev för svår. Att omsorg om miljön är inkompatibel med att fylla landet med miljoner invandrade energiförbrukare är inget som bekymrar de röd-gröna kvinnorna.

Kvinnliga journalisters ansvar

Politikernas ambitioner att förvandla välfärdslandet Sverige till ett mångkulturellt helvete hade naturligtvis gått i kvav som en sjöoduglig skorv på Medelhavet om de inte hade backats upp av lojalitetskorrumperade journalister ur samma mångkultursekt. Ett alldeles särskilt ansvar har kvinnliga journalister som mer låter sig styras av tyckasyndom-hormoner, privata ideologiska preferenser och sektmentalitet än av fakta och kritiskt tänkande.

Jodå, männen kan också. Men kvinnorna är värst. Som pryglade apor har de stoppat upp sitt eventuella förnuft någonstans där solen aldrig skiner och gått på varenda lögn om mångkulturens välsignelser och att islam är fredens och kärlekens religion.

Tårdrypande berättelser om individuella fall

Deras specialitet är tårdrypande berättelser om individuella fall – familjer eller personer som ska utvisas eftersom de inte har ett enda asylskäl. De borde ändå få stanna i Sverige för att det är så synd om dem, tycker de kvinnliga journalisterna. Ett exempel levererat av reportern Barbro Isaksson i Nerikes Allehanda:

“Manal flydde från Libanon och kom till Sverige med sina två barn i februari år 2007. Hon visste inte då att hon väntade en tredje dotter.

“Barnens pappa är i Libanon. Ingen vet var han finns, om han finns …”

Manal har två äldre systrar. De kom till Sverige för längesedan och bor också med sina familjer i Vivalla i Örebro.

“Jag klarar mig inte utan mina systrar. De hjälper mig med de andra barnen när Rim är så sjuk. Jag vill stanna här i Vivalla” säger Manal vädjande.”

Tiggande romer får högsta snyftpoäng

Kåkstad i Högdalen

Tiggande romer är en annan journalistisk specialitet med feministisk inriktning. De träffar mitt i kvinnors emotionella nav och får högsta snyftpoäng. En av de ledande i genren är den notoriska vänsterjournalisten Randi Mossige-Norheim i SR Konflikt. Vi ska manipuleras att tycka att det är fullkomligt naturligt att tusentals invånare i ett annat EU-land ockuperar gatorna i varenda svensk stad och bygger kåkstäder i parkerna – och att det är vår skyldighet att försörja dem.

Den här sortens journalistik har en uttalad politisk agenda: att sätta utlänningslagen ur spel och låta reporterns personliga känslor styra invandringspolitiken. Helhetsbilden, vad som händer med ett land och ett folk som i aldrig tidigare skådad omfattning invaderas av människor från främmande länder och kulturer, anses inte intressant. I varje fall inte om landet är Sverige. Vad svenska folket anser om samhällsomstörtningen får vi aldrig veta.

SVT Rapport – en katalogaria över förstörelsen av Sverige

Se SVT Rapport en kväll, även om det tar emot. Det är rena katalogarian över hur invandringen bit för bit förstör Sverige. Solisterna Katarina Sandström, Lisbeth Åkerman eller Linda Nilarve ler hult mot tittarna medan de anför recitativen ur ett slitet partitur, sedan decennier nedskitat av medias lögner. Alla hör att de sjunger falskt.

Några namn på mångkulturens kvinnliga fanbärare i media så att ni förstår vad jag menar: Lena Sundström, Cilla Benkö, Eva Hamilton, Hanna Stjärne, Karin Pettersson, Åsa Linderborg, Katrine Marcal, Sanna Lundell, Lena Mellin, Helle Klein, Alexandra Pascalidou, Gunilla von Hall, Lisa Bjurwald, Anne Lagercrantz, Alice Petrén, Lotten Collin, Cecilia Uddén, Beatrice Janzon, Anna Landelius, Katherine Zimmerman, Anna Hernek, Helena Groll, Li Hellström, Tithi Hahn, Daniela Marquardt, Jenny Strömstedt, Malou von Sievers, Margit Silberstein, Helena B Nilsson, Nike Nylander, Cecilia Gralde, Bodil Appelquist, Anna Hedenmo, Kristina Kappelin, Heidi Avellan, Ann-Charlotte Martéus, Frida Boisen – det finns många fler. Utan deras insatser hade destruktionen av Sverige inte varit möjlig.

“Det kanske inte är så konstigt att de beter sig illa”

Vem har glömt Lisa Magnussons heroiska försvar för mångkulturens speciella yttringar? Under stark inverkan av omvårdnadshormonet oxytocin  uttryckte hon i Metro sin medkänsla med en afrikansk invandrare som under mordhot begått mycket grova våldtäkter mot två kvinnor, men inte utvisats.

“Det kanske inte är så konstigt att någon som flytt undan våld och tortyr själv är känslomässigt invalidiserad och beter sig illa, och att inget blir bättre av att Sverige (som alltså skall föreställa ett fredligt och fint land) gör det till offentlig policy att riva upp permanenta uppehållstillstånd och sända folk i döden” skrev Lisa Magnusson.

Släpptes fri tack vare media och Amnesty

Henok Werie FreFöremålet för hennes blödande empati heter Henok Werie Fre, 34. Han begick en ytterst brutal våldtäkt i Boden 2007 och dömdes till utvisning. Han hade uppgett att han kom från Eritrea, för då får man asyl, men han kan vara från Etiopien.

Media mobiliserade, och i Amnesty bultar många öppna kvinnohjärtan. Ett av dem är chefsjuristen Madelaine Seidlitz. Med gemensamma krafter lyckades journalisterna och Amnesty få regeringen att benåda Henok Werie Fre. Affes statistikblogg redogör för hur det gick till.

Denne uppenbart farlige man släpptes lös. Därför kunde han begå ytterligare en brutal våldtäkt, i Eskilstuna 2011. Sedan dess är han spårlöst försvunnen, efterlyst och häktad i sin frånvaro.

Vem fyllde deras hjärnor med frigolit?

Inte bara kvinnliga politiker och journalister utan också anonyma hjälparméer av regeringstrogna kvinnor står bakom nedmonteringen av Sverige. Kvinnor som besitter tjänster på alla nivåer i samhället: statliga myndigheter, länsstyrelser, kommuner, landsting, rättsväsen, polis, ideella organisationer, fackföreningar, universitet och övrigt skolväsen, sjukvård, barnomsorg, äldre- och handikappomsorg, socialtjänst, biblioteksväsen och kultursektorn.

Tragiskt få av de här kvinnorna visar förmåga till självständigt tänkande. De gör som pappa staten vill och ger inte ifrån sig ett pip till protest. Ska vi ha statsbegravning av det Sverige vi känner står den kvinnliga delen av offentligheten redo med spadar och bulldozers. Det här är kvinnor med makt, och de är många. Den pågående samhällsdestruktionen skulle sjunka ihop i pyspunka i samma ögonblick som de slutade göra sig till nyttiga idioter för massinvandring och islamisering.

Vem fyllde deras hjärnor med frigolit? Eller hamnade silikonutfyllnaden en våning högre upp än avsett?

När invandrare mördar svenskar ordnar kvinnorna fackeltåg

När invandrare mördar svenskar är kvinnor och tonårsflickor snabbt på plats, lägger blommor och nallar och tänder gravljus på mordplatsen. Sedan går de i fackeltåg mot våldet. När den 33-årige kongolesen Doudou Ahoka slog ihjäl en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i Ljungsbro med järnrör  gick 4 000 personer i fackeltåg mot våldet. 

Doudou-Ephrem

När den 23-årige etiopiern Ephrem Tadele Yoannes våldtog och mördade 27-åriga Elin Krantz i Göteborg startade kvinnor Facebookgrupper och ordnade – just det – fackeltåg mot våldet. 

Vanmaktens manifestationer

Överallt på mordplatserna där invandrare mördat svenskar finns nallarna.  Fackeltågen, nallarna, blommorna och ljusen är vanmaktens manifestationer. Mer än något annat uttrycker de resignation och underkastelse – vilket är vad ordet islam betyder. Få tycks se morden som vad de är – politiska mord, ett resultat av politiskt beslutad massimport av invandrare från dysfunktionella och våldsamma kulturer.

Man känner sig god när man går i fackeltåg. Det ger en skön känsla av sammanhållning. Det är lätt att tro att man påverkar någonting. Men fackeltåg “mot våldet” påverkar ingenting. De är bara ett tyst godkännande av fortsatt politik för utplåning av Sverige och svenskarna genom massinvandring.

Invandringsentusiasterna drabbas inte själva

Medan feministerna är upptagna av pseudofrågor som fler kvinnor i bolagsstyrelserna  (tidskod 4:20) och en tredje pappamånad  ökar den invandrade våldsbrottsligheten och i synnerhet antalet anmälda våldtäkter kraftigt i Sverige.

Siffran är högst i hela Europa, och utrikes födda är överrepresenterade som gärningsmän med fem gånger. Ändå är siffran gammal. Den kommer från Brås undersökning 2005, där en del av materialet är från 1996. Andelen invandrade gärningsmän är sannolikt mycket högre i dag. Andra generationens invandrare har dessutom en dubbel överrepresentation.

Jösses flickor, befrielsen är nära

Kvinnliga invandringsentusiaster börjar med andra ord skönja resultatet av sina ansträngningar. Tyvärr drabbar följderna inte i första hand dem själva, eftersom de oftast lever i skyddade miljöer. Det är andra, mindre privilegierade kvinnor  och även män, som betalar priset för de mångkulturella utopierna.

Marken har beretts i mer än 40 år – men var det här “befrielsen” de drömde om?

“Och en dag ska barnen säga:

“Tack mödrar, det gjorde ni bra!”

En dag ska barnen säga:

“Denna mänskliga värld vill vi ha.”

Suzanne Osten och Margareta Garpe

(Ur pjäsen “Jösses flickor” av Suzanne Osten och Margareta Garpe, 1974).

Cirka 80 000 muslimer släpps in per år

I Storbritannien har antalet muslimer nästan fördubblats på tio år, från 1,55 miljoner 2001 till 2,71 miljoner 2011. Det visar en ny rapport som är unik i sitt slag.  Siffran torde nu, 2015, ha seglat upp till en bra bit över 3 miljoner.

Allt tyder på att ökningen går ännu snabbare i Sverige, eftersom Sverige släpper in fler muslimer per capita än något annat land i EU. Cirka 80 000 muslimer per år invandrar enbart genom asylprocessen. Socionomen och journalisten Gunnar Sandelin skriver i ett inlägg på sin och professor Karl-Olov Arnstbergs blogg:

“Av den information som jag har fått av anställda på Migrationsverket som arbetar med asylprocessen är cirka 70 procent av dem som beviljas asyl muslimer. Det är en siffra som inte går att fastslå exakt, eftersom vi inte för någon sådan statistik, men hemländerna (Syrien, Somalia, Afghanistan, Irak etc.) gör denna uppgift trovärdig. Det handlar således om att varje år får cirka 80 000 muslimer stanna i Sverige.”

“En demografisk förvandling utan historiskt motstycke”

Den anhöriginvandring som är knuten till asylsökande som fått stanna är stor, men hur stor den är går inte att få exakta besked om i migrationsverkets statistik. Gunnar Sandelin uppskattar den till omkring en anhörig per person, vilket ger runt 120 000 permanenta uppehållstillstånd knutna till asylprocessen varje år under de kommande åren.

Om man istället ser tillbaka på de senaste tio åren är siffran för anhöriga den dubbla, 2,1 anhöriga per person som beviljats uppehållstillstånd.

“2004-2013 gav Sverige 465 000 flyktingar och anhöriginvandrare uppehållstillstånd. Dessa fördelade sig på 152 000 flyktingar och 313 000 anhöriginvandrare. Det gick alltså i snitt 2,1 anhöriginvandrare per flykting som beviljats uppehållstillstånd” skriver Mats Edman, chefredaktör för Dagens Samhälle.

“Vi genomgår en demografisk förvandling utan historiskt motstycke. Över 90 procent av befolkningsökningen under 2000-talet består av personer med utrikes bakgrund” skriver Gunnar Sandelin.

Tjejsemlor – ett fruktansvärt kvinnoförtryck

En ny feministisk skitfråga som kan kamouflera den pågående samhällskatastrofen uppdagades nyligen på Mor Idas bageri i Oxie. I disken bredvid de vanliga semlorna ligger en mindre och billigare variant, tjejsemlan. Symbol för ett fruktansvärt kvinnoförtryck.

“Ska vi inte få njuta utan att få dåligt samvete? Jag tycker att det är ett bra exempel på hur man utan ont uppsåt ändå förtrycker tjejer. Man talar om för oss vad vi ska vilja äta” säger en kränkt kvinnlig läsare som vill vara anonym till Sydsvenskan.
Det tar bara 4-5 generationer att bli i minoritet

Är det någon som tror att Sverige kommer att vara sig likt om – säg tio femton år, med ett insläpp av minst 80 000 muslimer med forntida kvinnosyn per år som en del i ett snabbt accelererande utbyte av svenskar mot människor från andra länder och kulturer? Det behöver inte ta mer än fyra eller fem generationer för ett folk som utgör mer än 90 procent att bli en minoritet på mindre än 50 procent – och självklart fortsätta falla mot utplåning.

“Fyra – fem generationer är inte mycket i länder som Sverige, Danmark, England och Frankrike som i minst 50 generationer har varit länder med ett folk och en kultur” skriver den danske historikern och författaren Morten Uhrskov Jensen i Den korte avis.

Hundra år av frihet en historisk parentes

Progressiva kvinnor vill förstås inte att något ska vara sig likt. De vill ha förändring. Det är bara att gratulera. Ni har fått som ni ville. Med islam på marsch är hundra år av svenska kvinnors frihet snart en historisk parentes. Om man krattar manegen för en totalitär våldsideologi från 600-talets arabiska sandöknar är det ajöss med de fri- och rättigheter som våra förmödrar slet livet ur sig för och snart dags att hoppa i burkan och börja sköta om den fantastiske muslimske mannen på heltid i hemmet. Eller trodde ni att islamisterna har en undantagsklausul i sharia för svenska feminister?

Tänker ni någon gång på barnen?

Ett samhälle som låter sig styras av kvinnliga principer som omhändertagande, medlidande och undfallenhet och inte ens kan identifiera ondska blir oförmöget att försvara sig. Vem tror att Margot Wallströms (s) “feministiska utrikespolitik”  avskräcker fiender?

Vem tror att terapi och förtur till jobb för massmördande jihadister, som “den nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism” Mona Sahlin (s) föreslår,  får dem att lägga kalashnikoven på hyllan, ta pappaledigt och ansluta sig till närmaste Prideparad?

Det är bara en sak jag undrar över. Tänker ni någonsin på vilka liv era barn och barnbarn kommer att få i ett Sverige i upplösning där svenskarna är i minoritet inom några decennier?

“Tack mödrar, det gjorde ni bra.”

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

59 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Petter
Petter
8 years ago

Det är bokstavligen “kvinnlig natur” som störtat oss i fördärvet. Om kvinnor, hypotetiskt sett, i allmänhet vore som män hade stödet för denna omvandling varit betydligt mindre, och ett parti som SD som försöker förhindra utvecklingen hade åtnjutit betydligt högre siffror. Och jag menar naturligtvis inte detta i undantagslös bemärkelse. Det finns gott om kvinnor som inte anammat vansinnet och flertalet män som gjort det, men utan summan av kvinnornas attityder hade detta aldrig hänt. Nu går jag och väntar på att något ska hända just mig eller mina närstående. Dessa människor — främst kvinnor — bespottar och demoniserar oss… Read more »

pappa sven
pappa sven
8 years ago

“. och en tredje pappamånad..” varför inte höja föräldrapenningen/ersättningen så att den ekonomiska skillnaden mellan att P eller M är hemma tas bort? Barnen borde ju vara allas ansvar!

trackback

[…] International Women’s day Julia Caesar published this chronicle in Swedish on Snaphanen which I’ve translated but prior to reading it I’d like to provide you with some background […]

trackback

[…] Söndagskrönika: Grattis, alla fittbärare! […]

Fredochtrygghet
Fredochtrygghet
8 years ago

Länken till den viktiga artiklen på Den korte avis fungerar inte. Länken ska vara:

http://denkorteavis.dk/2015/svenskerne-er-pa-vej-til-at-komme-i-mindretal-i-eget-land/

Där skriver Uhrskov Jensen om att svenskarna blir i minoritet redan om några få decennier.

linovati
linovati
8 years ago

Tack Julia! Otroligt starkt skrivet. Man förnimmer ditt raseri i texten. Vanmakten över alla dessa kvinnor som försöker tänka med fel kroppsdel och kliver omkring med filtrerade glasögon känns kvävande. De evigt återkommande fackeltågen är talande för på vilken mental mognadsnivå man befinner sig. Besvärjelser är det enda man kan hitta på. Ungefär lika effektivt som regndans. Man verkar tro att våra etablerade och presumtiva våldtäktsmän ska kolla in fackeltåget och tänka: Jädrar i havet, nu förstår jag att jag har haft fel inställning!

Cavatus
8 years ago

Vill rekommendera den här eminenta bloggtexten om vår tids migrationspopulister – PK-folket. Missa den inte!

http://nimatown.blogspot.se/2015/03/migrationspopulism.html

Lassekolja
Lassekolja
8 years ago

STORT TACK till Julia Caesar för en omskakande krönika även om innehållet inte längre förvånar!! Är personen bakom J.C. politiker? Om inte, varför?

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Den virkelige dato for forandringen i kønsbalancen er for længst passeret, og vi kender den ikke. Den passeredes, da kvinder i den fertile alder kom i mindretal. Og det gjorde de for adskillige år siden.
– – –

Julia Caesar
Julia Caesar
8 years ago

Svar till Lars Åhlin Siffran 13 000 anhöriga omfattar bara anhöriga som kommer inom två år. Den omfattar inte nyetablerade relationer, det vill säga när en invandrare som fått PUT hämtar hit en äktenskapspartner från det gamla hemlandet. Denna brudimport utgör den största delen – cirka 70 procent – av anhöriginvandringen. 31 220 personer fick asyl 2014. Totalt beviljades 42 435 anhöriga PUT. http://www.migrationsverket.se/download/18.39a9cd9514a346077211b08/1422893141722/Beviljade+uppeh%C3%A5llstillst%C3%A5nd+och+registrerade+uppeh%C3%A5llsr%C3%A4tter+2014.pdf De flesta anhöriga kom från Syrien, Somalia, Afghanistan och Irak, samtliga muslimska länder. Det var bara Thailand som var med i topp 10 som inte var ett asylland. Det handlar alltså inte om brudimport från etniska… Read more »

audvinl
audvinl
8 years ago

Julia Caesar skriver så godt og presist at man blir mer redd for fremtiden enn helsen har godt av! Hun skriver den rystende historien om Sveriges fremtid så levende at man helst vil dø bort fra en slik håpløshetens virkelighet. At kvinner går så inderlig i front for den uhyggelige, ikke-vestlige innvandringen er selvsagt et trist kapittel for Sveriges historie å ta med seg, men aller verst er at svenske menn ser ut til å være med på denne reisen mot utryddelse. Det virker som om de ikke bare sier: “Grattis alla fittbærare”, men også mener det! Når får vi… Read more »

Banjowalz
Banjowalz
8 years ago

Julia, din krönika förtjänar årets Nobelpris i litteratur!

brisslan
brisslan
8 years ago

Julia Cesar, är fenomenal på att, kunna sätta fingret på pudelns kärna. Dumsvenskorna, jordens mest intelligensbefriade individer. Om jag inte misstar mig är de även de mest kriminella av alla kvinnor världen över. Vi har så många misslyckade kvinnliga individer i detta olycksaliga land att, det är en omöjlighet att kunna hålla reda på dem alla. Nu senast den där sorgliga skepnaden Margot Wallström, som yvs över att, vara inbjuden till Arabförbundets möte. Araberna, är tio gånger intelligentare än dumsvenskor och dumsvenskar. Förmodligen blev de inbjudna av en enda orsak. Att kunna plocka mer pengar av jordens dummaste folk. Den,… Read more »

Marcus_T
Marcus_T
8 years ago

Takk Julia. Spikeren på hodet som vanlig. Et lands politikk kan ikke styres av føleri, kun av realiteter.

Cavatus
8 years ago

Tack för denna text! Feminismen har spårat ur totalt idag och är mig helt främmande. Just det här att de tänker med äggstockarna var en mycket träffande beskrivning. Jag brukar ta upp då och då att det är det femininiserade samhället gett denna släpphänthet överallt, t o m hos polisen. Detta duttande och gullande med allt och alla, utom pursvenskarna förstås, för om de är straighta, har jobb osv tillhör de de institutionaliserade rasisterna, vars fel allt är. Det finns ingen stake längre i det svenska samhället! Ingen törs sätta ned klackarna någon gång och säga ett rungande NEJ! Den… Read more »

Conny Bergström
8 years ago

Bra text som vanligt.

trackback

[…] Grattis på Internationella kvinnodagen, alla kvinnor! Eller, som det heter på nysvenska: “fittbärare”.  Det är er dag i […]

jonason
jonason
8 years ago

Bra skrivet

trackback

[…] Julia Caesar hade i sin senaste krönika en formulering som får mig att tänka på denne Greider: […]

mnilsson99
mnilsson99
8 years ago

Fy fan vilken jävla kvinnoförnedring ” Kvinnor tas som gisslan av sina hormoner Det är kvinnor med vidöppna hjärtan som med aldrig sviktande entusiasm går i frontlinjen för den mångkulturella omvandlingen av vårt land. Kvinnor tas som gisslan av sina hormoner och omsätter sina heta drömmar om virila mörkhåriga främlingar i politiska ställningstaganden för öppna gränser och globalt omhändertagande. Kvinnor tycker synd om alla som inte får bo i Sverige. Sverige är inte svenskarnas land, det är allas land.” Om Snapphanen nånsin har befunnit sig på tex Nyheter24 så borde han se att det är dubbelt så många män som… Read more »

tokigare
tokigare
8 years ago

Superbra Julia.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Svensk politi har identificeret ofrene i rystende trippel-drab http://www.bt.dk/krimi/svensk-politi-har-identificeret-ofrene-i-rystende-trippel-drab Af: Kaare Kronberg 8. mar. 2015 – kl. 12:02 Det svenske politi har nu identificeret de tre, der igår blev dræbt i Uddevalla i Sverige. … I løbet af lørdagen opstod der uroligheder ved det sted, de tre pesoner blev fundet, da omkring tyve personer forsøgte at trænge igennem det svenske politis afspærring. Politiet måtte bruge stave og politihunde for at stoppe folk. [!!!] Ifølge politiet var der tale om personer, der frygtede, at de dræbte var bekendte eller familiemedlemmer. [ !!! Og det giver altså åbenbart disse folk ret til… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago

Her kan man studere “kulturberigelsen” i praksis:

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-03-08-to-anholdt-i-sag-om-tredobbelt-drab

Nostradamus_i_norr
Nostradamus_i_norr
8 years ago

De avrättades namn fanns publicerade på Petterssons blogg http://petterssonsblogg.se/2015/03/08/tva-gripna-misstankta-for-trippelmordet/ i går och de misstänkta gärningsmännens namn publicerades i dag. Klientelet är det numera gängse i det multikriminella Sverige.

Anmälda brott under 2014:
– 324 fullbordade mord och dråp samt misshandel med dödlig utgång (BB 1, 2, 5, 6 §) varav 73 med användande av skjutvapen
– 795 Försök till mord eller dråp (BB 1, 2 §), varav 210 med användande av skjutvapen
Summa summarum, mer än 3 anmälningar per dag av dessa de allra grövsta våldsbrotten.
2015 har ju börjat om möjligt ännu “bättre” än 2014.

machiavelli
machiavelli
8 years ago

” Det er synd for børnene.”

YOTHI_TARZAN
YOTHI_TARZAN
8 years ago

I USA säger man – när kärringar tar över då går det åt helvete !!

Gabrovitcs
Gabrovitcs
8 years ago
Reply to  YOTHI_TARZAN

Det gjorde det också rejält med Madeleine Albright som sade att sanktionerna som kostat en halv miljon irakiska barn live var “well worth it”.Hon gick emot FN och lät bomba suveräna staten Serbien, ett fatalt trendbrott mot folkrätten.

trackback

[…] De kompittentta kvinnera […]

krumanse
krumanse
8 years ago

Kvinnor är överrepresenterade i media. Deras känslodrypande liksom-hackande snattrar genom radion varje gång man sätter på den. Minst hälften av cheferna på statliga myndigheter är kvinnor. I de politiska partierna råder 50/50 (utom i SD tror jag). Börsstyrelserna har sämre representation av kvinnor helt enkelt för att det är färre kvinnor än män som jobbar på företag.

Alltihop är ett enda hoppkok för att få till stånd ett socialistiskt styrt samhällssystem.

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  krumanse

Svar bjuder på denna länk till en klassiker:
https://www.youtube.com/watch?v=t9_69x1hjZE

Maja Dacke
Maja Dacke
8 years ago
Reply to  krumanse

Ett gott råd: Byt kanal – byt t ex till dansk radio24syv om du har möjlighet! Kan du läsa danska så lär du dig snart att förstå den talade – som faktiskt är mycket roligare än svenska. Och du, strunta i radion och ta in kanalen/rna via Internet.

Jag har slutat lyssna på svensk dratteradio … …

trackback

[…] Kvinnlig logik när den är som skarpast. Läs mer om den kvinnliga logiken här. […]

Holeloh
Holeloh
8 years ago

Lysande, tack!

Valdemar
Valdemar
8 years ago

Siktar man mot att byta etnicitet på befolkningen, så får man ett samhälle som liknar de som präglats av denna etnicitet under längre tid. Så svaret på hur Sverige och länder med liknande ambitioner kommer att utvecklas finns redan att beskåda i de islamiska diktaturstaterna. Varsågod och skölj!

tant45
tant45
8 years ago

Tack Julia för ännu ett sorgligt kapitel i den mångkulturella utförsbacken. Det som inte erkänns offentligt finns inte, det som man inte talar högt om och protesterar mot finns inte, därför får giftet sakta men säkert fortsätta att sprida sig och nästla sig in och förgifta kvinnors sinnen och omdömen. Jag ser det överallt,kvinnor som har noll koll, som inte har någon förankring, som inte ser och inte vill höra annat än sin egen röst där de tramsar på i samma cirklar, i mycket snäva cirklar.De lyfter aldrig blicken. Världen flyttar fram sina positioner där ute allt snabbare för varje… Read more »

Susanna Svensson
Susanna Svensson
8 years ago

Ja just den där frågan hur provocerar nått enormt notera kommentaren jag fick på min blogg från en av mina följare när jag ställde den i ett inlägg för ca ett år sedan. http://fasan2.bloggo.nu/Snalla-forklara-Hur/

e-spar
e-spar
8 years ago

Alla människors lika värde är viktigt men lika viktigt är alla människors lika ansvar kan vara lätt för vissa att glömma!

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  e-spar

Det är inte ‘allas människors lika värde’, men alla människors lika värdighet, det om är något helt annat!

Lars Åhlin
Lars Åhlin
8 years ago

Underbar krönika! Fast jag vänder mig mot uppgiften om att 80.000 muslimer varje år får uppehållstillstånd i Sverige. Antalet som beviljats asyl samt anhörigq till dessa plus en del arbetskraftsinvandrarw var 2014 c:a 50.000, varav en del däkert är kristna. Inte för att siffrorna spelar så stor roll, det är ändå väldigt många, men det är synd att lämna öppningar åt motståndarw.

Lars Åhlin
Lars Åhlin
8 years ago
Reply to  snaphanen

Dina siffror gäller samtliga invandrare. Jag reagerade på Gunnar Sandelins uträkning (som du citerar) om 80.000 mislimska invandrare per år.

Snaphane
Snaphane
8 years ago
Reply to  snaphanen

110.610 st PUT är alldeles åt h-e för många. Backa sju år då ansågs 30.000st som oerhört många! Det s k Lucia beslutet av regeringen Carlsson 1989(?) drog i nödbromsen när invandringen översteg 25.000….Ingen mer än SD reagerar idag på siffror över 100.000st.

invandrare1957
invandrare1957
8 years ago
Reply to  Lars Åhlin

Ut på nätet och sanningen istället. Gå in på Affes blogg. Finns hur mycket som helst. Allt är inte näthat som media politiker vill få det till. Utan det handlar om ekonomi och vad ska vi har för framtid för våra barn o barnbarn. Sen personligen ser jag inget humant i att bygga upp en låglöneklas i Sverige med hjälp av flyktingar. Hellre är jag fattig i mitt hemland eller närområden. Det Sverige håller på är att bygga upp hat o kriminalitet. Då blir det som i Uddevalla enda framtiden kriminella gängen.

Lars Åhlin
Lars Åhlin
8 years ago
Reply to  invandrare1957

Jag är själv upprörd över den svenska flyktingpolitiken och etablissemangets oerhörda mörkläggning. Men jag vill åstadkomma förändring och tror det är dumt att öppna för kritik genom att slarva med siffror. Affes statistikblogg är underbar men kan ju inte få med allting.

Snaphane
Snaphane
8 years ago
Reply to  Lars Åhlin

Vore bra om dina siffror är riktiga och J C´s överdrivna. Ledsen att jag tvivlar…..skall kolla på Migverket, å andra sidan så kan de ju vara “friserade” ?

krumanse
krumanse
8 years ago

Ja du Julia. Du har så rätt. Efter en heldag med radion inrattad på P1 är man så full av känslodrypande kvinnlig journalism och liksom-hackiga meningar att det är svårt att koppla av. Jag förstår inte vad kvinnor (läs feminister) gnäller om. De är ruggigt överrepresenterade inom media och innehar minst hälften av chefsstolarna på våra statliga myndigheter. Och i Riksdagen är det ju 50/50 som gäller. Olycklighetsvis råkade jag höra Lördagsintervjun igår med Monica Saarinen som frågade ut jämställdhetsministern Åsa Regnér. Det kunde ha varit komik på högsta nivå om man inte hade vetat att här sitter det ett… Read more »

jonason
jonason
8 years ago
Reply to  krumanse

Instämmer – hörde samma intervju. Herregud – hon låter som en åttaåring både i tonfall och intellekt

invandrare1957
invandrare1957
8 years ago

Tack Julia. Internationella kvinnodagen som har blivit en politisk dag. Sen en heder till er alla riktiga svenska kvinnor. Ni som är lugna och kloka. Sen dessutom vakra o frigjorda. Hmm det sista frigjordheten den försvinner mer o mer med befolkningen i Sverige. Den som skulle skydda er den svenska mannen har blivit lobotomerad till en icke självgående mupp med gamnacke tittande i sin IPhone drömmande om en annan värld. Först o främst måste svenskarna börja prata med varandra ärligt. Inte som på jobbet när invandringen kommer upp. Gruppen på fem -tio pers öppnar en käften och talar om att… Read more »

Nogger White
Nogger White
8 years ago
Reply to  invandrare1957

“Internationella kvinnodagen som har blivit en politisk dag.”

Internationella kvinnodagen startade som ett socialistiskt samhällsdestruktivt projekt, och har uppenbarligen inte ändrat karaktär.
http://en.wikipedia.org/wiki/International_Women%27s_Day

I_Beg_2_Differ
I_Beg_2_Differ
8 years ago

“Julia Caesar” är en av de få kvarvarande journalisterna som förtjänar att kallas journalist därför att hon fullgör sitt journalistiska kall. Det finns några till Josefsson i sina bästa stunder, Arpi, Teodorescu och naturligtvis Gudmundson som inte helt lyckats släppa sargen utan ibland kommer med onödiga brasklappar. Med andra ord skulle inte kristendomen kunnat uppstå i Sverige om man utsett hederliga journalister till lärjungar då ett dussin inte skulle stå att finna. Den sista måltiden hade gått av stapeln i ren pythons anda.   Många av de övergoda verkar dessvärre tro på storken. Hur kan man annars komma till slutsatsen… Read more »

qelizabeth
qelizabeth
8 years ago

Mycket skarpt och bra, tack Julia Caesar! Glad jag inte behöver ta åt mig av elden, har varit vaken länge!

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
8 years ago

Det mest tragiska i detta elände är att retoriken är i stora stycken plågsamt enfaldig och upprepande t.ex. ”ta ansvar”, ”människor på flykt” och ”skydd undan krig och förföljelse”. Man vill ge intrycka av att detta är något tillfälligt och att Sverige kommer att återgå till det normala så småningom när skyddsbehov inte längre finns och de återvänder. Dessa människor kommer INTE att återvända så länge det fullkomligt forsar ur välfärdskranen och ingen vågar/får stänga. Det Sverige vi känner 2015 kommer att slutligen sönderfalla och bli mycket otäckt inom max tio år. Skolan kommer att slutligen att kollapsa, vården likaså.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Talibananas
Talibananas
8 years ago

Utmärkt! JC:s signum är den skräckblandade förtjusningen. Föreningen av deprimerande samhällsstoff, vår tids dystra tendenser i mångfaldsförbannelsens epicentrum, och en mycket njutbar läsning. Vi ringer nu in den internationella kvinnodagen. Låt oss hörsamma den orbackska doktrinen om att vara snälla mot de ännu så länge varande minoriteterna, så att de, när de ej längre är i minoritet, minns oss och är snälla tillbaka… Det ska rubbas in mer salt i det sovande folkets liggsår innan det vaknar.

59
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x