12
mar
Seneste opdatering: 13/3-15 kl. 1109
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og Thornings og Løkkes og…Derfor foregiver politikere, at islam ikke har nogen rolle i volden (Daniel Pipes):

Min forudsigelse: Fornægtelsen vil fortsætte, medmindre volden tiltager. Ser vi tilbage på 9/11, så rokkede de dengang 3.000 ofre ikke ved den ikke-muslimske imødekommenhed. Den islamistiske terrorismes næsten 30.000dødsofre siden da har heller ikke ændret den officielle linje. Måske vil 300.000 døde kaste bekymringerne for islamistisk nærtagenhed og modviljen mod at foretage dybtgående sociale ændringer til side og erstatte dette med en fast beslutning om at bekæmpe en radikal utopisk ideologi; tre millioner døde vil helt sikkert være nok. Men uden sådanne ofre vil politikerne sandsynligvis fortsætte fornægtelsen, fordi det er nemmere på den måde. Det beklager jeg – men foretrækker det frem for alternativet.

Jeppe Juhl: Diasporaens død

Terrorangrebene i Paris og København indvarsler afslutningen på den 2000 år gamle jødiske tilstedeværelse i Europa. Årsagen er enkel: De europæiske lederes uansvarlige indvandringspolitik og flertallets manglende evne til ærligt at adressere den muslimske antisemitisme.

Om få generationer vil de religiøse jøder være helt forsvundet fra Europa. Og når de religiøse jøder forsvinder, så vil vi sekulære jøder også forsvinde. De religiøse jøder vil være at finde i Israel, vi andre vil med stigende hast miste vores jødiske identitet og assimilere bort.

[…]

Problemet er det multikulturelle samfunds indbyggede fallit.

Årsagssammenhængene skændes man om. Hedegaard og konsorter finder hele forklaringen i koranen og hadditherne. Pittelkow og Jespersen peger på den særdeles problematiske stamme- og hæderskultur. Venstrefløjen har travlt med at pege på de socioøkonomiske forklaringer, og alle er enige om, at konflikten i Mellemøsten bringer ved til bålet.

Sagen er den, at de har alle ret. Jeg kender ikke den rigtige vægtning, dog hælder jeg personligt mest til en lige fordeling mellem Hedegaards og Pittelkow/Jespersens forklaring, men det er aldeles underordnet for de danske jøder. Slutresultatet er det samme. Den muslimske indvandring i Vesteuropa vil i praksis medføre, at Netanyahu får ret. De europæiske jøder er snart en saga blot.

For den eneste løsning er så gennemgribende, at den desværre er illusorisk. Først og fremmest skal al indvandring fra muslimske lande øjeblikkeligt stoppe. Dernæst skal alle muslimer, der ikke ubetinget bakker om det frie, demokratiske samfund repatrieres. Dette er aldeles uladsiggørligt.

Europas ledere har fået deres vilje. De har skiftet deres jødiske befolkning ud med en ny minoritet. Dette er Europas tab, ikke jødernes.

Diasporaens død. Klumme af Jeppe Samuel Cholewa Juhl. Jeppe Juhl er journalist, redaktør og Cavlingpris-vinder.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Kristian Jensen med klap for øjet 😉 http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE7541636/Kristian-Jensen-med-klap-for-%C3%B8jet/ Mikael Jalving … Kristian Jensens Venstre er et mere venstreorienteret Venstre end det hidtidige Venstre. Denne beskrivelse er der nok nogle, der vil le ad al den stund, at Jensen vistnok går ind for frihandel og muligvis også vil trimme velfærdsstaten, men Kristian Jensens Venstre hviler på en transnational ideologi og sikker forvisning om, at Danmark har brug for muslimske immigranter, selv om folket siger nej efter mere end 30 års sociale eksperimenter. [!!!] Vi skal huske, at Jensens bedreviden begyndte tidligt. Efter en kort karriere som bankassistent gik han ind i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Hvordan synes du egentllig selv det går for dig, Carsten Jensen? 😉 Fire anholdt for terrorplaner mod Skandinavien http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/fire-anholdt-for-terrorplaner-mod-skandinavien/5480709 13. mar.. 2015 – kl. 19:56 En svensk mand er blandt fire personer, som er pågrebet i Bosnien for at planlægge et terrorangreb i et skandinavisk land, skriver nyhedsbureauerne NTB og AP Af: Jonas Skov Nielsen En svensk [!!!] mand er blandt fire personer, som er pågrebet i Bosnien for at planlægge et terrorangreb i et skandinavisk land, skriver nyhedsbureauerne NTB og AP … Norske VG citerer bosniske politikilder for at sige, at bomben er lavet på bestilling af personer fra… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/fem-anholdt-for-terrorplaner-mod-skandinavien/5480709 … Anholdt i flere omgange Bureauet rapportere, at tre af de fem mistænkte blev anholdt ved den bosniske grænse, da de forsøgte at forlade landet. De to sidste skulle angiveligt være anholdt i Sarajevo. I følge det bosniske sikkerhedspoliti SIPA, der også foretog anholdelserne, var de tre mænd ved grænsen desuden i besiddelse af flere sprængladninger ved anholdelsen. – Vi har arresteret fem personer mistænkt for terrorhandlinger. En af dem er en svensk statsborger i 50’erne [!!!], siger Kristina Jozic, talskvinde for det bosniske politiet, ifølge SVT. Det bosniske medie federalna.ba skriver, at den anholdte svensker skulle være en… Read more »

Lenn
Lenn
7 years ago

Den islamiske terrorisme må jo siden 9/11 have kostet mange, mange flere dødsofre end de 30.000, som nævnes i ovenstående artikel. Inde på thereligionofpeace.com er dagens tal nu oppe på 25.318 terrorangreb i islams navn, siden 9/11. Alene i den første uge af marts blev mere end 400 dræbt af muslimer, og over 300 alvorligt såret, så tallet ‘30.000’ kan ikke være sandt. I 2013 alene blev ca. 100.000 kristne dræbt af muslimer, blot på grund af deres tro.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Diasporaen har på den ene eller den anden måde eksisteret i måske 4000 år , den har mildt sagt overlevet lidt af hvert ,og vil også overleve den nuværende krise . Når det ikke virker så godt i den ene kulturkreds , flytter nogen tilbage til ”hjemlandet” , hvorimod andre flytter videre til en ny opblomstrende kulturkreds …Østasien , Kina , Sydamerika , Australien …måske endda tilbage til Østeuropa .

KSD
KSD
7 years ago
snorterx
snorterx
7 years ago
Reply to  KSD

EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief

http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  snorterx

Peter Sutherland er et af de værste eksempler på total underminering af før så velfungerende nationalstater. Den mand skal simpelthen holdes personligt ansvarlig, før han når at kradse af.
Velbjærget multimillionær og på alle måder en afskyelig folkefjende..!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ja, PS er da helt ude i hampen – men der er vist desværre mange af disse lalleliberale PK-storbytosser, der bare overhovedet ikke kan få nok af dyrke deres endeløse selvgodhed og naive multi-kulti-visioner på deres egne mindre heldigt stillede landsmænds og de øvrige europæeres dyrekøbte bekostning – folk for hvem det åbenbart er helt ligegyldigt, hvem og hvor mange der bor i et land, og især hvad de bringer med sig af religion, kultur, middelalderlige normer samt hjemlige konflikter, krige og vanvittige særkrav i endeløse baner. Det skal nok gå godt altsammen tror de forblændet af deres egen storhed… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Jo, den er god nok – så rablende vanvittige er de faktisk – Peter Sutherland & Cecilia Malmström – , … men de glemmer bare lige at fortælle det åbent til de befolkninger, der uden at måtte kny det mindste er udset til at skulle bære de enorme byrder af deres vanvidsprojekt.

Europe’s Immigration Challenge

http://www.project-syndicate.org/commentary/europe-s-immigration-challenge

“Paus” evt. siden ved at trykke på krydset ved genindlæsningssymbolet i din browser, når siden er helt downloadet, hvis du gerne vil slippe for at registrere dig 😉

snorterx
snorterx
7 years ago

Cui bono? Upplys mig! Enligt den samfällda rumsrena bloggosfären finns det ju ingen agenda, så vem tjänar på att politiker och journalister är i krig med befolkningen och vill göra ett befolkningsutbyte, dvs i huvudsak på sikt införa teokrati (som vi en gång har lyckats frigöra oss ifrån) och sharialagar (som är psykopatologi i modern kontext)? Till bilden hör att en stor del av den “nya befolkningen” ska leva av bidrag och att vi får en mycket omfattande kriminalitet med närmast helt laglösa tillstånd. Vad är drivkraften? Om jag har förstått det rätt så finns det alls ingen agenda bakom… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  snorterx

Det er som du beskriver det Snorterx. Vi er fuldstændig bundet på hænder og fødder i ekstrem gældsætning, som aldrig vil kunne tilbagebetales. Desuden holdes renten kunstigt lav!? Stiger den nu, med bare ganske få procent, triller hele verdensmarkedet baglæns ned i evigt mørke. Så nogen sidder selvfølgelig og spekulerer i det. Det eneste penge jo reelt kan bruges til er magt. Og hvem har magten? Det har dem der styrer renten. Når samtlige velfærdsstater nu kører på lånte penge, styrer de selvfølgelig ikke længere deres egen butik. Men det kan de selvfølgelig ikke fortælle os andre. Vi får bare… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Det værste ved jødernes forsvinden – som jeg for øvrigt er enig med Jeppe Juhl i – er at de jo blot er kanariefuglen i kulminen. De stikker jo af fra et jødehad, som desværre også indeholder så meget andet grumt. Det må vi andre og – vores børn – så kæmpe med fremover.
Tusind tak til alle vores “fremsynede” ignoranter…

Jakob Wibroe
Jakob Wibroe
7 years ago

Bliver ofte bebrejdet, at jeg ser lidt sort på fremtiden, men denne befolkningsudskiftning har jeg svært ved at se det positive i. Tabet af jødisk kultur er ubærligt.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det næste valg i Frankrig vil muligvis give svar på , hvor Europa er på vej hen ….Marine Le Penn mangler kun at få styr på sin økonomiske agenda for at kunne forandre afgørende på spillets regler , læg mærke til at de franske jøder er på vej til at opgive deres traditionelle modstand mod hende …..En jødisk kandidat til finansministerposten fra hendes side kunne være et gennembrud ….Hmmm….

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  Jakob Wibroe

Ja, du har helt ret. Jeg kender personligt til en speciallæge, som tidligere arbejdede på et hospital her i Kbh., og som er israeler, men han valgte for flere år siden – pga. den stigende antisemitisme – at flytte til USA. Når jøderne flygter fra Danmark, vil det derfor også betyde et kæmpe tab af specialiserede individer, som har stor viden. (Jeg kender ingen på muslimsk eller arabisk side, som jeg vil kunne sige det samme om: tab af stor viden og specialer!) Antisemitismen er i øvrigt godt næret at boykot Israel-bevægelsen, som bl.a. tæller Enhedslisten, De Radikale og SF,… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x