17
mar
Seneste opdatering: 17/3-15 kl. 2147
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Vilks forelæste i en bank på torvet i Karlstad i går i stedet for universitetet, hvor det oprindelig skulle have været. Expressen livesendte noget af det, afbrudt af kommentarer fra studiet af bla. redaktør af Journalisten, Helena Giertta, der mente at den svenske debat var frisindet og den danske “racistisk” og at danske Trykkefrihedsselskabet ikke interesserer sig for alles ytringsfrihed og desuden er surprise – “racistisk og islamofobisk.” Selskabet har, som man ved, interesseret sig for russiske, kinesiske og svenske dissidenter, og også Ahmed Akkaris ytringsfrihed.

Sådan ser det ud fra den svenske nomenklatura, der sjovt nok altid er midaldrende madammer, der er rørende enige, men alligevel taler i munden på hinanden fordi de nu engang er vant til at dominere slagmarken. Men hun vil vide, da hun nu kender os så godt, at i Danmark anvendes de to ord uhyre sjældent.

“Racist” fordi det tjener til at forhindre debat, og “islamofobi” af samme grund. Det sidste ord er fundet på for at forhindre kritik af islam, hvilket allerede Koranen forbyder uden at det helt er trængt ind i Europa. Endnu. “Islamofobiska Trykkefrihedsselskabet & Ingrid Carlqvist” skriver Värmlands Folkeblad. Det kræver en psykoanalyse, jeg skrev for ti år siden og ikke gider mere. De sidste skal blive de sidste, og de allersidste er de journalistuddannede. Allerbedst ville det være at skrotte erhvervet og begynde helt forfra ligesom efter nazi-Tysklands fald.

Nu er Manu Sareen fra dhimmipartiet R lige blevet udnævnt til “en fjende af Allah”, og selvom det er alvorligt koranisk forstået, er det nu rart at der bliver lidt flere skuldre til at dele byrden, især når de er Radikale. Der er en dybere retfærdighed på spil her. Det går den rigtige vej.

“Det er ulykkeligt at Vilks accepterede en pris fra Trykkefrihedsselskabet,” sagde Giertta. Hun henviste desuden til Lena Sundströms artikel i går med de “fem tunge danske kulturpersonligheder” for at vise hvor slemt det står til i Danmark. (De er alle meget forhenværende, og måske kender kun jeg og Lena Sundström dem.) Hun mener, at den politiske anstændighed i Danmark er hårdt presset, og det er sandt – tak og lov for det. Der vil altid være en Uffe Elbæk, der er ikke noget at gøre ved det. Sveriges problem er, at der er 300 Uffe Elbæk’er, og de sidder i Riksdagen. I medierne er der ikke  andre.

Om Giertta overhovedet kender dansk debat, ja forstår sproget, ved jeg ikke. Jeg lader hende tale for sig selv. De fleste kan selv bedømme hendes kvalitet.

Her er Vilks interviewet af Expressen inden forelæsningen. Selve forelæsningen kommer nok i løbet af i dag på You Tube. Den var ret lang, så den er ikke ‘oppe’ endnu, professoren er vant til at forelæse.  – Se også Trykkefrihedsselskabet 10 år, Sapphoprisen til Lars Vilks.

Hur Sverige avskaffade seg själv som svenskarnas land

To lange kommentarer af Jonas Forsberg till Johan Westerholms senaste blogindlæg Skådespelarna, 15.3.2015:

Tänk att man under sin livstid skulle få vara med om hur Sverige avskaffade sig själv som svenskarnas land – ivrigt understött av en majoritet av den egna befolkningen – och hur man gick från att vara en välmående välfärdsstat till en tredje världens bananrepublik.

Det var ju den internationella kvinnodagen förra helgen, så vad kan då vara mer passande än att läsa lite om oxytocin-varelserna, ni vet, “gråterskorna” med sina ömmande hjärtan och huvudet under armen: Söndagskrönika: Grattis, alla fittbärare! Eller de 87 procenten och det nya Sverige: Nätet översköljs av hyllningar till “svenska” jihadterrorister

400 000 asylmigranter x 3 (anhörighetsinvandrare) väntas anlända till Sverige inom de närmaste åren. Det är bara att inse, Sverige är skjutet i sank.

Lyckas man inte fly landet gäller det att förbereda sig på det stora kaoset och mycket svåra tider, där städerna kommer utvecklas till fullskaliga sociala katastrofhärdar. Husbyupploppen och dess sympatiyttringar runt om i landet var endast en mild försmak av vad Sverige har att vänta sig inom en inte för avlägsen framtid. Självförsörjning på landsbygden blir enda alternativet…

Här är regeringens hemliga asylgrupp

Parallelsamhället är här

Enkel matematik räcker för att begripa att den förda migrationspolitiken är ett ekonomiskt trollerinummer som inte går ihop och som har bäring på alla andra samhällsfunktioner.

Ta bara sjukvården. Det stora antalet invandrare som det nu planeras för innebär att sjukvården behöver byggas ut motsvarande sjukvården i två Norrbotten på fem år (där finns fem sjukhus och 32 vårdcentraler).

Ett sjukhus tar minst tio år att planera och bygga, man måste nyanställa tusentals läkare och sjuksystrar, var hittar man dessa? Redan idag är akutsjukvården i landet mycket ansträngd, det får vi dagliga rapporter om. Och var hittar vi tusentals dagisplatser, lärare och fixar flera hundra tusen nya jobb och bygger 150 000 nya lägenheter, utöver de som redan fattas?

87 procent självmordsbenägen befolkning som röstar in rena mentalpatienter i riksdagen, som gladeligen fortsätter hugga Sverige i veka livet för att öka takten på dödsdansen: En social bomb

Som grädde på moset summerar vi lite av nyhetsflödet från den gångna veckan – i det som vitt och brett uppges vara det mångkulturella paradiset, det bästa och mest oantastliga av alla samhällssystem och som ingen får kritisera, för då delar man inte den utmånglade och kanoniserade “värdegrunden”.

Denna förbrytelse anses vara särdeles försvårande om man tillhör gruppen icke-rasifierade, kort sagt alla etnokulturella svenskar eller svenskar med utpräglat nord- och mellaneuropeiskt utseende och ursprung (ej söder om alperna och pyrenéerna):

Skottlossning och grov misshandel i Eskilstuna
Lund: Våldsamt personrån vid Centralstationen
Kramfors: Äldre kvinna rånades av knivbeväpnad man i sin bostad
Trelleborg: Kvinna rånades på Kaprifolvägen
Växjö: Mordförsök vid stort gängbråk på Teleborg
Malmö: Pistolbeväpnade män rånade matbutik
Skåne: Knivbeväpnad man rånade fem personer i Perstorp
Uddevalla: Brand på pizzeria misstänks ha varit anlagd
Trollhättan: Knivbeväpnade män rånade bensinstation
Borås: Skottlossning på restaurang, två anhållna
Malmö: Tre personrån under fredagskvällen
Västerås: Ung kvinna blev väskryckt på Skallberget
Stockholm: Våldsamt personrån vid Kungens Kurva
Borås: Ung man höggs ihjäl i Hässleholmen
Misstänkt människohandel – fyra anhållna i tiggerihärva
Göteborg: Anlagd bilbrand vid gatukök i Agnesberg
Väpnat kioskrån i Töreboda
Luleå: Misstänkt anlagd bilbrand vid Coop Arena
Anlagd bilbrand i centrala Västerås
Landskrona: Gäng knivhögg man på öppen gata, skott tros ha avlossats
Kristianstad: Kioskägare misshandlades vid brutalt rån
Örebro: Två gripna för våldsamt överfall
Malmö: 89-åring rånades på Tornfalksgatan
Stockholm: Man rånades brutalt i sin portuppgång
Södertälje: Snattare misshandlade och knivhotade butikspersonal
Stockholm: Ungt par misshandlades av gäng i Alby
Skolinspektionen kritiserar brist på modersmålsundervisning för illegala
Terror – Historisk utmaning för Säkerhetspolisen
Stockholm: Bilrån i Älvsjö
Kvinna brutalt rånad i centrala Hässleholm
Personrån på olika håll i Göteborgsområdet
Lund: 14-åringar rånades i Stadsparken
Anlagda bilbränder i Södertälje och Malmö
Malmö: Rånare greps på Rosengård
Malmö: 90-årig kvinna bestulen i sin bostad
Bilar brann i Stockholm och Göteborg under natten mot onsdag
Åklagare vill utvisa MENA-kille som försökte knivmörda kvinna
Helsingborg: Maskerad man rånade elektronikbutik
Stockholm: Rånförsök i Hallonbergen
Stockholm: Bilar brändes i Upplands-Bro
Stockholm: Stenkastning stoppade busstrafik i Östberga
Stockholm: Bilbrand på Knutbygränd i Rinkeby
Göteborg: Rånare slog ner butiksägare
Anlagda bränder i Malmö, Stockholm, Göteborg och Simrishamn
Lund: Knivbeväpnade rånare tog jackor

Kommentar II

När jag runt 1992-93 började tala om befolkningsutbytet (utomeuropéernas högre nativitet kontra svenskarnas låga nativitet, som på sikt kommer göra svenskarna till en minoritet i Sverige) trodde folk att jag var en galning: “Det där kommer aldrig att hända.” Men nu sitter vi där – och trots det är det fortfarande folk som inte lyckas se genom propagandan, som de hjärntvättade fullblodsidioter de är.

Hade svenskarna varit självständigt tänkande människor, begåvade nog att lägga ihop två och två och dra egna slutsatser baserat på förhållandevis elementära iakttagelser, så hade vi inte suttit i den sits vi gör idag.

Då hade invandringsälskande politiker kunnat stå där och pladdra sitt nonsens om det mångkulturella samhällets förträfflighet hur mycket de än velat (om de överhuvudtaget hade vågat eller funnit det taktiskt lämpligt att begå politiskt självmord genom att saluföra svenskfientlig invandringspropaganda) och journalisterna fortsätta häva ur sig sin lögndynga utan att det haft någon som helst betydelse.

Det är folket som gett politikerna sanktion att flöda landet med svårassimilerbara folkgrupper, inte tvärtom. Utan folkets röst hade det inte varit möjligt för politikerna att så till den milda grad lägga det svenska Sverige i grus och aska. Och trots de gradvis ökande och alltmer graverande varningssignalerna har populasen under mer än 35 år fortsatt att rösta på just de partier som verksamt arbetar på att avskaffa Sverige som svenskarnas land, för att istället förvandla det till ”ett flerspråkigt, mångkulturellt land”, ett “pluralistiskt samhälle” för att ”kulturellt berika oss svenskar”.

Någonstans förväntar man sig att människor är självständigt tänkande. Men eftersom de bevisligen är lättlurade fån, så hamnar de lätt i händerna på ulvar i fårakläder (politiker och journalister) som sätter griller i huvudet på dem med tomt prat om “mänskligheten” och “allas lika värde”, lurar och manipulerar dem att rösta på rena bedragare och folkfördärvare.

Betyget över svenskarna som tänkande och reflekterande individer blir således inte särskilt högt – de tröga svenskarna som bedövats av konsumtion och materialism, som utgör samtidens och tomhetens evangelium: Blick för nuet

Man kan ta Norberg i Västmanland som ett åskådliggörande exempel, på hur den politiska utvecklingen – och den egna medvetenheten – står i direkt relation till asylmottagandet på orten. I valet 2006 fick övriga partier 1,73 %, sossarna 45,55 % och moderaterna 13,4 %. I valet 2010 fick SD 7,2 %, sossarna 42,4 % och moderaterna 20,1 %, för att i valet 2014 resultera i att SD ökade till 20,34 %, sossarna minskade marginellt till 38,42 procent medan moderaterna ökade till 23,33 %.

Förklaringen till SD:s ökning hittar man i länken / artikeln nedan.

Nu är det ju så att människorna i Norberg inte kan ha undgått att höra om vad som händer i det övriga landet under de senaste 20-30 åren, i takt med att det mångkulturella samhället breder ut sig med alla dess graverande konsekvenser – men det har man inte brytt sig om att fundera närmare på i sin egen lugna vrå utan fortsatt att slå dövörat till och också fortsatt att rösta på just de dödgrävare som i sina partiprogram pratar om att vi ska ha ett ”öppet och tolerant samhälle”, som värnar ”jämlikhet och alla människors lika värde”, som, om man närmare analyserar dessa ord och begrepp, betyder att svenskarnas historiskt sett etnokulturella gemenskap har noll och intet värde och också är utbytbar, att alla som vill och så önskar också ska få komma hit och utan några krav och motprestationer får ta del av vår välfärd – på vår bekostnad.

Först när man genomskådar alla vackra fraser och sätter dessa i samband med de samhällsförändringar som pågår, så inser man med vilka närmast diaboliska metoder man använder för att föra människorna bakom ljuset. Som gamla tiders hästskojare, fast i det här fallet så ofantligt mycket allvarligare i sina vittomfattande konsekvenser: att svenskarna blir lurade och berövade sitt land, med allt vad det innebär.

”Har utvecklingen i Norberg satt något politiskt avtryck? Jo, det vågar man nog gissa. Sverigedemokraterna blev näst största parti med 20,3 procent. En uppgång med över 170 procent. Där har vi en annan siffra som man kan fundera på konsekvenserna av om den skalas upp till nationell skala i nästa val.”

Tänk om Stockholm tog emot 112 200 asylsökande

Jeg genså i anledning af Forsberg denne et år gamle CBN video med Hedegaard, Jalving og Carlqvist

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Armadillo
Armadillo
7 years ago

Islam sexigt? Kanske om man är masochist…
Islam är en totalitär ideologi, förklädd till religion.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

Du har nok en pointe der, ellers står jeg for mine ord da Islam er et ideologisk/religiøst problem af en størrelse bare få begriber.

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

Du pratar med en där redan för fyrtio år sedan frekventerade de offentliga badanstalter i et Islamisk land och vad tabu och sexualitet angår, kontra de i Sharia lagstadgade regler det finns, får jag säga att jag överraskades av den ihållande trafiken av unga pojker mellan de olika kabiner var ‘tvagning’ i enskildhet var möjligt, var ganska intensiv. Vad det gick för sig kan jag enbart gissa mig till, men den mentala ljudfilen finns kvar. Den dualitet mellan ‘lagen’ och den verklighet det finns inom Islam är oerhört stötande och hur dessa Islamtroende någonsin kan komma till rätte efter Koranen,… Read more »

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg ved ikke rigtigt om jeg vil gå i detaljer i dette, det er ikke bare et spørgsmål om drenge vs. voksne mænd, men også om hvordan visse anvender forskellige dyr. Jeg kan sige at jeg ikke spiste æg i flere år efter hvad jeg havde set! Desuden tror jeg ikke det er så lempeligt for snaphanen at præsentere en sådan artikel, det med tanke på alle øjne der er på siden. Jeg vil bare sige at virkeligheden overtræffer fantasien mange gange og hvad Islam angår; tror jeg du rammer ret med dine ord: En indikator på et virkelig sygt… Read more »

Nicke99
Nicke99
7 years ago

Nyhetsflödet den gångna veckan:
Jonas Forsberg har ändå inte med det mest bisarra fallet i sin uppräckning, ett fall som så att säga sticker ut lite. En bosnier med svenskt medborgarskap grips av säkerhetspolisen i Bosnien på väg till Sverige med en bomb i bakluckan, två veckor efter det att två personer sprängde sig till döds när de blandade bombingredienser i “mom’s förorts-kitchen”. SÄPO kommenterade gripandet med att det inte fanns anledning att befara att bomben skulle användas i ett terrordåd, utan att den “bara” skulle användas av “elitkriminella” i Malmö. Tack, SÄPO, nu känner vi oss genast mycket tryggare!

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Nicke99

I Sverige görs allt för att förminska alla händelser där kan kopplas till eventuell terror, för tänk om folk börja tänka.
Förövrigt behöver knappast någon inom de kriminella kretsar bege sig till Juggeland för att fixa dynamit, Sverige är sprängfylld med sprängämnen, då det sprängs på vart och vartannat bygge i detta landet.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x