18
mar
Seneste opdatering: 18/3-15 kl. 1905
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det Vilde Vesten i hjertet af Paris forstæder. Lørdag omkring kl. 22 overfaldt 30 unge et tog ved Grigny Station i Essonne. “Det ligner et moderne dilligence angreb. Men et angreb af ​​denne størrelse er ikke normalt, siger en politibetjent.

Efter at have trukket i nødbremsen gik de unge ungdom, hvis ansigt var skjult, gik fra vogn til vogn og angreb så mange som muligt, ifølge et vidne. De tvang passagererne til give deres bærbare computere og penge fra sig, forklarede betjenten.

I alt blev ti personer overfaldet og røvet. “Jeg fik et slag og tåregas i øjnene. De tog ​​min kærestes håndtaske og mine penge. Det var hurtigt, voldeligt og meget organiseret, siger han videre. Le RER D attaqué par des jeunes dans l’Essonne. (Snaphanens oversættelse), Gang Of 20 Young Muslims Swarm Onto Commuter Train, Rob Passengers

”Vanmakt och förtvivlan över utvecklingen i Malmö”

Jag har många vänner i Malmöområdet. Alla vittnar de om ungefär samma sak, dagligen. Få verkar ta dem på allvar. De som inte lyssnar på deras vanmakt och förtvivlan över utvecklingen i Malmö bor ofta långt därifrån, i fredliga, avgränsade områden med rätt stabila ekonomiska omständigheter.

”På vårt universitetssjukhus är det ikväll tumult för en skottskadad man har anlänt och får nu vård. Bråk utbröt på sjukhuset efter att mannens vänner och anhöriga dök upp och polisen bemannade upp på sjukhusområdet. – Det blev stökigt på sjukhuset, så vi spärrade av så att personalen kunde arbeta ifred, säger Hans Nilsson vakthavande befäl.. Välkommen till pangstaden, för hur många var detta droppen som fick bägaren att rinna över?”

En kommentar därtill: ”Akutmottagningar är säkrare än bankkontor idag. Skottsäkert glas och låst in till personal/sjuka.” Så gott som varje dag får jag ta del av liknande från olika människor som bor i dessa områden eller i de getton som skapats. Så här kan det inte få fortsätta. Och som sagt. Det eskalerar. Snabbt. Detta handlade om Malmö. Men det är likadant i Göteborg, Stockholm, Örebro, Borås……. Marianne Edin,se det hele.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
7 years ago

Jeg blev også overfaldet i en Pariser-metro – af en muslim – for mange år siden. Han ville gramse, og det kunne han ikke forstå, at han ikke måtte. Det er jo bare lidt multikultur, og det skal de venstreorienterede franskmænd da ikke skabe sig over… Sådan er det, når man gerne vil have lidt tunesisk og marokkansk krydderi på tilværelsen. Get used to it! EU ønsker simpelthen, at Europa bliver et kalifat. Det viser de åbne grænser, og det viser den store EU-hjertevarme og imødekommenhed over for især muslimske indvandrere. De sande forfulgte, de kristne, dem sender DK og… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

“Muslimske pirater i Paris’ metro.”
Islam i en nøddeskal!

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ja du, de kan plyndre toget, men ikke bygge det!

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Armadillo

Essensen var fra start, røverier under påskud af religion og med fast 20% til profetens familie.

Lenn
Lenn
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ja, på mOhammads tid foregik det på kameler og med sværd…. det er kun de ydre rammer, der har ændret sig.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x