21
mar
Seneste opdatering: 22/3-15 kl. 0225
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er ikke meget at glæde sig over ved at betragte Sverige i disse år.  Mord, mord og ulykker. Fra den ene krise til en værre. I dag trækker Wallström i land overfor saudierne der, hvis de vil have hende fyret, også får det til sidst. Mon hun har opdaget det?  Det er først fra om en måned, det begynder at gøre rigtig ondt på svensk erhvervsliv at være ledet af folk, der sidder højt til hest.  Et af de små lys i mørket er, at danske intellektuelle – ikke politikere, selvsagt – har et vågent øje på landet og skriver om det med jævne mellemrum.

Kære Sven og Svea

Jeg ved, at I sidder derude i det dejlige svenske forår og undrer jer over, hvad der dog er sket med Sverige.

Er Sverige ikke en humanitær stormagt, som hele verden ser op til og betragter som moralsk forbillede? Er det ikke landet med klodens mest generøse og næstekærlige immigrationspolitik? Har Sverige ikke åbnet sig for enhver, der siger, at han kommer fra Syrien? Er I ikke glade for med jeres skatter at kunne bidrage til at hjælpe hundredtusinder af forfulgte, der gerne vil til Sverige?

Har jeres regering, presse og universitetseksperter ikke gang på gang forklaret, at alle religioner er lige gode og at det er den rene racisme og hetz mod folkegruppe at udsætte islam for kritik? Og har I ikke fulgt deres anvisninger, selv om I måske nogle gange har følt, at noget ikke stemte? …Lars Hedegaard

Jag har fått nog – nu lämnar jag Sverige

Tidpunkten då tanken på att emigrera väcktes på allvar kom i somras då jag lyssnade på Åsa Romsons hatiska tal från Almedalen. Talet som riktades mot svenska, vita, heterosexuella, medelålders män. Alltså mot mig. När Romson drog oss alla över en kam, fördomsfullt och stereotypiskt samt skuldbelade en hel folkgrupp, så rann bägaren till sist över. När hon sedan blev vice statsminister så fanns inte längre några alternativ. Jag måste härifrån. Svante White – se alle kommentarerne

Tillykke, Henrik Nordbrandt

70 års fødselar Henrik Nordbrandt om religionsstifteren Muhammed: “I kamelernes rige kan enhver tobenet gå rundt og kalde sig profet. “

Den store danske digter Henrik Nordbrandt fylder 70 år i dag. Jeg ønsker tillykke og citerer Nordbrandts digt om religionsstifteren Muhammed (fra digtsamlingen Besøgstid):

Alle de store mænd

Alle de store mænd

Alle de store mænd begynder med A:

Adam, Abraham, Archimedes, Aristofanes
Alexander, Androkles, Adolf
Woody Allen og Anders

Fogh Rasmussen.

De, der ikke gør
er enten undtagelser
som bekræfter regelen

eller plattenslagere.

Jesus er et godt eksempel
på det første

Muhammed på det andet:

I kamelernes rige
kan enhver tobenet
gå rundt og kalde sig profet.

Hvad var Karl den Tolvte
andet end en fuld svensker?

Og Marx?
En ny tid
begynder da ikke med M.

Så hermed
er det endnu engang blevet bevist

at Gud planlagde alt
systematisk
lige fra begyndelsen.

Uwe Max Jensen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
7 years ago

Er Nordbrandt stadigvæk med i Selskabet for Islamofile, aka PEN? Eller er han blevet ekskluderet?

– Han må fra et islamofilt eller islamisk synspunkt være mindst i kategori med Westergaard.

Per Olsen
Per Olsen
7 years ago

Wallström: Olyckligt att kritiken av sharia-lagar kopplats till islam

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/wallstrom-ar-djupt-oroad

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  snaphanen

Magog Wallström har jo rätt i sak, bortsett från att Sharia är ‘pre-medeltid’. Att sen svenska politikens könna ansikte är såpas indolent, att inte som utrikesminister, efter alla år i EU, ha lärt sig de mest elementära regler inom sättet man för fram budskapet i diplomatin, det är en annan sak. Man kör inte som utrikesminister i lilla Sverige på den nivån, utan att ha gediget backup inom EU! Hon är rökt och utan att sätta pengar, tror jag inte Magog Wallström kommer överleva som utrikesminister, valperioden ut. Ta in Lars Danielsson, om man nu skal hålla det inom ‘familjen’,… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det er lige meget Steen. Katten er ude af sækken og Wallström er bare symbolet på den fundamentale forskel der er mellem vores og de islamiske lande.
Det hun har sagt, kan hun ikke tage tilbage. Der står et helt regiment af humanister og feminister og holder Sverige i et økonomisk og sikkerhedspolitisk limbo.
Samtlige spindoktorer, forretningsfolk og selv kongen kan ikke gøre noget ved det her. Det er konsekvensen af at ville være en humanitær stormagt.
Men lærepengene bliver dyre og venstrefløjen skal nu se sig selv i spejlet.
Flere griner indvendigt. Herunder Rusland og Israel. Sånt ä livet…

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Tak til Lars Hedegår for at beskrive sandheden, selv om den er ilde hørt. Islamiseringen af Europa er et mareridt, og man skal hjerne mæssigt set vare småt kørende, hvis man ikke kan forstå det.Men bare rolig: Lige så sikkert som regnen falder nedad, lige så sikkert vil udviklingen bevæge sig mod kaos og politisk sammenbrud.

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Hedegaard skräder inte orden, varför kommer jag tänka på den jättelika cyklopen Polyfemes, varje gång Sverige vill vara den bästa bland alla andre och som en enögd blind koloss, bara missar målet ständigt?
Jag är väl inte världens smartaste person, men nog kan jag med fog hävda att landet Sverige är illa ute redan i dag och oddsen för någon form av återvändande mot det innan så trygga och homogena Sverige, är oerhört dåliga, det även SD mot förväntan skulle hamna i regeringsställning inom två till sex år.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x