23
mar
Seneste opdatering: 23/3-15 kl. 1655
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Watch as the infamous activist, blacklisted by Brandeis University for her anti-Islam views, discusses her new book Heretic and the concept of reforming Islam. Martha Raddatz has no problem outing herself as a turncoat feminist, accusing Hirsi Ali, herself a survivor of female genital mutilation, of unfairly attacking Islam now that she has left the religion.

“Doesn’t [your book] incite people to hate Muslims?” is Raddatz’s conclusion, not her query, proving once again that the West’s multiculturalist elite are the greatest threat to Islamic reform. Pajamas. (Hirsi Ali skrev forleden i WSJ: Why islam needs a reformation)

Ikke et ord om islam

af Henrik M.Jensen

Siden 14.januar har en gruppe idealister fra PEN og Amnesty trodset kulde, regn og blÊst og demonstreret hver torsdag kl.16,30 foran Saudi-Arabiens ambassade i OmÞgade pÄ det ydre Østerbro.

Anledningen er dommen pĂ„ 10 Ă„rs fĂŠngsel og 1000 stokkeslag til Raif Badawi, hvis forbrydelse var at oprette en hjemmeside, der var kritisk mod de sociale forhold i diktaturstaten. Demonstranterne bĂŠrer plakater med teksten “Free Badawi” og billeder af den fĂŠngslede, der hver uge mĂ„ “betale af” med 50 af de 1000 idĂžmte stokkeslag.

Det kan anbefales at mÞde op og stÞtte de ukuelige demonstranter, og endnu en god grund til at mÞde op er, at Saudi-Arabiens Þverste gejstlige, stormufti Sheikh Abdul Aziz bin Abdullah der i marts 2012 lidt upÄagtet har erklÊret, at i henhold til islamisk lov bÞr alle kirker pÄ den arabiske halvÞ ÞdelÊgges! I hans eget land er problemet med kirker til at overse, da der ikke findes nogen. Udtalelsen kom i en tale til en delegation fra Kuwait, hvor man har vedtaget, at det skal vÊre slut med at bygge nye kirker.

Men det er altsĂ„ ikke nok for den utĂ„lmodige saudiarabiske stormufti, der ogsĂ„ er formand for “Det Ăžverste rĂ„d for islamiske lĂŠrde”, “Eksekutivkomiteen for videnskabelig forskning” og ansvarlig for udstedelse af fatwaer.

Fra OmÞgade kunne demonstrationen passende bevÊge sig rundt om til den nye moské i Rovsinggade, som er finansieret af emiren af Qatar.

I Qatar bliver de kristne gĂŠstearbejdere udover elendige arbejdsforhold udsat for religiĂžs forskelsbehandling, skĂžnt de udgĂžr 70% af befolkningen.

De fÄ kirker, der alle befinder sig i en afspÊrret enklave i udkanten af hovedstaden Doha, mÄ ikke bÊre synlige kristne symboler, og iflg. Bibelselskabet bliver der lagt hindringer i vejen for import af bibler til menighederne.

Men hvis nogle af demonstranterne skulle komme pÄ den tanke, at det er islam, der er problemet pÄ den arabiske halvÞ, og at den ogsÄ kunne gÄ hen og blive et problem i Danmark, skal de passe meget pÄ!

NĂ„r der demonstreres mod saudiernes voldelige overgreb mod ytrings- og religionsfriheden, er det bedst kun at nĂŠvne ofrene og ikke den sharia-lov, der ligger til grund for overgrebene. Og ikke et ord om den ideologi, der er grundlaget for sharia!

Og skulle nogen finde pĂ„ ogsĂ„ at advare mod islamisering af Danmark, risikerer de at blive overfaldet af voldsmĂŠnd fra “KĂžbenhavn for mangfoldighed” (som det skete for Pegida i vinters), eller at blive skudt pĂ„ af unge ‘utilpassede’ 3.generations indvandrere.

For hverken Saudi-Arabien eller Islamisk Stat har noget som helst med i…. at gĂžre. Og det har i…. naturligvis heller ikke!

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 years ago

Stefan Löfven & co. pĂ„ ekskursion til et “kulturberiget” omrĂ„de af Sverige i anledning
af sidste uges skyderier i en ghetto i Göteborg – i hele fem minutter! 😉

https://www.youtube.com/watch?v=KE9bWjFnT1Q

Peter Zichau
Peter Zichau
9 years ago
Reply to  snaphanen

Det gĂžr ikke noget – set fra dansk side – hvis de fladpander tror pĂ„ Thorning og kĂžrer store kampagner over i Sverige. Det vĂŠrste var hvis de gennemskuede hende – hvad der desvĂŠrre nok er mange danskere der ikke gĂžr. Det sĂžrger Journalistisk Venstreparti jo for..!

tavsen
tavsen
9 years ago

UpopulĂŠr regering??

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/minister-attackerad-pa-skanskt-asylboende
Justitieminister Morgan Johansson (S) attackerades vid sitt besök pÄ asylboendet i Broby pÄ mÄndagseftermiddagen.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x