23
mar
Seneste opdatering: 23/3-15 kl. 1655
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Watch as the infamous activist, blacklisted by Brandeis University for her anti-Islam views, discusses her new book Heretic and the concept of reforming Islam. Martha Raddatz has no problem outing herself as a turncoat feminist, accusing Hirsi Ali, herself a survivor of female genital mutilation, of unfairly attacking Islam now that she has left the religion.

“Doesn’t [your book] incite people to hate Muslims?” is Raddatz’s conclusion, not her query, proving once again that the West’s multiculturalist elite are the greatest threat to Islamic reform. Pajamas. (Hirsi Ali skrev forleden i WSJ: Why islam needs a reformation)

Ikke et ord om islam

af Henrik M.Jensen

Siden 14.januar har en gruppe idealister fra PEN og Amnesty trodset kulde, regn og blæst og demonstreret hver torsdag kl.16,30 foran Saudi-Arabiens ambassade i Omøgade på det ydre Østerbro.

Anledningen er dommen på 10 års fængsel og 1000 stokkeslag til Raif Badawi, hvis forbrydelse var at oprette en hjemmeside, der var kritisk mod de sociale forhold i diktaturstaten. Demonstranterne bærer plakater med teksten “Free Badawi” og billeder af den fængslede, der hver uge må “betale af” med 50 af de 1000 idømte stokkeslag.

Det kan anbefales at møde op og støtte de ukuelige demonstranter, og endnu en god grund til at møde op er, at Saudi-Arabiens øverste gejstlige, stormufti Sheikh Abdul Aziz bin Abdullah der i marts 2012 lidt upåagtet har erklæret, at i henhold til islamisk lov bør alle kirker på den arabiske halvø ødelægges! I hans eget land er problemet med kirker til at overse, da der ikke findes nogen. Udtalelsen kom i en tale til en delegation fra Kuwait, hvor man har vedtaget, at det skal være slut med at bygge nye kirker.

Men det er altså ikke nok for den utålmodige saudiarabiske stormufti, der også er formand for “Det øverste råd for islamiske lærde”, “Eksekutivkomiteen for videnskabelig forskning” og ansvarlig for udstedelse af fatwaer.

Fra Omøgade kunne demonstrationen passende bevæge sig rundt om til den nye moské i Rovsinggade, som er finansieret af emiren af Qatar.

I Qatar bliver de kristne gæstearbejdere udover elendige arbejdsforhold udsat for religiøs forskelsbehandling, skønt de udgør 70% af befolkningen.

De få kirker, der alle befinder sig i en afspærret enklave i udkanten af hovedstaden Doha, må ikke bære synlige kristne symboler, og iflg. Bibelselskabet bliver der lagt hindringer i vejen for import af bibler til menighederne.

Men hvis nogle af demonstranterne skulle komme på den tanke, at det er islam, der er problemet på den arabiske halvø, og at den også kunne gå hen og blive et problem i Danmark, skal de passe meget på!

Når der demonstreres mod saudiernes voldelige overgreb mod ytrings- og religionsfriheden, er det bedst kun at nævne ofrene og ikke den sharia-lov, der ligger til grund for overgrebene. Og ikke et ord om den ideologi, der er grundlaget for sharia!

Og skulle nogen finde på også at advare mod islamisering af Danmark, risikerer de at blive overfaldet af voldsmænd fra “København for mangfoldighed” (som det skete for Pegida i vinters), eller at blive skudt på af unge ‘utilpassede’ 3.generations indvandrere.

For hverken Saudi-Arabien eller Islamisk Stat har noget som helst med i…. at gøre. Og det har i…. naturligvis heller ikke!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Stefan Löfven & co. på ekskursion til et “kulturberiget” område af Sverige i anledning
af sidste uges skyderier i en ghetto i Göteborg – i hele fem minutter! 😉

https://www.youtube.com/watch?v=KE9bWjFnT1Q

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det gør ikke noget – set fra dansk side – hvis de fladpander tror på Thorning og kører store kampagner over i Sverige. Det værste var hvis de gennemskuede hende – hvad der desværre nok er mange danskere der ikke gør. Det sørger Journalistisk Venstreparti jo for..!

tavsen
tavsen
7 years ago

Upopulær regering??

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/minister-attackerad-pa-skanskt-asylboende
Justitieminister Morgan Johansson (S) attackerades vid sitt besök på asylboendet i Broby på måndagseftermiddagen.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x