24
mar
Seneste opdatering: 25/3-15 kl. 1432
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Outspoken Islam Critic Calls for an Islamic Reformation. Ak, ja. En skøn og fjern drøm. Hvad ville det kræve i Danmark? Politikerne skulle sætte sig ordentligt ind i islam allesammen, de skal holde op med at tillade ekstremister at prædike og åbne moskeer. Er der muslimer, der ikke friviligt reformerer sig, skal staten kræve det og skaffe sig fysisk af med dem, hvis de nægter. Det skal ikke være frivilligt, om man vil.

Doktrinen om jihad skal forbydes ligesom koranens talrige opfordringer til vold. Det skal være udsendelsegrund og fratagelse af evt. statsborgerskab at prædike had mod jøder som i Heimdalsgade dagen før terrormordene. Bøder og fængsel skræmmer ingen muslimsk fanatiker. Jeg har på få meters afstand set den svenske terrorist Munir Awad sidde og fnise ubekymret i retten ved udsigten til 12 års fængsel.

Ingen nye moskeer skal tillades, ingen nye muslimer indvandre, før staten har fuld kontrol med islam. Om det så varer tyve år. Tværtimod skal vi begynde at udvise tunsinder af muslimer, der efter rimelige kriterier har bevist, at de ikke har noget i Danmark at gøre. Et godt sted at begynde er med svært kriminelle og medllemmer af Hitzb ut Tahrir. Det nytter intet at forbyde HUT, deres medlemmer skal ud af landet. At tale for sharia og gudsstat, skal være udvisningsgrund om man så er  fjerde generation.

Fredeligt sameksistens kommer den dag den danske stat sidder lige så hårdt på islam, som nylig afdøde Lee Kwan Yeew gjorde i Singapore. Fred med islam betyder, at vi har den totale magt over den. Fredelig sameksistens med islam er lig med maksimal kontrol. Lektien er ikke ny, kun i Europa og kun for den generation, der masseimporterede islam uden at vide et klap om den.

Indtil da lever vi i en accelererende krig.  Islam har betydet krig alle andre steder til alle tider, og vil gøre det samme under en eller anden form i Danmark. Ikke med det samme, skønt ingen kan argumentere for, at den ikke er startet så småt. For mere omfattende vold, skal man holde øjnene på Sverige, England og Frankrig.

Vi bør vænne os til tanken om krig, og belønne politikerne efter fortjeneste. Hvad de fortjener, vil gå op for folk efterhånden. Desværre først når det er for sent, tyder alt på. Hirsi Alis fortjeneste er, at pege på hvordan en reformeret islam ville se ud. SE også THEODORE DALRYMPLE, The Man Who Made Singapore og Interview Ayaan Hirsi Ali on Her New Book Heretic: Islam Needs Reformation, Now og Ayaan Hirsi Ali On Islam And “A Basket Full Of Rotten Apples”:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

En reformation af islam vil også betyde dens undergang. Hvad Muhammed opnåede efter ti års prædiken i Mecca var omkring 150 følgere, hvoraf de fleste vist var familie. Men kunne man fra officielt hold blive enige om at det var det islam man kunne tolererer, ville situationen jo unægtelig se anderledes ud. Og hvem skulle stå i vejen for det, andre end altså “the usual suspects”? Obama – og alle de andre – siger jo selv, at de har misforstået noget. Altså må islam jo være Mecca-versene og ikke andet. Og således blev højre og venstre forenet mod 95 procent… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago

Angående Theodore Dalrymples betraktelser kring Singapore, så befäster det bara min observation att mångkulturella samhällen och frihet inte går ihop. Singapore är extremt auktoritärt och yttrandefriheten är strikt begränsad. Uppenbarligen finns det inget annat sätt att få en stat med tre ungefär lika stora “minoriteter” att hålla ihop. Särskilt inte när den ena är huvudsakligen muslimsk. Är det så vi vill ha det? Passar den typen av samhälle vårt nordiska lynne? Vill vi leva så?

Skåning
Skåning
7 years ago

Hur mycket jag än har högaktat Ayaan Hirsi Ali, så måste jag säga att hon börjat tappa stinget en aning. Vaddå, Mecka-muslimer? Något sådant existerar inte. Det finns såklart en massa snälla och trevliga muslimer som inte vet så mycket om sin egen tro, och handplockar de snällare delarna av koranen, men det finns ingen samlad grupp som anser att Mecka-delarna ska ses som föregångare och att Muhammed därefter klev snett. Det finns ingen sådan församling och det finns ingen sådan konsensus bland några lärda. Inte ens den minsta minoritet. Detta borde Hirsi Ali känna till. För något år sedan… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Skåning

Selvfølgelig kan islam “reformeres”, bedre er vel at sige islam bringes tilbage til sin oprindelige form – kald den bare Mekka-udgaven. Det er helt fint, hvis skribenten ovenfor udfærdiger en ny udgave af koranen, som den virkelig har været – god og mild og med alt det hadske og voldelige skrottet. Ret sharialovene, til hvad de egentlig skulle have været, var det ikke for djævelens indblanding. Det er jo djævelen, som har narret den gode Muhammad, ondskaben er ikke budskaber fra Allah via ærkeenglen Gabriel. Jeg er sikker på, at man kan finde et muslimsk medie her i Danmark, som… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Tjohoo. Vi ska alltså riva ut hälften av alla verserna i koranen, förneka haditherna, sira och förmå muslimer att sluta betrakta Muhammed som den fulländade människan? Det finns för övrigt ingen Mecka-utgåva eller Medina-utgåva av koranen. Varje vers inleds med att den är från Mecka eller Medina-perioden, och vers 2 förklarar med all önskvärd tydlighet att det är de senare uppenbarelserna som är de rätta.

Du kanske driver med mig. Isabella-lösningen är mindre och mindre främmande för mig.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Skåning

Ja, ja det var nok lidt ironisk, men egentlig er der intet i vejen for at lave en ny koran – Mekka-koran. Det er helt klart, at der mentalt sker noget psykisk med Muhammad i hans senere år, Medina perioden. Han bliver gangster, massemorder og pædofil, i ethvert civiliseret samfund ville den opførsel medføre sanktioner. Fra at være et godt menneske, bliver han et ondt. Måske var Muhammad et “perfekt” menneske, så længe Khadijah levede gik det fint, men derefter….. Tror man på åbenbaringer ærkeengle, djævle osv., så er det klart at det er djævlen, der står bag. At det… Read more »

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Dem der vil reformere Islam bliver hurtigt et hoved kortere.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  machiavelli

Den slags ordnes bedst med solid modterror, ikke retssager, pædagogpladder og hændervriden.
Lær af russerne, de har århundreders erfaringer med den slags.
Mongolerne kunne også, indtil de selv antog islam.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Mongolerne var i en periode fortrinsvis buddister.
His grandson Zanabazar became the first Jebtsundamba Khutughtu in 1640. The entire Mongolian population embraced Buddhism…The Manchus also forbade mass Chinese immigration, allowing the Mongols to keep their culture…

http://en.wikipedia.org/wiki/Mongolia

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg tænkte nu mere f.eks. på Djengis håndtering af den shiitiske assinbevægelse, som jo opererede ganske som vore dages jihad-terror.
Angrebet på Baghdad og destruktionen af både byen og landet kom efter et par karavaneoverfald.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  T. Snorrason

Og, ja mongolerne kunne også:

These
 circumstances 
called the
 Kaans
 attention…
sidste afsnit.
http://afe.easia.columbia.edu/mongols/figures/ser_xxiii.pdf

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  machiavelli

Tja, det er også en måde at gå ned i vægt på…

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x