24
mar
Seneste opdatering: 25/3-15 kl. 2112
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uhrskov og den spejblanke David Trads

Hvor skal man begynde og hvor slutte? Trads siger i starten, at svensk BNP er vokset med 2.6 % i Reinfeldt otte år. Nej, det er vokset med 0.3 %, men der er blevet hundredetusindvis flere om at dele kagen, så den enkelte svensker dermed er blevet en del fattigere. Og så fortsætter han over stok og sten, bla med vi og Sverige er blevet rigere af indvandringen. Når den koster Sverige 250 mia om året, er det en særlig Trads’k rigdom, selv Reinfeldt måtte indrømme ikke fandtes efter at have løjet for svenskerne i mange år.

Han fejlciterer Uhrskov SEKS gange i hvad der ligner ren debatobstruktion. ER han mere end uvidende, er han virkelig dum og ondsindet? Han gør Jyllands Posten uhjælpeligt til grin og avisen bør frygte fortsættelsen af denne debat.

David Trads fik ved en løgnekampagne en af Danmark få intellektuelle sværvægtere fyret fra sit job. Han er ikke nogen ligegyldig, rød propagandist, han er en fjende, man skal tage alvorligt, især nu hvor Jyllands Posten har givet ham et forum. Når Uhrskov klæder ham af, er det vigtigt og i almenvellets interesse.: Se Hængt ud på forsiden, hvor Trads var for fejg til at møde op. Videodebat “Det er fjerde gang, du lyver, David Trads. Det er helt forrygende!”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
7 years ago

Bemærk at David Trads aldrig argumenterer, men i stedet sviner sine modstandere. Han lad som om han er et godt menneske.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Jeg har set de første ca. 6 minutter af videoen med Morten U og David T. Ærlig talt det er spild af Mortens tid. Han kan selvfølgelig bruge den som medie træning, men David T kan kun fremkomme med det samme vi har hørt til bevidsthed i de seneste mange år. Mange af vores modstandere er trods alt kommet lidt længere og må derfor imødegås med andre argumenter.
Morten laver glimrende analyser, det er der han skal bruge sin tid.
Vores bedste argumenter er de tal, der ligger bag virkeligheden.

tavsen
tavsen
7 years ago

24 totalt spildte minutter.
Utroligt Morten spillede med på agendaen, Den gode tone. Tror David og konsortier virkelig på, at muslimer i de store ghettoer følger med i dansk debat???
Det er jo himmelrøbende uvidenhed.

Hans Und
7 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg synes at huske at den med, at hans far skulle være Rasmus T har været oppe før, og at det var han ikke. Mandes egen track record er da også langt være i sig selv. Henrik Gade Jensen sagen fra 2003… Han kan umuligt have været uvidende om, at det opspind og bagvaskelse fra ende til anden. Det var simpelthen opportunt på tidspunktet, at belyve med nazisme og racisme. 10 år senere hvor vinden er ved at vende, vedstår hans sig det så. Og fortsætter så med andre løgnhistoriere Rasmus T, far eller ikke til David T, skulle man… Read more »

Hans Und
7 years ago
Reply to  snaphanen
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Når jeg skrev min kommentar gik den på selve videoen. Hvor mange seer har den, det kan vist tælles på én hånd. Selvfølgelig skal Morten U stille op i de kendte medier, som folk seer / læser – også mod sådan en letvægter.

invernes
invernes
7 years ago

Pat Condell er klokere enn samtlige politikere i den svenske regjeringen.

Anti-marxism
Anti-marxism
7 years ago
Reply to  invernes

Your mother is to.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  invernes

Det är vådt “bölgepap” ( våg-pap ?) ju också, men vad fan heter det på svenska? 😉

( det er et bramfrit dansk udtryk: “at nogen er dummere end vådt bølgepap” )

Skåning
Skåning
7 years ago

Utan att vara snutig så känns det som om danska politiker också är dummare än “wellpapp”. 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Skåning

Ja, naturligtvis, men inte like så många av dom procentuelt – och inte als på en lika katastrofal nivå som dom svenska …

Tack så mycket 😉

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Det hedder ‘wellpap’ 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Armadillo

Tacker 😉

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x