25
mar
Seneste opdatering: 26/3-15 kl. 0343
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ett totalhavererat system. Sveriges godhed er på vej til at blive ondskab. Dert har været onskab for alle de svenske volds-, drabs- og voldtægtsofre i årtier, nu er det også ondskab for dem, der har fået asyl. Det er alvorligt, hvad svenske politikere har gjort, det har kostet hundreder af svenskere livet, måske tusinder. Svenske myndigheder vil aldrig frigive tallene, de er selvbevarende som ethvert bureaukrati. Dødstallene er sammen med voldtægt de sværeste tal at få statistik på.

At myndighederne ikke lægger dem frit frem, giver selvfølgelig mytemagere frit spil. Vi må gå ud fra, at den etniske andel for voldtægt er omkring 70 procent som i Danmark og Norge, men højere i feministlandet  Sverige, fordi etnikkerandelen af befolkningen er betydeligt højere.

Svensk bureaukrati er havnet i en absurd blindgyde. De har forlængst mistet kontrollen, Sverige er et skib uden fører. Johan Westerholm får ret, i år braser det sammen.

Erik Ullenhag siger, at skibet ikke synker, men Sverige synker alligevel. Landet er ud fra enhver betragtning i opløsning. Måske man skulle underrette David Trads. Læg mærke til Ylva Johansson (S) (min 51) tilsidst, der har sagt at der ikke er nogen øvre grænse for Sveriges flygtningemodtagelse. Sverige modtager 8.4 pr “flygtninge” 1000 indbyggere, fire til otte gange højre end nogen andre  EU lande.  Se hele Uppdrag Granskning her, min 58:37

Har profeten Muhammed eksisteret?

Der er ikke nogle historiske beviser for, at profeten Muhammed nogensinde har eksisteret. Det er en tanke, der pirrer forstanden. Jeg så forleden denne mønt på Davids Samling i København, et museum i verdensklasse, der rangerer over Glyptoteket på Tripadvisor af en mønt fra Homs i Syrien med et kors på. I år 661 – 40 år efter at profeten Muhammed angiveligt skulle være død.

Altså, har en af historiens mest indflydelsesrige personer nogensinde eksisteret? Fandtes religionen islam i Homs i år 661? Vi aner det ikke. Kristendommen fandtes i Homs efter Muhammeds og den første kalifs erobringer.

Religionen islam dukker i det hele taget først op cirka 100 år efter de første arabiske erobringer, hvilket får en på tanken, at et nyt imperium havde brug for en politisk-religiøs overbygning, og Muhammed og islam blev opfundet til formålet.

Det er i dag forbundet med livsfare at forske i det. Mennesket vil beholde sine myter for enhver pris, og vi – navnlig den gudløse venstrefløj inkarneret i Politiken – går til yderligheder, for ikke at fornærme mytomanerne. Tænk at den avis, der har været fornuftens stemme i tidlligere tider, nu er overtroens talerør. Hvilken ond og latterlig skæbne, at fremskridtets stemme kryber for hvad Atatürk for hundrede år siden kaldte “Islam, this absurd theology of an immoral Bedouin, a rotting corpse which poisons our lives.”


Ezra Levant: Our Rebellion Grows

Sådan er det. Man behøver ikke et studie og milliarder af skattemidler for at lave interessant TV i dag. Måske er det endda en fordel med en håndfuld medarbejdere og en You Tube kanal.  Se Ezra Levant: Tale i Trykkefrihedsselskabet, 1.3.2014 og Freedom award, off to Copenhagen, in court monday

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
7 years ago

En Andreas Lubitz vid spakarna också här?

Mediakonsument
Mediakonsument
7 years ago

Asylhaveriet

En självgående organism, en evighetsmaskin trodde sig våra politiker ha skapat, ju fler som kommer ju fler kan vi ta emot.

Bäst beskriver kompositören Michael B Tretov detta med låten:
Den makalösa maskinen “Evighetsmaskinen”
https://m.youtube.com/watch?v=Hccf-8BYaDg

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Mediakonsument

Den hade jag nästan glömt, vilken pärla och i detta sambandet; helt rätt.

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago

Nu hvor du nævner den historiske Muhammed og Politiken i samme åndedrag, så skrev Georg Brandes — bror til en af Politikens grundlæggere, Edvard Brandes — en udmærket analyse af (u)muligheden for at Jesus nogensinde har eksisteret.

Man kan downloade bogen her: Sagnet om Jesus, Georg Brandes, 1925

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Kilderne til Jesus’ liv er præcis nul. Det eneste vidne fra det første århundrede er Josefus, og indtil for 60 år siden, var alle — kristne, jøder og ateister — enige om, at det var et falskneri. Nu forsøger man at redde enkelte “ægte” stumper ud af sekvensen. Men selvom der skulle være nogle ægte stumper midt i falskneriet, ender vi stadig med, at Josefus skrev 60 år efter de påståede begivenheder, og at han ikke hævder at kende nogen, der kender nogen, der har mødt Jesus. Med hensyn til, at Josefus skulle nævne Jakob, er Wikipedia bagude. Richard Carrier… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago
Reply to  Rune Hansen

Nu er det jo, for så vidt, fuldstændig ligegyldigt om Jesus har levet eller ej. Det tror jeg ikke kristne mennesker ligger søvnløse af frygt for – eller binder deres tro op på.
Jesus står vel, mest af alt, som opgøret med jødernes eksklusiv-ret og budskabet om alles ret til himmeriget.
Til gengæld er han vel et glimrende eksempel til efterlevelse, modsat visse andre…

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  Rune Hansen

Selvfølgelig har Jesus levet, og han blev henrettet af slynglen Pontius Pilatus. Desforuden er der to forfattere fra den tid, der i en sidebemærkning taler om en henrettet fyr ved navn Jesus,

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago
Reply to  machiavelli

Der er ingen grund til at afspore trådens emne ved at fortsætte diskussionen om Jesus. Men siden vi nu er på en dansk-svensk blog, vil jeg slutte med at anbefale Roger Viklunds grundige blog Jesus granskad.

Det nyeste indlæg har iøvrigt overskriften: “Testimonium Flavianum är inte till någon del skrivet av Josefus”.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x