25
mar
Seneste opdatering: 25/3-15 kl. 2114
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad nu med Arx og Nimis (på foto), tænkte jeg, og han får vel heller ikke passet sin fodboldtræning? Jeg har besøgt huset ved Höganäs to gange, og blandt andet taget billederne her.

Huset Lars Vilks har bodd i i Skåne ble onsdag tømt av politi og flyttemannskap. Det skal plomberes. Vilks kommer aldri tilbake. Han lever nå på stadig flyttefot. Sikkerhetsmyndighetene bestemmer hvor. Prisen for å utfordre islamister er høy. En viss trøst kan Vilks finne i at opionen nå definitivt ser ut til å befinne seg på hans side: Flertallet slår ring om ytringsfriheten, også når den krenker. Hans Rustad

Wallström: “En komplet idiot blev sparket op ad”

Margot Wallström kom ligesom Sahlin direkte fra SSU ind i toppolitik på et tidspunkt hvor det i Sverige var på højeste mode med unge kvinder i politik, uanset de ikke havde andre fortrin end korte skørter, som Mona Sahlin kokketerede med.

Al politik er populisme, hvorved ordet mister sin mening, hvilket navnlig journalister burde skrive sig bag øret. Det hævner sig nu, hvor de er blevet gamle. Margot Wallström har en studentereksamen fra 1973 som teoretisk baggage. Hvor opvakt hun er, kan man selv vurdere på TV.

At hun og Sahlin har nået de højeste poster i Sverige og EU, burde mane til den dybeste eftertanke. Det forklarer også, hvorfor hendes land med så enestående forudsætninger, er på vej ind i en desperat situation. Politikken er åndeligt indavlet, og deltagerne er for lavt begavede og uddannede. De er ikke valgt efter hvad de kan, men efter om de mener det rigtige, holder kæft og stemmer i Riksdagen, som  de får besked på.

Middelmådighedens laveste fællesnævner, beskriver Wallström og Sahlin i en, kort sætning. Når de kan nå tinderne, betyder det at demokratiernes vælgere er alt for uinformerede og alt for inkompetente. Hvis der ikke er en informeret, folkelig fornuft, er der ikke noget kvalificeret demokrati. Amatører og fantaster har frit spil.

Det vil gå Sverige endnu værre end nu. Hendes egen statsminister er overmatchet, sparket op ad i partiet som en marionet for partiets Verkställande utskott. “Wallström borde givetvis redan år 1999, ha stoppats undan på någon landshövdingepost i något mindre län, där det ceremoniella övervägde över det operativa,” skriver Lars Bern:

Den senaste veckans turer omkring utrikesminister Margot Wallström kastar i mina ögon ett förklarande ljus över historien om hennes relation till förre statsministern Göran Persson. Den bild som framtonat i pressen om Perssons och Wallströms relationer, har ensidigt pekat ut Persson som en hänsynslös mobbare av Wallström. Den fråga jag ställer mig idag är, om det kan vara så helt enkelt, att Persson fann att Wallström var helt inkompetent och att han därför försökte bli av med henne?

Med den feministiska tidsandan och Wallströms popularitet kan Persson haft svårt att skilja henne från hennes plats i regeringen, utan att få kritik. Ett sätt att lösa sådana dilemman i ledningen för stora organisationer blir ofta, att man sparkar vederbörande ett steg snett uppåt, i det här fallet till ett fint jobb i EU-kommissionen. På det sättet kunde Persson lämpa över sitt Wallström-problem på Romano Prodi. Wallström fick det lättviktiga uppdraget som miljökommissionär i dennes kommission. […]

Att en minister med en så för landet oerhört viktig uppgift som utrikesminister, kan kläcka ur sig något så totalt obegåvat och okunnigt som att Saudiska muslimska sharialagar inte har med islam att göra, är ytterst anmärkningsvärt. Hon, vår främsta representant på den internationella arenan, framställs i internationell press som en komplett idiot. Det visar enligt en skribent att Sverige har problem med sina politiker, de är lika dumma som vått tegel! Den gamla tyska uppfattningen om Die dumme Schweden har fått en livs levande bekräftelse. Lars Bern: Sveriges tragedi

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
machiavelli
machiavelli
7 years ago

Mens jeg nu er her: Min bog Humanismens elendighed kan kun købes hos

Boun 10 – Odense.

steen spore
steen spore
7 years ago

Det var nu os der var die dummeN Dänen, mens svenskerne altid følte/vidste de var de kloge

Mats500
Mats500
7 years ago
Reply to  steen spore

Die Dummen Dänen har jag – aldrig – hört här (i Sverige). Men uttrycket Die Dummen Schweden har jag hört en hel del, här i Sverige. Det var länge sedan den första gången.
Läste om uttrycket på Wikipedia:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Die_dummen_Schweden

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Citybois…

Er der mon efterladt et eller flere makværker?

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  snaphanen

At jeg opfatter din brug af, “for godt”, som udtyk for at huset er tømt, helt tømt, en dårlig oversættelse af det engelske udtryk-for good. Men sætningen kan tillige tolkes som det udelukkende er alt det gode, der er fjernet og det mindre gode efterladt.
Påvirket af serverflytning til New York fra Amager såvidt jeg husker og samarbejdet med Document.no må også du nu være med i den global bølge af smarte folk fra byen, der nok ved hvordan man skal dupere bonderøvene.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x