27
mar
Seneste opdatering: 27/3-15 kl. 2255
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Piratpartiets ungdomsafdeling ville arrangere et debatmøde med Lars Vilks, Peter Sund og eks. kommunisten Åsa Linderborg, hvis meninger stadig er så bizarre, at de er god underholdning. Af sikkerhedsgrunde måtte det henlægge til en husbil (hedder det “mobile home” på dansk?) dybt inde i en skov ved Uppsala. En video skulle komme i løbet af fredag, indtil da kan man se på Lars Vilks’ fotos.2024: Husbilen i skogen, Det absurda mötet med Lars Vilks i skogen.

Den hårde sandhed om tilvandrede voldtægtsforbrydere

Hvis der var andet end paradefeminister i Sverige, ville de naturligvis kræve sandheden på bordet om de 6.620 anmeldte voldtægter i Sverige i 2014 (mørketal er x 10) Da de ikke gør det, kan man roligt se bort fra dem.

Alle andre grove forbrydelser, der krævede 66.200 kvindelige ofre om året, ville blive set som en national katastrofe, men lige denne er for ubehaglig at se i øjenene fordi den kolliderer med offergruppe nt. 1: Den invaderende 3. verden. Hellere lade kødhakkeren kværne videre. De myndigheder og forskere der lægger et røgslør over, er lige så medskyldige i grove forbrydelser som svenske politikere, der har muliggjort det. I Finland ser indvandrerandelen således ud, og den ligner i øvrigt Danmark og Norge, hvor procentandelen dog er højere, fordi etnikkerandelen af befolkningen er højre.

Enligt den undersökning som Justitieministeriet lät göra 2012 hade var tredje person som dömdes för våldtäkt utländsk bakgrund. När det gällde våldtäkt hade enligt undersökningen 34 procent av de dömda förövarna utländsk bakgrund och i fallen som gällde grov våldtäkt hade 41 procent utländsk bakgrund.

Antalet våldtäktsbrott begångna av personer födda i Afrika som bor i Finland var 12 gånger högre än hos ursprungsbefolkningen (finländarna). Bland personer födda i Mellanöstern och Nordafrika var antalet begångna våldtäktsbrott ännu högre: hela 13 gånger högre än hos ursprungsbefolkningen (finländarna).

I invandrargrupperna finns betydande skillnader vad gäller alla brottstyper, men när det gäller våldtäkter är brottsnivån hos samtliga invandrargrupper högre än hos urbefolkningen. Finland. ”Den hårda sanningen om våldtäkter”. (Karu totuus raiskauksista).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
7 years ago

I och med uttalandet från arabförbundet i Cairo så slog genusfeminismen i taket och från och med 2015 så kan vi härmed skåda hur att denna politiska ideologi åter baxades in i garderoben. Nu är det upp till kontinentens medborgare att göra samma sak med genusfeminismen. Den har enbart lett till att kulturmarxismen har kunnat flytta fram sina positioner. Det är en ideologi som härstammar från en elit i Bryssel EU och som har sina kommissariers numera i nationella parlament och regeringar. Det är dags som sagt att avfärda hela denna elitiska ideologi som utformats i Bryssel EU, av folkligt… Read more »

Ebbe Tranberg
Ebbe Tranberg
7 years ago
Reply to  GustaWasa

En svensk “voldtægt” er vel også når en kvinde får bondeanger over at være gået i seng med en mand?

Hvis Assange’s “sniger” dagen derpå regnes som voldtægt, så skal der ikke meget til.

Er de ikke helt nede i at gramseri regnes som voldtægt?

Armadillo
Armadillo
7 years ago
Reply to  Ebbe Tranberg

Ebbe du kan jo lige læse denne her:
http://www.exponerat.net/irakier-frias-efter-sex-med-valutvecklat-barn/
Jeg har ikke verificeret dommen, men den skulle være god nok.

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Et “mobile home” på dansk, det må vel være en autocamper.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Salig Tøger Seidenfaden mente ikke, at ytringsfriheden i nogen måde var truet. Han gjorde for åben skærm gældende, at hvis man blev udsat for repressalier for sine ytringer – jamen, så fik man jo også døgnovervågning og livvagter! “Systemet virker jo!” som han sagde. Så hvad er problemet? Man kan frit udtale sig i skoven – og få dennes noksom bekendte svar.
– – –

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Morten - - -

“salig” er måske lige at overdrive en anelse 😉

Lenn
Lenn
7 years ago

Med hensyn til voldtægter, så er det helt sikker noget, som kommer til at eksplodere fremover, i takt med at indvandringen fra muslimske lande øges. I islam ser man jo noget anderledes på det med at voldtage, og her beskrives det ret godt http://www.sian.no/artikkel/islam-muslimer-og-voldtekt-tilslores. I en anden artikel om voldtægter i Oslo en periode på 3 år kan man læse, at gerningsmændene alle var muslimer: http://www.nrk.no/norge/voldtektsmenn-er-ikke-vestlige-1.6567955 Straffen i Norden, for voldtægt, er latterligt lav, og det afskrækker ikke gerningsmændene.

Armadillo
Armadillo
7 years ago

Det er sørgeligt at en samtale med Lars Vilks, skal foregå ude i ‘ødemarken’ i en husbil, af sikkerhedsgrunde.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x