31
mar
Seneste opdatering: 1/4-15 kl. 1312
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En hel garage med over 30 biler brænder op i Hallunda i Norra Botkyrka det sydlige Stockholm. 79 % indvandrerbefolkning. Selvom det skete over midnat, har Aftonbladet og Expressen allerede rykket historien ned som nummer fem og nummer otte fra toppen. Til frokost inden efterslukningen er færdig, er det slet ikke sket. Det er privatmanden Chang Frick, der har optaget videoen, som allerede er på den russiske kanal RT. –  Stockholmsförorten Norsborg brinner – “Ett 30-tal bilar hittills” (Se statistik: Anlagda bilbränder 1996-2013 i Sverige och Stockholms län. Tallet er nu oppe omkring 1.400. De udleder det stanggiftige dioxin. Miljøpartiet burde reagere.) Opdatering: Dagen efter samme garagebrand i Växjö.

“When I got into the polling station I couldn’t believe my eyes”

What he saw was a big table full of voting slips for each party. He could clearly see who people were voting for, by seeing which of the different party ballot papers they took.If you really want to make sure no one sees who you vote for you have to literally take slips from all the parties – and there can be dozens. This includes at least eight major parties and many small radical, joke or single-issue ones. European Commission questions Swedish voting rules. “I simply couldn’t believe my eyes”

Personer med helsvensk bakgrunn kommer under 50 % i 2041

Personer uten noen svensk bakgrunn kommer over 50 % i 2053.

Om utvecklingen fortsätter i samma takt som mellan 2013-2014, en ökning med 0,79 procentenheter, kommer personer med utländsk bakgrund att vara i majoritet i Sverige cirka 2041.

2013 utgjorde personer med utländsk bakgrund i åldersgruppen 0-44 år 33,3 procent av befolkningen. 2014 har det ökat till 34,26 procent. En ökning med 0,95 procentenheter på bara ett år. Om folkutbytet fortsätter i den takten kommer personer med utländsk bakgrund i åldersgruppen 0-44 år att vara i majoritet i Sverige redan om 16 år, cirka 2031.

Nu är det inte sannolikt att dessa prognoser kommer att slå in. Att den här skenande utvecklingen är ohållbar och att haveriet i den svenska invandringspolitiken är mycket nära inser allt fler. Prognoserna framåt är mer för att visa hur extrem den demografiska förändringen mellan 2013 och 2014 faktiskt är. Inte minst med tanke på att Sverige för inte så länge sedan var ett av världens mest homogena länder. Affes Statistik-blogg Folkutbytet accelererar og Det nye Sverige tar form

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Oerdoeg
Oerdoeg
7 years ago

Skandinavien-korrespondenten för finska Yles svenskspråkiga nyheter har besökt Biskopsgården och lämnar en ganska osminkad rapport. Kommentarer mottages med stort intresse!

När maffiametoder kom till förorten
http://svenska.yle.fi/artikel/2015/04/01/nar-maffiametoder-kom-till-fororten

Lenn
Lenn
7 years ago

Billedet under den snu overskrift “Foråret er kommet til Stockholm” kommer ikke på lige med det samme, så jeg troede et øjeblik, at der ville komme et smukt billede af en solbeskinnet park, grønt græs og blomster…

KSD
KSD
7 years ago

OT:
Regeringen vil indføre nulvækst næste år pga. høje udgifter til asyl

https://ksdha.wordpress.com/2015/03/31/regeringen-vil-indfore-nulvaekst-naeste-ar-pga-hoje-udgifter-til-asyl/

machiavelli
machiavelli
7 years ago

Dagens dummeste spørgsmål. Kan nogen svare mig: Hvorfor skjuler pressen dens slags hændelser??

machiavelli
machiavelli
7 years ago
Reply to  snaphanen

ja det lyder helt sindssygt. Kunne de ikke bare ha skrevet Årsag ukendt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  snaphanen

De er nok begyndt at bruge mere brandfarlige materialer i bilindustrien sidenhen …
ligesom i byggebranchen inden for områder som skoler, børnehaver og fritidsklubber mv. 😉

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x