24
apr
Seneste opdatering: 24/4-15 kl. 0937
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Douglas Murray om hollandsk demografi i en mod sædvane en 3-4 år gammel video. Jeg havde ikke hørt den før, men den er desværre uhyre værd at høre. Vil Danmark glide ind i det samme mørke som Holland? Mange danskere vil gøre det, se til det kommende valg og dets deprimerende sifre, men de vil få lejlighed til at fortryde det, hvis de overlever. Jeg kender jøder, – som jo er dem der dør af islam først – der stadig er socialdemokrater. Intelligente mennesker, hvis hoveder de sidste  tredive år er gået henover uden at efterlade noget indtryk, og det er en kilde til tilbagevendende fortvivlelse, men jeg kan ikke redde nogen fra sig selv, og jeg kan ikke fyre venner for at bringe sig selv i fare. (Jeg anbefaler en nyerere fremragende video med bla. Douglas Murray og Maajid Nawaz, der blandet andet behandler Krudttøndeterroren: Central Synagogue Meeting, London, 19th Feb 2015.)

Sanadaji: Indvandringen truer velfærdssamfundet

Det finns delade åsikter om vad kostnaderna för flyktingmottagande innebär och hur det ska räknas på det. Nationalekonomen Jan Ekberg, debattören Tino Sanandaji och Rola Brentlin från tankesmedjan Migro om hur de ser på den omdiskuterade frågan. Delade meningar om kostnader för integration

Det er selvfølgelig ret imponerede, at SR efter 40 års indvandring sætter hundrede minutter af til at diskutere indvandringen i et tema. Desværre er mange af de medvirkende fyld og varm luft, og de seriøse, Ekberg og Sanadaji, der medvirker i dette klip, får for lidt tid og bliver afbrudt af en nævenyttig studiværet hele tiden. Det skal bemærkes at professor Ekbergs tal for indvandringens omkostninger er ti år gamle. Økonomen Jan Tulberg regnede dem sidste år ud til 7 procent af BNP eller ufattelige 250 milliarder sv.kr. Hele udsendelsen: Studio Ett special 23 april, 101 minutter.

I Sverige er det dog stadig et helt normalt standpunkt, at “det er en menneskeret at indvandre til Europa” og at “vi skal have en verden uden grænser” og “nationerne skal væk.” Sverige vil fortsætte selvskadeadfæren, til pengekassen er tom. Ingen ulykker kan forhindre det. Godhedspsykosen står i fuldt flor. Sverige er en Gøgerede uden elektrochock. (Bogen er, som man ved, fra forfatterens hånd en allegori livet i et kommunistland, ikke en psykiatrikritik, selvom 70 erne åd den råt som sådan. Man kan jo forstille sig oversygeplejersken Louise Fletcher som Anna Kinberg Batra, Mona Sahlin eller en af de mange, stramme Cecilia’er. Så sidder den lige i skabet.)  SR: En värld utan gränser.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jarla
Jarla
7 years ago

Rola Brentlin: “Alternativkostnaden som är VÄRST är om de inte kan komma till SVERIGE alls”….

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

STUDIO ETT EXTRA FREDAG 24 APRIL 15.04 – 16.45 Studio Ett går på djupet om integration och invandring http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6149028 Studio Ett förlänger sin torsdagssändning för att gå på djupet i den fakta som finns om invandring och migration. Det kommer att handla om det svenska flyktingmottagandets historia, om vilka attityder nyanlända har till Sverige och Sverige har till nyanlända. Det kommer att handla om de siffror som ofta får beskriva den svenska invandringspolitiken och om hur Sverige står sig jämfört med andra länder, bland annat i hur snabb vägen till jobb är. Dessutom möts Mona Sahlin och Lars Leijonborg i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

STUDIO ETT FREDAG 24 APRIL

Besvarar dina frågor om integration

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6150002

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Yougov april – All time high för SD: 19,5 [!!!]

http://avpixlat.info/2015/04/24/yougov-april-all-time-high-for-sd-195/

Nicke99
Nicke99
7 years ago

Vad Operatsiya Multykultura syftar till är förstås uppenbart för de flesta vid det här laget:

http://www.thedailybeast.com/articles/2015/04/23/one-remote-control-terrorist-fails-in-france-others-will-follow.html

Nicke99
Nicke99
7 years ago

“Man kan jo forstille sig oversygeplejersken Louise Fletcher som Anna Kinberg Batra, Mona Sahlin eller en af de mange, stramme Cecilia’er.”

Ja, eller kanske som Hillary Rodham Clinton? Den her er go’, först Schröder och nu Clintons. Kan vi se fram emot en lika detaljerad kartläggning av Carl Bildts affärspartners i energibranschen tro?:

http://www.nytimes.com/2015/04/24/us/cash-flowed-to-clinton-foundation-as-russians-pressed-for-control-of-uranium-company.html

http://www.nytimes.com/2015/04/24/opinion/candidate-clinton-and-the-foundation.html

Nicke99
Nicke99
7 years ago
Reply to  Nicke99

Turerna kring Clintons’ “välgörenhetsorganisation” och dess bidragsgivare påminner i sig om handlingen i den näst senaste Bond-filmen (eller om det är tvärtom?), där Dominic Greene och hans organisation Greene Planet står i centrum för organiserade försök att ta kontroll över stater genom att ta kontroll över vattenresurser.

Clinton’s vicepresident, Al Gore, har också stått i centrum för den gröna rörelsen, och även han har som bekant figurerat i minst sagt tvivelaktiga sammanhang:

http://www.foxnews.com/entertainment/2013/01/03/al-gore-nets-reported-100-million-in-sale-current-tv-to-al-jazeera/
The plot thickens…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x